• snaily

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Klockarbol
    Såna hemlagade ätbara julklappar tycker jag är SJUKT bra!


    Apropå godsaker: kvällens midjemått såhär i vecka 40+0: 109,5 cm. *smaskar vidare på pepparkakorna*
    (Fast jag misstänker att det är annat än kakor som gjort min mage så här stor. )

  • snaily
    Oupsie skrev 2010-12-07 22:23:45 följande:
    Själv sitter jag och äter rårivna morötter. Midjemåttet är 99 cm, vecka 30+3. Och enda anledningen till att det är just rårivna morötter jag äter är för att jag är så lat, att jag 1: inte har plockat undan skålen med rårivna morötter sen vi åt mat för över två timmar sedan.  2: inte orkar gå ut i köket och hämta chokladen, eller ta en pepparkaka vilket jag egentligen hellre vill ha än rårivna morötter, även om rårivna morötter har sin charm de också.

     


    PB
    Jag känner inte igen dig! Men fin bild!


    Nej - dags att logga ut och hoppa i säng!

  • snaily
    FruCicci skrev 2010-12-08 09:23:53 följande:
    DN debatt har verkligen intressanta artiklar om Äggdonation, IVF och så vidare idag Rekommenderar läsning! Handlade bla om ett par som fick tvillingar via ÄD från Polen, de båda var 45 år. Hur som, godmorgon tråden! Ha en härlig dag alla! Nu ska jag på möte!
    Bara i DNs pappersversion eller? Jag vill läsa, men hittar det inte på nätet!
  • snaily

    Muggles
    Roliga ocravings och cravings!
    Jag har haft ocraving för mörk choklad hela graviditeten, men har ju inte facit än på vad det "betyder"...

  • snaily
    MSW skrev 2010-12-08 09:26:51 följande:
    Åh Snaily, då kanske man skulle inboxa sitt nr till dig så man kan få ett sms när det är på G.. OM du nu har så många "över"!
    Visst, gör det!

    Fast kom på en ganska stor hake med min "smsa folk när det är på g-idé": antar att det inte är någon trådis (som jag har numret till) som är så sugen på att bli väckt av ett sms mitt i natten, om vi skulle behöva åka in på natten?
    Får hoppas att det inte är så bråttom så hinner jag kanske uppdatera här istället.

  • snaily

    Ego
    Vet att det är för tidigt att gnälla över dålig nattsömn, men nu gör jag det ändå Fasen vad dåligt jag sovit inatt, igen!
    Idag ska jag till barnmorskan på eftermiddagen, vill att det ska vara sista besöket hos henne på ett bra tag nu!

  • snaily
    smint skrev 2010-12-08 11:23:11 följande:
    Åh tror vår granne åkte in till förlossningen nu i morse. När vi gick iväg till affären såg jag både mannen och henne åka iväg, hon hade bf i måndags.
    Avundsjuk - jag hade också BF i måndags!
    Just nu känns det som Ynglet tänker stanna där inne för evigt. Eller långsamt bara försvinna i tomma intet och snart kommer alla, inklusive jag själv, ha glömt att jag nånsin var gravid.

    MSW
    Nej, vad trist med kanske ännu en jobbig operation!!

  • snaily

    AM
    Du är inboxad!


    Hej igen förresten, är tillbaka efter en eftermiddag i grannbyn med besök hos barnmorskan och på jobbet. Kändes lite deppigt när barnmorskan konstaterade: ja, det KAN ju dröja 2,5 veckor till! Det blir typ på julafton i så fall... Hoppas att personalen på sjukhuset INTE vill planera en eventuell igångsättning så att förlossningen sker på julafton/juldag, men det kanske de inte bryr sig om, det är ju ändå alltid folk som jobbar där förstås... (JAPP, jag går händelserna i förväg och pratar igångsättning fast jag bara gått två dagar över BF! )

  • snaily

    Kängu
    Grattis till vikariatet!
    Känningar, hmm, har jag skrivit om såna tidigare? *glömsk* Om jag har det så var det bara inbillade sådana, jag har NOLL symptom på att något skulle vara på gång tyvärr. Ynglet dansar runt där inne som vanligt och är inte ens fixerad.

  • snaily

    Å, ja det läste jag! Om du vill så kan du väl inboxa ditt nummer?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!