• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Smint, nä jag förstår att det verkligen inte fungerar med den typen av jobb. Skönt att FK tyckte det samma.

  • Oupsie

    Värst vad jag spammar tråden.


    Ska nog gå och göra annat en stund men jag vill inte gå upp från soffan där jag ligger och tittar på hur magen hoppar . Daisy verkar pigg idag, men hon brukar sluta sparka när jag reser på mig. Tidigare har hon även passat på att sparka lite på hunden som fick morgonmysa i sängen idag och hade huvudet på min mage. Men hon verkade inte märka av några sparkar (hunden alltså).

  • Oupsie

    AM, om du ställer den frågan så är det väl så att du inte ska ha några husdjur .

  • Oupsie

    Snaily har ju förklarat hur bra som helst varför man har hund .


    För mig känns det tomt om det inte finns en hund i huset. Jag har alltid tyckt om hundar, och tjatat om en egen hund sen jag kunde prata . Så antingen är man nog en männsika som vill ha husdjur, eller så är man det inte. Fast min man har i och för sig fått lära sig och han är förvånad över hur mycket man faktiskt kan tycka om den där hunden .


    För mig är hunden inte bara ett sällskap men också en hobby. Jag tycker att det är kul att träna lydnad och bruks och tanken var att vi skulle ut och tävla i höst. De planerna fick jag lägga på hyllan när jag fick foglossning, men jag hoppas att vi kan komma ut och tävla någon gång i framtiden.


    snaily skrev 2010-11-15 10:53:10 följande:
      Men AM!! *djupt förfärad* Varför har man förresten BARN? (Tror inte det är så olika skäl egentligen.) Det är nog svårt att förklara vad som är så fantastiskt med husdjur (läs: hundar), lika svårt som det är för mig att förstå en husdjurs"motståndare". Men för att i alla fall försöka nämna några exempel... Vår lilla grå är en aldrig sinande källa till underhållning och humor! Vet inte HUR många gånger per dag man bara måste gapskratta åt hans clownerier. Hans livsglädje som smittar av sig som den värsta influensan. Och hur gosigt är det inte när han kommer och myser i sängen på morgonen och lägger sin mjuka hundkind mot min. Sen tvingas man hålla igång kroppen och komma ut i det härliga (och ibland även mindre härliga...) vädret. Men framför allt är det coolt hur man faktiskt kan kommunicera med så små medel med en helt annan art, hur man verkligen kan förstå varandra och samspela! Jag är för övrigt väldigt härdad vad gäller hundhår på kläder och möbler efter att ha levt nästan 14 år ihop med en golden retriever... Korven fäller inte lika mycket men en del i perioder, men skulle vi bara städa lite flitigare så skulle det knappt märkas. HEJ förresten! Nu ska jag ut med nyss nämnda Korv. Hörs senare!
    Snaily har ju förklarat hur bra som helst varför man har hund, skriver under på allt. Fast vår är inte liten och grå .

    För mig känns det tomt om det inte finns en hund i huset. Jag har alltid tyckt om hundar, och tjatat om en egen hund sen jag kunde prata . Så antingen är man nog en männsika som vill ha husdjur, eller så är man det inte. Fast min man har i och för sig fått lära sig och han är förvånad över hur mycket man faktiskt kan tycka om den där hunden .


    För mig är hunden inte bara ett sällskap men också en hobby. Jag tycker att det är kul att träna lydnad och bruks och tanken var att vi skulle ut och tävla flitigt i höst. De planerna fick jag lägga på hyllan när jag fick foglossning, men jag hoppas att vi kan komma ut och tävla någon gång i framtiden.

  • Oupsie

    Och hundhår i fötterna gör ont! Men det är inte bara korta hundhår som fastnar i fötterna, även vår gamla hunds hår fastnade i fötterna och hon kan knappast räknas som korthårig.

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-11-15 11:14:43 följande:
    Jag undrar ofta vad det är som hon gör så himla fel. Jag är inte sosse själv men jag tycker nog att hon är den mest självklara ledaren de har just nu. Vem 17 ska klara att ta över? Och som ngn annan sa; både Ingvar Carlsson och Göran Persson har också förlorat val... Kan ngn förklara för mig varför Mona är så hatad av alla och alla bara häcklar henne hela tiden? Jag kan inte komma ifrån känslan att hon blir hårdare bedömd än männen i politiken, bara för att hon är kvinna?
    Du, det har jag också funderat på!
  • Oupsie

    Jag tycker att det känns som att socialdemokraterna har tappat bort sig lite. De vet inte vilken politik de vill driva och hur de ska tackla vissa frågor. Moderaterna har dessutom förändrat sin retorik har gått mer mott mitten. Det blir svårt att slåss om medelklassväljarna. Men det kan knappast skyllas på en person, i det här fallet Mona Sahlin, utan det är något som hela partiet borde ta på sig.


    Men sossarna kanske ska starta "nya socialdemokraterna", och propagera för sänkta skatter och privatiseringar. Det kanske kan funka .

  • Oupsie

    Fru E, jag får akupunktur en gång i veckan ungefär och det känns som att det hjälper en del . Kul med fynd på Kosta Outlet. Angående babyskyddet, det är nog ett bra pris, men om det  är den butiken som jag tror så tror jag att det priset endast gällde i helgen, om det är så behöver du kanske inte ens ta ställning själv .


    Angående träffen hade det varit jätteroligt att följa med, jag fortsätter att fundera på det. Fru E och Tinga, hur hade ni tänkt att ta er dit förresten?

  • Oupsie

    Ta ställning till om ni ska köpa det eller ej alltså.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!