• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    gosnosen: god jul tillbaka!!!

    Ta det lugnt i trafiken Cicci och ha en riktigt härlig jul!

    Dusch - check Ah, skönt! Känner mig mkt piggare.

  • muggles

    Lappis: ja men då ska jag ta och påminna dig om detta Det tog tid för mig att känna den stora kärleken för Moa också; den växer fram i vardagen (för vissa, för vissa kommer det ju på BB).

  • muggles

    Klart du inte ska oroa dig nu! Det är ju rätt onödigt... Men bara att vara förberedd på att det kan bli lite annorlunda mot vad man tror, är nog bra. För ALLA blivande föräldrar.

  • muggles

    God jul allihop (oavsett hur den ser ut)!

    Snart åker vi till den värmländska hålan för en stressfri jul

    Enda missödet är att julklappen jag skulle fixa till svärmor (en fotobok över året som gått) inte har kommit i tid

  • muggles

    Oupsie. det var de övningarna jag menade, de hjälpte mig. Fast man skulle göra 50 st om dagen...

  • muggles
    Oupsie skrev 2010-12-23 12:21:55 följande:
    Snaily var det inte du som sa att du tappade känseln på något område på magen? På ett ställe som hon sparkar så känns det som att det domnar och jag får som "myrkrypningar" i skinnet. Jättemärkligt.
    Det där hade jag också, heeelt normalt
  • muggles
    snaily skrev 2010-12-24 20:03:33 följande:
    Maken ansträngde sig och fixade julmat så fint, och när vi äntligen skulle äta i lugn och ro med lite tända ljus så vaknade Yngla och var skrikig och otröstlig. Så det blev mat i skift, kall mat för mig. Antar att det bara är att vänja sig!
    Detta påminner mig om när Moa kommit hem från BB och maken enl önskemål från mig fixat oxfilé med hemmagjorde bearnaissesås (jag hade längtat efter blodigt kött!). Vi fick också äta i skift och kall oxfilé är väl lite slöseri. Vi skämtar fortfarande om det tillfället...

    Snorkis: vad fint det låter med arrangemanget vid Sigrids grav! Tänk nästa jul kanske ni åker till hennes grav med Sigrids lillasyskon?
  • muggles
    BrudSommar2006 skrev 2010-12-26 21:05:25 följande:
    Jag vete sjutton om jag tycker att vi haft någon succé med vare sig Minifom eller Sempers magdroppar faktiskt men i desperation körde jag med det till båda barnen i början. Fast som sagt, inte tyckte jag att det gjorde någon skillnad. Med Iris fick jag utesluta te, jordgubbar, broccoli, lök, paprika och jag vet inte allt, Astrid var inte så känslig.
    Jag läste att det inte finns några studier som bevisar Minifoms el Sempers magdroppars effekt... Men tror man på det så funkar det säkert.

    Snaily: det FINNS kolikmedicin! En av mammorna i min mammagrupp fick det till slut. Den har ett långt krångligt namn för det är ngn blandning som Apoteket gör själva. Man får nog recept från läkare efter grundlig undersökning. Men du behöver inte tro att det är kolik redan, det kan vara "vanligt" magkrångel, nästan alla bebisar har det i början... Kram!
  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2010-12-27 15:51:35 följande:
    Snaily - Det låter inget roligt alls Hoppas att något av alla goda råd du fått kan hjälpa. Det enda tipset jag kan ge är lite kontroversiellt, en kollega som hade en extremt skrikig bebis, han använde peltor-kåpor med radio när han gick runt med bebisen för att inte få psykbryt.

    Igår spenderade jag 3 h på sjukhuset på kvinnokliniken i väntan på en jourläkare, har haft otäcka flytningar sen julafton och jag blir ju orolig för allt nuförtiden Verkar bara vara en ilsken svampinfektion men hon tog prover på andra infektioner också för säkerhets skull. Så fick jag se den lill* igen också, lika ångestfyllt igen (även om jag lyckades hålla igen tårarna) innan jag såg att den rörde på sig. Imorgon är det inskrivning på spec MVC, har du varit där än muggles? Ska bli intressant och se vad de säger.

    Många kramar till alla!
    Ja peltorskydd el öronproppar (ett tips från en av mina manliga kollegor) är nog också en hjälp! Jag menar det helt allvarligt.

    Jag hade också blodblandade flytningar pga en svampinfektion när jag var gravid med Moa. Tur det inte var ngt värre!

    Nej vi har inte varit på spec-mvc än. Vi ska på RUL nästa ons och sedan ska det väl börjas med varannanveckas UL antar jag(?).
  • muggles

    EA: fick du bekräftat att "allt" var ute efter mf? Annars kan det nog ta ngn vecka extra innan tantjäkeln kommer.

    Fick höra att svägerskan skulle ha gjort ny ivf nu innan jul men blev magsjuk - surt att tappa flera veckor pga av det

    Nu måste jag gå och snyta mig igen för hundrade gången...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!