• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Sweet: stor mage är helt ok, bara de inte kommer före v28...

    EA: jag tror du är asduktig! Men det är ju även det där med att var ska du kylförvara så många tårtor som du måste göra till 80 pers? Och transportera dem (för du gör dem väl inte i lokalen?)

  • muggles

    Själv HATAR jag Excel!

    Vad 17 är kopplade dokument? Är det en länk till ett dokument i ett annat dok el?

  • muggles

    Jag har en ny craving: Grape Tonic (för Grappo verkar ju inte finnas längre). Var tvungen att ta en i dag när jag kom hem från jobbet Tur att maken köpt hem ett gäng.

    Jag tycker riktigt synd om Vickan när det gäller det här gravidtjafset. Det insåg man ju vilken press det skulle bli på henne - alla fattade ju att de skulle börja skjuta skarpt efter bröllopet. Och hon måste ju känna att det förväntas att det bara är att "trycka på knappen". Tänk om de hamnar i ivf-karusellen?

  • muggles

    Oupsie: aha det var skötbord som behövdes. Ja det är ju liiite viktigare Ni har inget badkar i badrummet? Det finns ju sådana där skötbord som ska sättas på badkar? Men nu hade du ju redan en skötbädd så skrivbord blir ju lika bra!

    Har du möjlighet att fråga en kompis el mamma/syster om hjälp med röjandet? Om du pekar på vilken bok som behöver i vilken kasse (en sälj, en släng?) så kan de ju göra jobbet och du slipper böja dig? Och så kanske det blir av om du bokar in ngn annan... Kram!

  • muggles

    Oupsie: du ska se att bara för att så råkar du inte ens ut för ngn förlossningsdepression... *hoppas* Skitbra att du/ni har fått träffa kurator redan nu iaf. När blir huset klart?

    Vickan: låter blä-tråkigt. Tur vi har en marknadsavd i Tyskland som fixar allt sådant där (adressregister och automejlutskick till utvalda kunder mm).

  • muggles

    Klockarbol: ja du man lämnar inte tråden ostraffat, iaf inte för att umgås med kopplade dokument!

  • muggles

    Sweet. jag tycker vi bestämmer att minimugglorna kommer i v30+!

  • muggles

    EA och Frullan: skickar lite trevligare tankar åt ert håll...

    En undersköterska som tog mitt hb idag på spec-MVC (jag missade ju min ordinarietid som skulle varit förra veckan) frågade ang våra komplikationer om det var en ivf? Jag kände väl att hon eg inte hade med det att göra men svarade att nej, det tog sig naturligt. Efteråt kommenterade maken att "vad spelar ivf för roll, det är ju enäggs. Det borde väl hon veta."  Vi börjar bli experter på det här...

  • muggles

    Hon tog sig väl en titt på mitt rynkiga skräcködleansikte och tänkte "aha, ivf"

    (förresten svarade jag på vilken dag jag fyller men nu är jag så jäklig så nu får ni leta efter det inlägget... MOAAHAHHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

  • muggles

    Nä om vi 3 (4 med maken) skulle gå och lägga oss...

    Innan dess känner jag att "stämningen kräver" (gissa vilken tv-favorit!): RYNKPITT!

    (alldeles för länge sedan det var snusk här i tråden)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!