• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    MSW, härligt! Grattis .

  • Oupsie

    God lördagkväll på er, småfulla och fantafulla .

    Själv ska jag gå och hämta mig ett glas vatten, skål!  

  • Oupsie

    Vilka fina bilder på de söta barnen i galleriet, hade inte sett den på Yngla heller innan. Hihi, jag känner mig också lätt nostalgisk när jag ser bilder på de små, och det var ju inte särskilt längesedan Daisy var så ny också. Det måste vara hormoner eller nått .

  • Oupsie

    Ja du Vickan lördagar kan passa bra till onsdagar . Här har det varit onsdag idag iaf . Typ första på hela månaden tror jag... jaja, så blir det ibland.

  • Oupsie

    Och jag som trodde att jag skulle kunna sitta här en stund oc läsa ikapp men nu sätter skrik-Daisy igång igenRynkar på näsan.  

  • Oupsie

    Daisy somnade till slut i alla fall, så nu får jag se vad jag kommer ihåg .

    Mugglan, skönt att vara hemma. Kan tänka mig att det är ett stort arbete med dubbelamning och även om det är väldigt tekniskt kommer det kanske att kännas mysigare längre fram?

    Smint, vad skönt att höra att din mamma mår bättre . Jobbigt att Hugo är så förkyld, hoppas att han kryar på sig snabbt.Telis, kul att se dig här, hoppas att allt är bra med dig .

    Oms, kul med lyckad shopping. Och jisses vilken 4-årskontroll .

    Porchez, jobbigt att drömma sådant om chefen . Trevlig resa!

    Åh, skor, det skulle jag med behöva några nya, just nu går jag bara runt i gympaskor på grund av fogarna. Vill ha några fina sommarskor ju.

    Koko, jag är inte så orolig för att byxorna inte passar på Daisy, tycker mest lite synd om henne när byxorna halkar ner på henne. Hon ligger en kurva under i vikt jämfört med längd, och det har hon gjort hela tiden så hon är väl en smal bebis bara. Finns det vissa märken som du upplever som smalare än andra? Tänkte att du kanske har lite koll om dina killar också varit smala.

    Parnassia, vilken härlig resa det låter som .

  • Oupsie

    Tinga, tänkte just på dig och om du sprang idag. Hade flera stycken på FB som antingen har sprungit eller hejat på folk som gjort det. Kul att du blev nöjd med tiden, tycker att det låter väldigt imponerande jag . Spännande med Lisebergsbesök imorgon!

  • Oupsie

    Hej allihopa!

    Flyr flyttkaoset för en minut. Fy vad det är jobbigt att flytta... men det kommer ju antagligen bli bra när vi väl är på plats.

    Angående babyskydd så har vi ett maxi-cosi, och vi är nöjda med det. Gjorde i och för sig ingen stor undersökning innan vi köpte babyskydd eftersom det blev lite impulsköp på extrapris. Här går det att se hur solskyddet fungerar (samma som koko förklarade): http://www.maxi-cosi.com/se-sv/sakerhet/baby/pebble

    Oms, vilket fint brev

    Nu måste jag återgå till flyttlådorna. Kommer nog in först nästa vecka igen, när vi förhoppningsvis kommit lite i ordning i alla fall .

    Kram er och krya på sig alla sjuklingar! 

     

  • Oupsie

    Hej hej!

    Nu är vi på plats i nya huset, och det känns bra, även om vi nästan drunknar i flyttlådor . Kommer att ha hjälp med att plocka upp allt i ett par dagar så förhoppningsvis kommer vi snart att ha någorlunda ordning här i alla fall. Känns trist att behöva köra med andra men jag klara inte att göra så mycket som jag vill . J*vla skitfogar, har så ont och kom knappt ner för trappan idag .

    Snorkis, oj vad jobbigt det lät, och vilken jäkla läkare . Även om det är bättre för Leffelina att stanna kvar i magen ett tag till så förstår jag att det hade varit skönt om hon hade kommit ut snart . Och intressant det där om att se kön på UL. Kram!

    Åh, tror nästan att gästerna kommer nu. Måste kolla. Återkommer senare

  • Oupsie

    Vad olika det kan vara med amning, själv har jag tyckt att det varit ganska jobbigt med amning. Även om det egentligen har flytit på smidigt efter de första två veckorna så har det ändå inte varit något som jag har gillat att göra eller sett fram emot. "Mysamning" är ingenting som jag känner igen. Vi har börjat att introducera ersättning nu, och även lite smakportioner men hon verkar inte ha blivit förvirrad av flaskan utan äter fortfarande bra från bröstet. Det är i alla fall bekvämt att kunna amma, om hon vaknar tex nattetid och inte behöva gå upp och fixa ersättning.

    Och Snaily, jag är också imponerad över din envishet .

    Liten, jag tror att vi hade ca 70 kartonger (90 kvm), men då fick vi faktiskt inte med allt. Vi har fortfarande en del kvar i garderoberna i lägenheten men vi har ett par veckor på oss innan vi ska lämna över den. Vi fick ungefär samma tips som Telis. En sak som kan vara bra att tänka på när man packar glas är att inte packa ända upp till kanten, för hamnar det en tung låda över så finns det risk för att glasen krossas om lådan sjunker ihop lite. Vi gjorde så som din man tänkt, att två stod inne och tog emot det som de andra två packade av. Men vi har redan fått en del märken i parketten, så det kan vara smart att lägga ut lite papper ändå kanske .

    Det har varit guld värt att ha hjälp  nu efter flytten för att få upp det som fanns i lådorna. Vi har fått väldigt mycket mer klart än vad vi hade lyckats med själva. Det är inte så lätt att få saker gjort med en bebis som kräver uppmärksamhet.

    Tinga, trevlig resa!BS, det låter ju som att något sitter i kläm, tycker också att du ska kolla upp det.

    Muggles, härligt att allt går så bra med tjejerna. Jobbigt med din mamma, men skönt att sjukvården engagerar sig.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!