• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    koko: Nej, det är nog tyvärr för mycket att hoppas på att chefen försvinner... Jag muttrar litet emellanåt över att vi var mitt uppe i ett projekt, som min kollega höll i, vid senaste omorganisationen. Vet nämligen att min kollega vill ha det jobbet som min chef har, och jag tror att han på många sätt skulle vara bättre på det. Tror även att det kunde genomförts då, eftersom det fanns en ledig position som var "ett snäpp åt sidan" för min chef.

    Det stämmer annars att 'man blir befordrad upp till den nivå man inte klarar av, och där fastnar man'. Där tycker jag att min chef är...

    Spännande (men dyyyrt!) med ombyggnad... Var det 3,4 miljoner offerten var på? Tror vi har lagt ner 2 miljoner på hela vårt hus, och då är det med tomt, det markarbete som gjorts hittills (t.ex. gräva ner jordvärmen), värmesystem, glaserat lertegel till taket, material till garage som ska byggas så småningom, elektroniska prylar. De dyra posterna vi har kvar är trappa och trädgård... Så det låter i mina öron som vansinnigt mycket pengar!

    AM: Tråkigt att maken fått dig att surna till, såhär innan alla hjärtans dag och allt...

    Tror att jag skippar praliner, och satsar på semlor istället Blev sugen på det nyss...

  • Ore

    Lappis: Är ni seriösa spekulanter på större lägenhet?

  • Ore

    Tråkigt med katastrof, AM

    Apropå barn och vikt så är det väl märkligt att det verkar vara så gnälligt...?

    Hmm, borde förresten boka tid på BVC. Maken är litet orolig för att lillkillen har stor mage. Han äter som en liten häst, ungefär. Men är inte knubbig så när som på en stor, nästan ballongformad, mage.

  • Ore

    Fru E: Röstar också för att du ska få slippa frustrerande tantbesök ett bra tag framöver, när det väl blivit ordning på det nu

    Hjärnbyte på män vet jag inte vart det görs. För min egen undrar jag dock om det inte skulle räcka med en justeringsskruv, för att få till prioriteringarna bättre?

    Frullan: KRAM, och hoppas det går bra på psykoanalysen!

    Vid adoptioner så får man väl sällan barn under halvåret, byråkratin mal helt enkelt inte snabbare än så. Såg en bild på min svåger häromdagen, när han var bebis. Vet inte om jag sagt det, men han är adopterad. Alltså min ena systers man... Han var ett halvår när han kom till Sverige, och då lämnades han till ett barnhem när han var helt nyfödd, för att adopteras bort så snabbt som möjligt. Och det var alltså detta...

  • Ore

    Lappis: Jag tror inte heller du är för gammal! Absolut inte!!!

  • Ore

    PB: Sööööt liten hund. Satt faktiskt och funderade i morses på varför du inte tittat in i tråden på ett tag, så det var skönt att höra från dig!

    Sweet: Skönt att det är igång med advokatsnurret. Tack för input om de inre organen, jag har haft i bakhuvudet att det kan vara det, men maken tycker ändå att lillkillens mage är större än "alla andra barn på babysimmet". Jaja, då är det väl så, har jag tänkt. Den plattar ju till sig när han ligger på skötbordet, så jag tror ju inte det är någon fara.

    Lappis: Ingen har lika mycket energi som ett barn, men man hänger med rätt så bra ändå. Sedan är man ju två föräldrar som kan turas om... Blir den ena trött vid skridskoåkning med barnet, så kan man ju lämpligen gå och duka upp fika, eller något sådant. För övrigt så handlar ju det om fysisk ork, och det har ju du och maken gott om. Bra mycket mer än en otränad, överviktig 20-åring, t.ex...

    BS: Åååhhh, vad mysigt att Iris är så snäll mot Astrid!

