• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-01-03 11:06:23 följande:
    Mugglan: jag har en gravidkappa från H&M. Den täcker magen osv men är ju i någon ullblandning (svart). Dock i storlek XL. Det är nog för stort för dig?
    Ja jag tror det. Jag har stl 36-38.
  • muggles

    Snaily: det är jättevanligt att bebisar har ont i magen de första veckorna, så ha förtröstan! Det kommer inte alltid att vara såhär...

    Nu har jag browsat Blocket och det finns en - EN! - jacka för gravida till salu, i stl 42... Annars finns det mkt mammakläder men inga jackor/kappor. Argh.

    AM: det lät som den perfekta klänningen till halsbandet. Klart det ska vara en maffig urringning så halsbandet kommer till sin rätt!

  • muggles

    Parnassia: japp på onsdag är det RUL. Lite nervöst. Herrejisses vilka krav på maten. Får de äta ägg om de inte äter kött/kyckling? Kan man inte ta med egen mat om man har den kravlistan? Paj med lax och broccoli el räkor och körsbärstomater? Pannacotta?

  • muggles

    AM: jag tänkte också på sovandet om hon är lite gnällig hela dagarna. Sovandet är ju lite av min käpphäst...

    Koko: oj det lät gott med er mat! Jasså sambon är redan på med fler?

    (Ska väl tillägga att Blocket-sökningen var begränsad till Gbg-området...)

  • muggles

    Parnassia: jag har eg inget recept. Ta ett recept på pajskal och fyll sedan med det du tycker. Pajfyllningen med ägg mm är ju ganska standard. Du kan använda fryst lax (dvs tinad men ej färsk) i lämpliga bitar och tinade räkor. Jag brukar halva körsbärstomaterna och lägga dem med snittytan uppåt så ser det lite läckert ut. Ngt som är gott att ha i en skvätt av är chilisås (el sweet chilisås men inte om personen inte tål vitlök), det blir lite mer smak.

  • muggles

    Koko: jag tillhör som sagt dem som inte alls förstår tjusningen med 3 barn... För mig hade 2 varit perfekt!

    Tack för ert engagemang om jackor. Mamalicious hade snygga och rean var ju billig, tyvärr fanns inga kvar av ena och bara L av andra. Jakten fortsätter...

  • muggles

    Piggelin: jag lånar gärna, åtminstone tills jag hittar ngt annat. Upptäckte att min gamla Peak-jacka är ngt mindre tajt runt midjan så jag klarar mig väl en vecka till el så, haha. Jag kanske kan kvista förbi endera dagen och se om jag "badar" i den?

  • muggles

    Snaily: låter som en bra plan! Tänk på att du är ngt mer rörlig i ligamenten el vad det heter (tänkte runt ljumsken) så du inte sträcker dig el så. Moa sov också på sidan, på rygg gick inte alls. Kan jag få se länken du hade om larm+magläge?

  • muggles

    Piggelin: den sista på listan är M2B el? Jag tycker ändå ni ska köra på det NI vill ha. Kan inte resterande få "avvikande" mat i så fall? Låter svårt att bestämma en meny som passar alla...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!