• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-06-14 16:54:03 följande:
    nenne - det känns tröstlöst och såååå avlägset. Ser hela tiden när andra får barn .. och så hoppsan nu har hon visst mage IGEN .. och själv står man där vid GÅ och blir omkullsprungen igen och igen! Tycker det är enklast att "stänga av" och inte komma allt för nära inpå "de små".
    KRAAAM Lappis!
  • Oupsie
    Ore skrev 2011-06-15 09:43:17 följande:
    Kanske för övrigt ska vara glad att ingen av försäljarna jag har kontakt med är snygg kille i lämplig ålder. Visserligen är jag inte singel, men ändå Däremot så var det en försäljare som jag träffat flera gånger, som jag hade med ut i fabriken för att felsöka en sak som inte fungerade. Och då stod vi väldigt nära varandra, och jäklar i min låda vad han luktade gott...? Kunde inte med att fråga vad det var för parfym, men det var några cylindrar som tände till rejält där


    I know, har också en sådan där doft som jag ocks tycker luktar så gott, kommer på mig själv med att dra in extra djupa andetag med näsan .

    Och grattis till systerdöttrarna!
  • Oupsie

    Cicci, din svärmor verkar knepigare än de flesta. Jag som tyckte att min svärfar inte verkade ointresserad av att träffa Daisy,

    Min svärmor är egentligen snäll, men hon besitter vissa egenskaper som jag har lite svårt att stå ut med hos vem som helst, men jag försöker verkligen att låta bli att reta mig på det och försöker tänka på att hon har hjärtat på rätt ställe (även om hon och svärfar, som maken uttrycker det, tänker lite fel ibland). Men två veckor med dem hade jag nog inte klarat (så jag förstår att det känns jobbigt att ha svärmor på besök så länge Lappis). Med min mamma har jag en ganska bra relation tycker jag, även om jag så klart kan bli arg och irriterad på henne, men så är det väl ganska ofta.

  • Oupsie

    Ja, jag gillar också sparris till lax. Gott gott .

  • Oupsie

    Trött är jag, och något sur på maken, hans jäkla väckarklocka ringde strax innan sju i morse och väckte Daisy, som inte ville sova mer, så jag fick gå upp med henne, medan maken vände på sig och somnade om... Kan tycka att man borde stänga av väckningen vid sju om man inte har för avsikt att gå upp dåSkrikandes.

  • Oupsie
    Har sagt det tidigare här i tråden, brukar läsa fotbollsfuns blogg då och då för jag tycker att hon är ganska rolig. Nu hade jag inte haft tid att läsa något där på en månad eller så på grund av flytten, men igår när jag kollade på aftonbladet så klickade jag mig in på hennes blogg. Då visade det sig att hon var gravid, och dagen efter hon gick ut med det offentligt i sin blogg så uptäcker de att barnet har dött i magen, i vecka 19 . Så sorgligt . Så satt jag där och läste, och grät och så blev jag arg när en person undrade om hon inte överreagerade på en sen mens. J*vla idiot . Vad är det för fel på vissa människor?
  • Oupsie

    Underbart!!!

    Äntligen är hon här . Leffelina, välkommen!

    Stort grattis till Snorkisfamiljen från Oupsiefamiljen!{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}

    Nu ska jag torka lyckotårarna och fortsätta fixa. Vi har en del grejer som MÅSTE vara färdiga imorgon och jag vill helst kunna gå och lägga mig innan midnatt.

    Whhhhhiiiiee         Leffelina är här!

  • Oupsie

    Kikar in för att önska alla en trevlig midsommar! Hoppas att ni får en skön helg, var ni än befinner er.

    Har varit smygläsare ett tag och helt plötsligt blir det övermäktigt att kommentera allt som man har tänkt. Men några snabba:

    Snorkis, förstår att det måste vara kämpigt och att många tankar och rädslor dyker upp. Jag hoppas att du snart vågar slappna av lite och vad härligt att höra att du är handlöst förälskad . Stor kram!

    BS, skönt att MR var lättare än du trodde. Hoppas att resultatet blir som du önskar.

    Snaily, heja dig! Bra strategi .

  • Oupsie

    MSW,  Ore och AM hittade rätt, det är en Maxi Cosi Mura. Vi är nöjda med den än så länge , men någon full ica-kasse får inte plats i korgen undertill.

    Limemarinerad rödlök låter intressant. Är inte särskilt förtjust i lök, men med lite limesmak kanske jag gillar det bättre.

    Snorkis, jag blev erbjuden ett sådant samtal också men jag och bvc-sköterskan kom fram till att det kändes onödigt eftersom jag redan var i kontakt med en kurator. Min bvc-sköterska sa att det var standard iaf. Men det kanske skiljer sig mellan olika landsting.

    Var det ett formulär man skulle fylla i? Blir lite nyfiken på vad det var för frågor om nu både Vickan och Smint upplevde dem som märkligt formulerade. Har tänkt en del på hur läkaren jag fick träffa, hur han lyckades få mig att berätta det han ville få fram genom att fråga en massa kringfrågor snarare än raka frågor. Det låter kanske lite lurigt, men ibland känns det ganska jobbigt att säga rakt ut hur man känner sig och då är det ganska mycket lättare om personen man pratar med vet vilka frågor som kan ställas.

  • Oupsie

    Oj, vilken fart det blev här så sent då . Både Nenne och Klockarbol hann dyka upp från det att jag började skriva inlägget till jag postade det.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!