    Mugglan: Moa kommer nog gilla småbröder också, även om hon blir litet besviken till att börja med Min systerson gillar alla sina tre småsystrar. Fast nu är han litet luttrad, och vågar inte hoppas på att någon av kommande tvillingsyskon är en pojke. Syrran tror däremot stenhårt på att det är en av varje. (Hon har dock hittills gissat rätt kön på 1 av sina 4 barn, så hennes gissningar ger man nog inte mycket för. Men den här gången kommer hon ju ha minst 50% rätt, eftersom det de facto måste bli minst en av varje kön...)

    Min snart femåriga systerdotter frågade förresten häromdagen om inte bebisarna i magen blev kladdiga när det kom mat på dem...? *sött*

    Porchez: Vi firade inte alla hjärtans dag, blev inte ens några semlor eftersom jag fick semletårta på jobbet Men jag förstår ändå att man lätt känner sig litet extra ensam. Vi valde ju bort firande, medvetet.... Det är ju lättare då. Hur går det med jobbansökan, förresten?

    September: Usch, hoppas du slipper bli sjuk utan kan komma iväg och göra VUL.

  • Ore
    fru AM skrev 2011-02-16 09:00:30 följande:
    Men Ore: kan det inte två killar eller två tjejer som din syster väntar? Eller VET de att det blir en av varje?

    Angående åderbråck så gick kanske några av de jag fick under graviditeterna tillbaka men jag hade så mycket att det inte var så mkt att hurra för ändå ... Så svisch iväg till doktorn och *knips-knips-fssst-dra-dra* ... Nu har jag glömt hur många löpmeter otjänliga ådror han drog ut ur min ben men det var mycket. Jag hade väldigt mkt åderbråck och har ju dessutom lång ben ... Benen är riktigt ok nu - bättre än på många många år - men någon benmodell blir jag aldrig.
    Nej, de vet inte... Det enda de vet är att det är tvåäggstvillingar, så det kan bli hur som helst. Men eftersom syrran gissat på en flicka och en pojke kan hon ju inte ha fel på båda, oavsett hur det blir

    AW har vi inte här heller. Tyvärr... Hade varit litet trevligt

    AM: Hoppas på ett Yasuragi-beslut som känns bra för er. Just nu var du väl inne på att fula våtrumstapeter var bästa hämnden, men jag misstänker att det skulle kännas bra även om Yasuragi inte får rätt Undrar vad han gör då, eftersom han gubevars inte kunnat flytta in pga 'badrumssituationen'...
  • Ore

    TJOHOOO och HURRA för:

    - Att Ada och Beda mår prima!
    - Att Septembers VUL gick bra!
    - Att Hattis är gravidtrött!

    Och så välkommen hem till Tinga.

    Har nog glömt att kommentera till Smint också, skönt att ni bestämt er för ersättning och att det funkar bra!

    Tinga: Skönt med en trevlig semester, välkommen hem!

    Snaily: Bra att ni har lägenhet från juni iaf. Nomadliv tills dess, alltså? Hoppas ni får tag i någon andrahandslägenhet. Eller kan det finnas någon campingplats som kan långtidsuthyra en bekväm stuga (badrum i stugan är ju då ett måste) till hyfsat pris innan säsongen kommer igång?

    Porchez: Hoppas du får napp på någon av ansökningarna!

    Oupsie: Vad bra att Daisy har ökat i vikt. Vet inte hur gul hon är, men lillkillen var litet gul om näsan någon vecka. Fast någon större fara var det nog inte, för ingen reagerade på det...? Så han kom nog väldigt lindrigt undan.

    Saknar förresten Izzie, hon var ju ganska nyplussad när hon var inne senast. Funderar på hur det har gått...

  • Ore

    Har noterat Mugglans trädgårdsintresse, och undrar om jag kan drabbas av detsamma. Vore infernaliskt praktiskt att vara intresserad av det, när det nu ska anläggas trädgård.

    Men med tanke på statusen hos krukväxterna i vår lägenhet, så ska jag nog inte ens hoppas på det. Även om två av dem har överlevt ett bra tag... Det måste vara väldigt tåliga exemplar, två skott vi har fått från makens pappa

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!