• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ska bara rapportera att UL idag visade att allt ser bra ut sålänge. Vår donator (Ada) har växt ikapp Beda litegrann vilket är positivt men det finns en viss storleksskillnad fortfarande (dock inte alarmerande). Ny kontroll på måndag...

    Så nu kan vi fira min 40-årsdag i lugn och ro iaf, puh.

  • muggles
    fru AM skrev 2011-01-18 14:45:29 följande:
    Grattis Muggles till bra UL!

    När är det Skräcködledag? 
    På torsdag. Samma dag som presidenten installeras i Vita Huset och som även Frejis har föd.dag på
  • muggles

    Snartis och Parnassia: vi ska på kontroll en gång i veckan nu i början. Fortsätter allt att se bra ut kanske det glesas ut till de normala (för enäggs) varannanveckas kontrollerna. Och efter v30 släpper man UL-kontroller helt.

  • muggles
    fru AM skrev 2011-01-17 18:36:16 följande:
    Jag vill gå på Tupperwareparty hos Lapinette! (fast vore ett kul tema på trådträff - vi kan kombinera med ost och vin) Eller gärna få Tupperwaretjejens namn och nummer så jag kan köpa en ostkupa!
    Nej SEXPARTY ska vi ha om vi ska ha det som trådträff!!! Dildosar och grejer...
  • muggles
    Parnassia skrev 2011-01-17 23:00:46 följande:
    Nenne - jag gissar att du var på ett AlpNaering -party.

    Här i obygden finns party för ALLT! Jag har varit på tupperware, ovan nämnda kryddor, underkläder, sexleksaker, krukor, smink, hudvård, ljus, städprylar*2 mm. Helt galet, och oftast går man för att träffas och FIKA. Sämre deltagare än mig får man nog leta efter, jag handlar i princip aldrig något.
    Men fika gillar jag
    MY GOD! Har ni ingen tv i obygden???
  • muggles

    Cicci: jag älskar också att gå på bal, tyvärr är det alltför sällan man har chansen. Har varit på student och examensbal det är väl det... (Till min studentbal sydde jag min egen klänning så jag var den enda med mönstrat tyg - alla de andra hade ju hyrt sina så de hade enfärgat. Den blev riktigt ok faktiskt trots att jag fållade det sista timmen innan jag skulle iväg... )

    PB: härligt att teamet kändes bra! Jag tror din viktuppgång kan bero på delvis på dålig sömn. Sömnsvårigheter leder ofta till viktökning (och depression...) och kan även vara en trigger för diabetes II. Så det är jättebra att du får hjälp med detta! En sak att komma ihåg är att motion motverkar depression, det tycker jag borde användas oftare av sjukvården. Motion på recept typ.

    Piggelin: härligt med bubbelpoolen i helgen!

    Snartis: hur går det med blödningarna?

  • muggles

    Oupsie: vet inte om det är  ngn tröst men Daisy behöver inget färdigt rum det första halvåret... Men det tillhör ju "boa-känslorna" att man VILL fixa, det är naturligt att man vill förbereda för den nya familjemedlemmen. Desto jobbigare då om man inte orkar Tänker på att vi hade köpt spjälsäng några månader innan BF och Moa sov i den första gången när hon var ca 2 mån...

  • muggles

    Kängu: hur går det på jobbet?! Är det lika intressant som du trodde?

  • muggles

    Jag upptäckte förra veckan att jag valt fel yrkesbana i livet! Jag skulle ju ha blivit obstetriker. Hade jag valt idag hade jag valt det. Gudars vad intressant att jobba med sådant! Och så sitter man och harvar med fåniga datorer och helt meningslösa saker

  • muggles

    Kängu: ja kan tänka mig att det är stora beslut. Inte som mina jobbeslut, dem kan man ofta ångra om det behövs.

    Apropå chefen så har han även avstått sin garageplats i samma hus som vårt kontor till mig så jag slipper gå från det andra garaget 300 m bort i halkan. Snällt! (Och så sparar det tid när jag ska springa till undersökningar.)

    Såg en tvillingmamma (måste det ha varit) på Östra idag. MY GOD vilken mage. Hon måste varit *gissar* v34-35... Shit.

    Såg ni förresten programmet om hon som fick sexlingar? Där ligger man i lä... Men hennes reaktion när hon fick veta var ju rätt lik min egen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!