• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nehe, ska gå och fixa till mig, ska iväg på akupunktur snart. Hej så länge allihopa!

  • Oupsie

    Cicci, Lund, om det inte är fullt, men det hoppas jag inte. Vi var i Dubai för några år sen, då tittade vi också på de som åkte skidor när vi var i shopingmallen, men vi åkte aldrig. Jag kan ju inte åka skidor som sagt, men jag är betydligt bättre på att shoppa .

  • Oupsie

    Hej hej, undrar också hur det har gått för Muggles idag.

    PB, det låter ju bra med kuratorn, och det tar nog alltid några gånger innan man har vant sig vid varandra. Det är inte alltid så enkelt att ösa ur sig en massa från ens innersta för en okänd människa. Er tur till Växjö låter som ett bra sätt att fira födelsedag på .

    Själv är jag öm i kroppen, har gått en del idag och varit på akupunktur och ibland blir det lite ömt där hon har satt nålarna. Känner att mitt tålamod är lika med noll och när vi var och handlade lite så var det ett pucko som puttade på mig . Eller rättare sagt så trängde han sig förbi mig så han tryckte upp mig mot kassan. Det gjorde ont, men även om det gick över fort började jag nästan gråta, dels av utmattning av att ha gått en hel del, men också för att jag blev sur över hans agerande och att jag kände mig så svag och inte kunde putta emot. För en stund sen såg jag på FB att en kompis hund hade dött, så började jag gråta för det. Inte så stabil kanske. Fast sånt kan jag i och för sig gråta för även som ogravid.

  • Oupsie

    September, vad bra med två VUL. Hoppas verkligen att sprutorna gör att allt går bra den här gången.

    Fru E, åh så störigt när man har tänkt göra något och så fungerar det inte .

  • Oupsie

    Fru E, det var kanske klokt, blir inte så snyggt med en massa hål i väggen .

    September, ja, jag försöker med det. Och vi pratade lite till om en eventuell igångsättning hos BM idag, och hon sa att jag med tanke på hur jag mår så är det absolut ett alternativ men att det var lite tidigt än. Jag ville mest ta upp frågan så tiden inte bara går och det helt plötsligt blir för sent, för beslutet måste ju tas av en läkare, men hon verkade ha en plan för hur vi skulle gå till väga och det känns bra tycker jag.

  • Oupsie

    Är det på Gotland allt händer i sommar?

    Skulle också kunna tänka mig en tur till Gotland i sommar, har vänner där, i Visby och på den södra delen av ön.

    Snart ska maken och jag titta på film, och jag ska äta en delicatoboll . Då kanske jag blir på bättre humör? Kanske ska ta två till och medDrömmer.

    Nu blev tvätten klar också, ska ta och hänga upp den. Bland annat ett par byxor till Daisy och en babyfilt. Mycket märkligt att ha sånt i tvätten... Skickade för övrigt efter par bodysar/bodiesar, eller hur man nu skriver, från Ellos. Något franskt märke, Vertbaudet, och de var minismå. Inte bara storleksmässigt, men det var inte ens den storlek som jag hade beställt (56) utan stl 54. Men hon kanske kan ha den ett par dagar eller så . Blev lite irriterad, de kan åtminstone skriva ut rätt storlekar.

  • Oupsie

    Oms, trevlig resa! Njut ordentligt av ledigheten och solen .

    Smint, ja men folk är så himla ego ibland, bara de kommer fram, först så klart, så struntar de att det råkar finnas andra i vägen. Sov gott!

    Nu ska jag gå och hänga tvätt... och sen äta delicatobollTungan ute.

  • Oupsie

    Åh, Mugglan .

    Vilken mardröm . Livet är sannerligen både orättvist och grymt och jag är så ledsen för er skullGråter. Jag hoppas innerligt att allt kommer att gå bra men jag förstår att det är svårt för er att känna er särskilt hoppfulla just nu. Jag skickar alla kramar jag kan och jag tänker på er!

  • Oupsie
    BrudSommar2006 skrev 2011-01-06 11:51:14 följande:
    Ja riktigt trist är det, kanske ska vi skriva på lite nu också?
    Ja, ojdå, det är nog bra.
  • Oupsie

    Var det oväder på Öland BS?

    Här snöar det också. Har kommit en, en och en halv decimeter under natten.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!