• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hade allvarliga funderingar på en egen tvättmaskin (slänger jag ut skötbordet så finns det plats för det), men jag har ju väntat på att huset ska bli klart. (Evig väntan...)

    AM: Himla tur att ni inte behöver dela tvättstuga med Y!!!

  • Ore

    Min rationelle son sitter och leker med sin "klossbox". Rationell eftersom han redan insett att det är MYCKET lättare att få i klossarna om man lyfter på locket...

  • Ore
    Soldemor skrev 2011-01-25 14:25:41 följande:
    Kan du inte ha skötbord ovanpå tvättmaskinen? Man kanske kan lägga ett sådant där uppblåsbart skötbord där?
    Jo, det skulle jag nog kunna... Problemet är väl snarare att vi hela tiden tänkt att "det är inte så lång tid innan vi flyttar" (Vi bygger hus). Men det tar förbaskat lång tid ändå, bl.a. pga min mans andra jobb-projekt som han skaffat sig. Och då känns det overkill att fixa allt kring installation osv, för att ändå inte ha nytta av den så länge.

    Annars verkar det som en jättebra idé med skötbädd på tvättmaskinen!
  • Ore

    Oupsie: Hoppas att Daisys ankomst blir SNART!

    Mugglan: Jag vet att din magkänsla brukar vara rätt så tillförlitlig, men jag hoppas ändå jättemycket att din oro nu är totalt obefogad... KRAM!

    September: Tror det funkar bra med ståbräda, särskilt om inte dagis är så långt borta (Enligt erfarenhet från syskonbarnen)

    Klockarbol: Bra att du inte hade handväskan med dig då

    Nu: Sängen.

    Lillkillen har varit kräkfri i två dygn nu, så imorgon blir första hela dagisdagen för honom

  • Ore

    September: Skönt att allt såg bra ut på VUL!

    Kapellösa: Jag skulle också skuttat iväg och köpt ett test (och jag skulle också rekommendera att slå till på ett digitalt när du ändå är igång, värdelöst att försöka tolka plus och streck hit och dit...). Vare sig du är gravid eller inte, så är det ju bra att veta...

  • Ore

    Jag kände heller aldrig det där rofyllda lugnet... Och jag vaggade inte runt, heller (Åtminstonde enligt en kollega, han menade att jag, till skillnad mot de flesta andra gravida, faktiskt inte vaggade någon gång. Och då jobbade jag ändå fram till 2 veckor innan BF...)

  • Ore
    Telis skrev 2011-01-26 11:05:33 följande:
    september, GRATTIS!! Vad skönt att det såg bra ut på VUL! Och vad duktig du är som kämpar på med Fragminet, det blir en hel del sprutor under en hel graviditet. (Fast det är ju värt det förstås, jag menade inget annat!)

    Tack för tipset om Intradiskbänkarna! Vi har en katalog därifrån här hemma och dom verkar ha mycket att välja på. Bra att veta att dom int eligger högst i pris, jag har inga prislistor så jag trodde nästan att dom skulle ligga högt i pris för katalogen är nog den bästa och snyggaste av dom allihopa.
    Gå in på deras hemsida! Tror att de hade en guide där man kunde välja diskbänk (eller var det bara för mina "specialmått"?) och få ett cirkapris...
  • Ore

    Oupsie: Vad jättefint det ser ut vid skötplatsen! Och vaggan är också fin. För att inte tala om magen!!!

  • Ore

    AM: Återigen är det bekräftat att du har jättebra smak Preciiiis den kranen har jag kollat på, ville ha den till tvättstugan men maken tyckte den var onödigt dyr och att vi kanske borde ha en spolslang bredvid istället. Så det blev så.

    Just nu pågår förhandlingar om att ha den som kökskran... Maken vill ha denna: http://www.franke.se/produkter/visa.php?p_id=440 (eller någon annan med samma ljusfunktion) Och försöker spela ut "men nånting borde jag väl få bestämma i köket"-kortet...

  • Ore

    Maken var inte nöjd med alternativet löstagbar grej som ger  samma effekt, det kändes litet B enligt honom...

    Jag tror dock att man ledsnar rätt fort på ljuseffekten, så jag skulle GÄRNA ha något som man skruvar loss den dagen, och så slipper man.

    Funderar litet på den här som kompromiss http://www.moraarmatur.se/Produktinformation/Koksblandare/Mora-Styxx/Mora-Styxx/Mora-Styxx/

    Men jag är inte helt övertygad om den, känns ganska krångligt med knappar att trycka på? Och tycker jag inte att kompromisslösningen är ett dugg bättre än hans lösning, så är det ju ingen idé...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!