• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Samma här, gäspningarna kommer allt tätare. God natt på er alla!

  • Oupsie

    Nu har jag också varit inne och testat att skriva i gruppen, men jag kan inte se mitt eget inlägg. Märkligt.


    Har bett maken att gå in på FB och han säger att han inte kan se att jag är med i gruppen eller att jag har skrivit något inlägg i den, så den är nog ganska hemlig. Särskilt som man inte kan se vad man själv har skrivit .


    Ser vad ni andra har skrivit dock!

  • Oupsie

    Är lite irriterad på att jag har slösat bort 2 timmar i skolan. Trodde att vi skulle få någon bra info om fortstättningen på terminen, men istället var det: "Ja, har ni några frågor?" "Nehe, inga frågor, jamen då kan ni göra de här helt värdelösa övningarna istället."

  • Oupsie

    Har egentligen inte tid att vara här, måste plugga, så om jag inte kommer in hit de närmaste dagarna så är det för att jag har lyckats med mitt BT-förbud. Men det är inte så troligt, så jag kommer kanske att komma in här ändå lite då och då, men jag borde inte .


    PB, verkar inte vara läge att komma med käcka tillrop, men jag håller tummarna för att det blir fler ägg än så och skickar en stor kram!


    Fru E, beklagar sorgen . Som jag skrev innan, jag hoppas att våra nära och kära som saknas oss finns där någonstans och ser vad som händer här.


    Tinga, det var jag som skrev om pundet och den kursen är den som man jämför olika valutor med, t.ex. "och kronan har stärkts mot pundet..." som de säger på ekonominyheterna. Så det går nog inte att växla till den kursen eftersom alla som växlar vill ha en avgift. Vi brukar betala med kort så mycket vi kan när vi är utomlands för då får man (det var så innan i alla fall) den dagslägsta kursen när köpet registreras och korten har ofta betydligt lägre avgifter än vad växlingskontoren har. Nu när jag betalade det senaste köpet så fick jag betala 10,60 sek någonting för en pund. Då betalade jag med PayPal, men jag tror att jag hade fått en bättre kurs om jag hade betalt direkt med visa-kortet. Angående Lagerhaus så kanske jag ska säga att jag inte heller har varit där på jättelänge, så jag vågar inte lova att där finns några fina burkar. Andra affärer som kanske kan ha är Granit och Panduro.


    Koko, kul att se dig här. Vill också höra om din NY-tripp .

  • Oupsie

    Skickar en stor kram till alla, på återseende!


    AM, det ser ju ut som att vi ska få en tjej .


    PB, skickar en extra kram till till dig, det är inte lätt att alltid vara så rationell när känslorna väller över.

  • Oupsie

    Hej, tittar in lite snabbt. Har inte tid att vara här egentligen men tydligen har jag lite svårt att hålla mig härifrån .


    PB, stora kramar! Skönt att det har ordnat sig med banken och jag håller alla tummar jag kan för att det visar sig vara riktiga guldäggsblåsor du har .


    Klockarbol, bra svar till jobbig kollega. Jisses vilken människa . Grattis till makens jobb om jag inte sagt det innan.


    Snaily, heja Ynglet! Skönt att allt såg bra ut !


    "Flyende haka" Är det att hakan är omarkerad? Har nog aldrig hört det utrycket förut...


    AM, lunch med drottningen, coolt ! Är säker på att du kommer att hitta något fint att ta på dig. Tror också att någon dräkt eller kostym borde fungera bra .


    Tinga, haha, angående växelkursen. Jag kände verkligen när jag postade att jag hade utvecklat svaret lite väl mycket. Ni som har rest så mycket har väl koll på kort/kontanter . Hittade du några burkar förresten?


    Sweet, kul att se dig här! Låter som att du har fullt upp som vanligt. Hoppas att du kan få lite lugn semester till jul.


    Sympatier till er med trista familjer som inte vill komma och hälsa på! Makens familj har vissa sådana tendenser också.


    Parnassia, var det du som undrade vad jag läste?


    Vad var det mer då ?

  • Oupsie

    Just det!


    Grattis Kikki till sonen!


    Angående tråddejt, jag är gärna med men det beror lite på hur långt det blir att åka, orkar inte sitta så länge nu för tiden.

  • Oupsie

    Hej Sweet!


    Lite sådär om jag ska vara ärlig, har hemtenta men känner att jag har svårt att orka med för när jag suttit ett tag så får jag väldigt ont i fogarna. Bröt ihop innan idag när jag insåg att jag kanske inte kommer att hinna med alla uppgifter (det är svårt att koncentrera sig när det gör ont så allt går sååå långsamt). Men sen såg jag att vi hade fått ett mail om att omtentan kommer att vara samma frågor som vi har nu! Lite märkligt men jag klagar inte, så i värsta fall får jag väl lämna in nästa omgång, men det är ju inget som blir ogjort arbete eftersom allt jag får gjort nu kan jag ändå lämna in även om det blir lite senare. Men målet är i alla fall att bli klar denna omgången så jag slipper ha det släpande. Så därför borde jag inte sitta här .

  • Oupsie

    Parnassia, du är inboxad!


    Värnamo, jag får fundera på det. Det kan bli aningens långt att åka. Men vem vet, foglossningen kanske har gått över till den 4/12.

  • Oupsie

    Man lever ju på hoppet!


    Fick testa akupunktur i tisdags förresten. Tror att det gjorde lite skillnad och ev. ska jag få imorgon också av min BM.


    Kram till alla! Förlåt om jag har glömt något viktigt, har lite svårt att koncentrera mig som sagt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!