• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis, är det verkligen du? *förvirrad* Men fin bild!


    Kängu
    Åå så frustrerande med jobbet, hur länge kan de behöva tänka liksom - det är ju bara att bestämma sig för dig direkt!


    Har installerat skype och bråkat med min dator för att få webkameran att funka, nu verkar det fungera trots att jag tror jag lyckades avinstallera något program, hrrrmm... Har även premiärpratat (videosamtal) med föräldrarna.


    Och så har vi ätit ärtsoppa och våfflor, MÄTT! Nu ska stackars maken ut med hunden i 25 minusgrader.


    Fast jag var ute i drygt en timme på förmiddagen, ca 22 minus var det då men solens små strålar gör ändå lite nytta och jag frös faktiskt inte ens om ansiktet! (Tack vare ordentlig påbylsning med tjockmössa, ullbuff, fluffig kapuschong och Weledas wind and weather cream!)

  • snaily

    Fy vilken sorglig historia Piggelin!


    Jag är här fortfarande! Tänkt att det är bäst att knipa lite till så länge det är 230 sjukhusanställda som är hemma sjuka, eller hemma och vabbar...


    På tal om facebook och google - USCH vad mycket info man hittar om mig via en enkel googling på mitt namn!... Man är verkligen inte särskilt hemlig där ute...


    Väntat på att det ska bli lite varmare men termometern verkar ha stannat på minus 25 så det är väl bäst att ta tjuren vid hornen och pallra sig ut en sväng.

  • snaily

    Förresten fick vi "barn" inatt - en känguruunge blev det! Jättesöt med stora svarta ögon och lång fladdrig överläpp, men ganska liten. Den förlöstes med kejsarsnitt, och det var jag och min syster som gjorde operationen. Vi skar ett väldigt onödigt långt snitt på fel ställe på magen så det blir inget roligt ärr för mig att dras med. Känguruungen låg med fötterna neråt så det kanske var lika bra att det blev snitt. Efter födseln blev det väldigt mycket si och så med maten, den ville inte amma och så tappade vi bort den hela tiden. Ångest!

  • snaily
    1up skrev 2010-12-03 11:24:32 följande:
    Lite lagom hysteriskt "Hjälp hjälp hjälp mitt barn följer inte mallen det är bajs överallt och tortyr att inte få sova och jag får inga komplimanger längre så han har nog en affär hjälp men det är väl inte så konstigt hjälp som jag ser ut och pengarna räcker inte till Gucciväskan och vad fan ska ungen skrika så för och om det inte är stuckatur i taket så tänker jag inte bo där!" samt med en uttalad misstänksamhet mot föräldrar som inte verkar bli upphetsade av genomgångsvåningar på Östermalm eller kanske till och med befattar sig med tygblöjor.    Alltså, de är säkert rara på sitt sätt.. men finns det BARA sådana i den här stan?
    Hej 1up!
    Nu är ju jag inte mamma alls - än - men passar inte alls in i Mama-mamma-mallen ovan (det var rätt roligt skrivet för övrigt om ni frågar mig!) - äger knappt en enda väska och gör jag det så är det definitivt ingen gucci! Tygblöjor funderar vi faktiskt allvarligt på (och är väldigt beredda på omgivningens förfärade reaktioner som antagligen kommer komma!)
    Men så bor jag ju inte i stan heller, långt därifrån!

     


    Oj, vad ni skrivit medan jag har gått en låååååång långpromenad. Hade inte trott att man skulle orka gå 1,5-timmespromenader i fyrtionde veckan, men jag vet inte, jag kanske heter Cicci i mellannamn?

  • snaily
    Telis skrev 2010-12-03 16:40:24 följande:
    PB, när fick du tid på VC?
    Nu var det ju inte mig du frågade Telis, men måndag är jag nästan säker på att det var.

    MÄTT efter middagen! Jag hade varken orkat handla eller tänka ut någon middagsmat, men maken fixade raskt ihop två rätter medan jag kollade skidskytte. Rödbetor med fetaost till förrätt (FÖRIS, ha ha) och pasta med varmrökt röding och lite annat till varmrätt. Senare blir det den äkta 80-talsdesserten fruktsallad.

    En avlägsen kompis på facebook använde förresten uttrycket "öppnis" idag, hon är inte från Stockholm alls för övrigt.

    Alvedon på tandkött lät ju himla fiffigt! *skriver upp nånstans i bakhuvudet*


    Ha så skoj på södra tråddejten imorgon!

  • snaily

    Fasen - jag som tänkte knipa 4000!


    BS
    Ja, och varmis såklart!


    Nä, På spåret och fruktsallad nu!

  • snaily
    Telis skrev 2010-12-04 17:18:32 följande:
    Har inte sett röken av snaily idag på Facebook heller.
    No such luck! (att ni blivit av med mig alltså)

    Jag säger till er som jag sagt till alla som ringer och frågar hela tiden (redan innan BF!) - vi har TVÅ timmar i bilen till förlossningen, så om jag inte behöver åka ambulans superakut in så lovar jag att jag hinner smsa typ alla jag känner på vägen in till stan, flera gånger om! Ni lär få veta med andra ord... Att jag redan blir så irriterad över alla som ringer och "tjatar" känns ju också lite oroväckande, det kan ju dröja dryga två veckor till liksom...
  • snaily
    Telis skrev 2010-12-04 17:15:35 följande:
    Nu har jag inte sett Idol på länge men jag håller på Minnah! Hon har ju en fantastisk röst. Och rent hår.
  • snaily

    Klockarbol
    TACK för din rapport, jag har också undrat jättemycket hur det har gått med allt. Skönt för dig att han ska jobba i julhelgen så ni kan vara hos din mamma i lugn och ro - vet förresten din övriga familj vad som pågår?
    Hoppas du får psykopathjälp SNART, håller tummarna för dig! Kram!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!