Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, tack!

    Vad roligt att få läsa mer om Piff och Puff och vad roligt att de är så olika!

    Här verkar det som att Iris kommer att bli polis för hon är väligt noga med vad som är rätt och fel och skvallrar alltid, eller möjligtvis kulturarbetare (hoppas inte), och Astrid blir nog ingenjör för hon är noga med att undersöka allt på ett sätt som Iris aldrig gjort. Eller så blir de båda som sina föräldrar, jäkligt lata i skolan men har klarat sig hyfsat ändå...

    Nu läggdags.

  • BrudSommar2006

    Hattis, tack! Sök jobbet!

    Förresten, BT är segt här med.

  • BrudSommar2006

    Det är alltså så här det känns att inte veta om det här ska bli en alldeles underbar dag eller en riktigt usel dag.

  • BrudSommar2006

    Klockarbol, bara för att du känner att du ångrar en del val i ditt liv och att andra val skulle lett till att du inte fått just dina underbara barn betyder ju inte att du på något sätt ångrar barnen. Fast det vet du ju redan.

    Jag ångrar också flera val i livet, fast det har blivit bra ändå och frågan är om det hade blivit det om jag inte slösat bort alla de där åren på fel-val tidigare. Ja det kommer jag i alla fall ändå aldrig att få veta.

    Men hur blir det nu med dina värden, ska du ta nya prover när du ätit medicinen ett tag? Plus, hur blir det nu med dina händer om du inte ens får komma på vidare undersökning?

    Trivs du bra med nya bilen förresten?

    Ditt kök blir nog precis i min smak låter det som, vi ska göra något med vårt kök också, någon gång... Just nu letar vi nytt köksbord på Blocket, vi står inte ut med vårt tills Astrid kommit ur hacka-åldern.

  • BrudSommar2006

    AM, vi vill ha ett vitt bord med sex stolar till, vårt nuvarande bord är 140 x 80 och är för fyra personer så längre och gärna bredare också vore finfint. Om jag nu bara fick tid att sitta och leta.

    Nästa problem, jag har nästan övertalat maken att vi ska gå i skidskola i Sälen i mars men han har inga skid/täckbyxor. Det känns i det närmaste omöjligt att få tag till honom, särskilt nu, men det hade nog varit svårt redan i början av säsongen. Måste hitta, annars blir det ju ingen skidskola!

  • BrudSommar2006

    På Fjällräveons hemsida hittar jag massor med vandringsbyxor och liknande men inga som ser ut att funka som slalombyxor?

  • BrudSommar2006

    AM, tack, på den där sajten verkade det finnas byxor, ska tipsa maken nu.

    Snigeln, hur går det med mjölkfritt och allt? Såg på FB att Pirr måste börja med mjölkfritt nu.

    Vickan, vad trist med chefen!

  • BrudSommar2006

    Telis, usch, jag är rädd att det kommer att bli så för mig med när jag börjar jobba. Med Iris kände jag inte så, jag hade visserligen ingen större lust att börja jobba men jag kände samtidigt att jag inte orkade mer, Iris var så hopplöst jobbig. Astrid är ju min lilla bebis så hur det ska gå vet jag inte... Som tur är har jag ju fått vara hemma länge med båda barnen i alla fall och sluppit stressa med amning och har varit med när de börjat krypa och gå och allt men det har väl du haft turen att få göra också åtminstone. Är det tänkt att ni båda ska jobba heltid sedan?

  • BrudSommar2006

    Undrar så hur det gått för Muggles men det verkar som att man får ge sig till tåls över dagen då.

    Sweet, roligt med artikeln och att det går så bra att skriva!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!