• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja, AM, lycka till imorgon! Lite läskigt med op, men det kommer att gå bra. Kram!

  • Oupsie

    Lite sen fredagsskål härifrånSkål.

    Grattis Tinga till matframgångarna, vad roligt att höra . Och grattis till hopp framåt i kön Lappis, och dotterns framgångar Oms, och PBs viktnedgång .

    Liten, ja säkert. Det var någon gratisvariant som vi testade. Den skulle tydligen vara populär och bra och jag kände igen layouten från andra forum.

    Tycker också att det vore smidigt med en gallerifunktion, eller åtminstone att man kan lägga in bilder i inläggen. Och det känns ju lättast att man registrerar sig med sitt alias härifrån, annars kanske det blir lite förvirrande .

    September, nu har ju inte jag hängt här i tråden lika länge som dig, så jag har missat varför du inte är med i galleriet, men skulle du inte kunna tänka dig att gå med nu då

  • Oupsie

    AM, tjusig tratt . Skönt att op gick bra, hoppas att du inte behöver ha allt för ont!

    PB, hoppas att du får kul i helgen .

    Snaily, om inte annat så är det ju bra för plånboken . Men ibland vill man ju faktiskt hitta något, och då kan det ju vara lite trist. Jag är sådan i perioder, hittar ingenting, och andra gånger är jag riktigt shopoholic. Jag är nog en periodare dåObestämd?

    Är nog dags att sova. Fick inte sova särskilt bra i natt så jag har nog lite att ta igen...  

  • Oupsie

    Snaily, duktig du är !

    Paige/Tönt, du kan väl följa med? Du är väl med i galleriet?

    Angående det stängda forumet så har jag också sett framför mig att man ska kunna starta flera trådar om det är något som känns lämpligare att ta vid sidan om huvudtråden, tex om trådträffar, om man vill lägga in några bilder kanske, recept osv. Huruvida det kommer att bli parallella trådar, det känns som att det kommer att visa sig med tiden. Eftersom det verkar helt omöjligt att uppnå någon slags konsensus, så får man väl testa och se ? Så känner jag i alla fall.

    Hej Smint, välkommen hem!

    Är trött efter en rekordseg nattning av fröken Daisy. Jag som hade en massa att fixa med ikväll . Ska försöka hinna med något av det innan det är dags att sova, har en tidig morgon imorgon.

  • Oupsie
    snaily skrev 2011-09-24 15:30:18 följande:
    Periodare låter det som, ja. Men ja, det är ju jättetrist när man är ute efter nåt specifikt och inte hittar det. Det tycker jag händer mig rätt ofta, antagligen för att jag redan bestämt innan precis hur det där klädesplagget ska se ut och sen FINNS det inget sånt. Får börja designa och sy själv, eller inte, ha ha!
    Snigeln syyyr sina egna kläääder .

    Fast det är faktiskt lättare än vad man tror att sy kläder (än vad jag trodde i alla fall ). 
  • Oupsie

    God morgon!

    Jag ska nog ta tillbaka det jag sa om att sy kläder . Framstod kanske som att jag kunde mer än vad jag egentligen kan. Jag önskar att jag sydde mer än vad jag gör. Tycker att det är kul, och avslappnande (när man förstår mönsterinstruktionernaSkrikandes). Fast att byta blixtlås och sånt är ju jättekrångligt, då är det lättare att börja från början själv.

  • Oupsie
    passionsblomman skrev 2011-09-26 21:39:19 följande:
    Det där är det exakta och ordagranna recept jag också använt-fast mitt står i Vår Kokbok! Får man som Coop, skriva av samma så, utan att källhänvisa?  Inte vet jag, det är väl svårskyddat kanske, men det är verkligen exakt det receptet med text och allt.
    Fast Coop är Vår Kokbok, eller Vår Kokbok är Coop, hur man nu ser på det. Det är KF:s provkök som ger ut Vår Kokbok.
  • Oupsie

    Maken och jag gjorde ett stängt forum för ett par dagar sen. Han ska inte använde det utan skulle bara undersöka inför annat projekt så det är bara att börja använda för oss, med en gång om så önskas. Det går inte att googla på, jag måste godkänna alla som ansöker om medlemsskap, vi kan ändra på det som vi vill, och det finns en himla massa smileys .

    Vi testade först att lägga det på en gratisdomän, men det blev så himla mycket reklam så vi la det på en av makens domäner istället så man slipper reklam. Kan lägga ut länken i FB-gruppen, och ni som inte har FB inboxa mig för länk. Vill inte lägga ut länken här eftersom det är min domänen är kopplad till min man.

  • Oupsie

    Tinga, jag har inboxat dig två gånger, glömde att skriva en sak i det första meddelandet .

  • Oupsie

    Angående att bebisbubbla, vi bor ju en bit från våra familjer och även många av våra vänner bor en bra bit härifrån, så vi kände aldrig att det blev för mycket besök. Snarare tvärtom, att vi gärna ville visa upp vår bebis men hade ingen att visa henne för . Fast samtidigt så mådde jag ju inte så himla bra, så på så vis blev det nog ganska lagom på det här viset.

  • Oupsie

    Cicci, kan du registera dig? För jag måste godkänna dig för att du ska kunna se innehållet.

  • Oupsie

    Både Snorkis och Vickan, ni är godkända. Likaså alla andra som har registrerat sig idag.

    Det är något konstigt med inloggningen, när jag loggar in som admin, så kan jag bara använda inloggningen nere, men ska jag logga in som Oupsie, då kan jag bara använda inloggningen uppe till höger. Testa den andra inloggningen än den som inte fungerade. KonstigtObestämd. Ni ska kunna komma in båda två i alla fall .

  • Oupsie

    Ja, en träff snart hade varit kul . Det kanske kan bli lättare att diskutera i det stängda formet, genom att starta en tråd bara om det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!