Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hörrni, jag letar efter två saker, vet inte om något av dem finns men i alla fall - nu när vi tagit ner adventsstjärnan i Iris rum, eller ska i alla fall, jag vet inte om maken fått tillåtelse än, så vill hon ha en måne som lyser i sitt fönster istället. På K-Rauta har vi hittat en stor, tung en som är menad som taklampa, det är så långt vi har kommit, men det kanske finns fler varianter?

    Sak två - jag skulle vilja ha en plastbunke, inte alltför stor, med durkslag/sil som insats om med lock så att man snabbt kan värmafrysta grönsaker i micron. Då ska man nämligen ha ett par skedar vatten i och så på med lock och in i micron. Sedan ska man ju ut med varm bunke och försöka hälla av som det är nu. Denna pryl kanske inte ens finns men har någon sett den? Har kommit så långt att jag inte hittat något dylikt på Cervera eller Åhléns.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, oj, så ni funderar på att flytta nu i alla fall. Iris vaknade också sekunden man stannade vagnen, det blev aldrig bättre, hoppas att du har större tur. Med Astrid gick det bättre men med Astrid har allt gått bättre eftersom hon tar napp vilket Iris aldrig gjorde.

  • BrudSommar2006

    AM, tack för hjälpen, det finns alltså gott om sådan där skålar till micron och borde dessutom ha funntis på Cervera. Ska kolla igen.

    Månlampa verkar lite knepigare men detlutar kanske åt att vi tar den där taklampan i alla fall, eller frågar Iris om det går bra att den står i fönstret.

    Annars funderar vi, mest jag, fram och tillbaka hur vi ska göra med skidskola åt Iris i mars. Först tänkte vi att vi struntar i det för hennes del i år och går själva bara och så får mina föräldrar ha barnen på förmiddagarna men sedan tänker jag att hon kanske faktiskt kommer att tycka att det är roligt tillsammans med alla andra barn. Måste ta reda på om samlingsplatsen är densamma för både barn och vuxna för annars kan vi ju inte gå samtidigt. Sedan är ju dilemmat om hon ramlar och tröttnar efter en kvart och de ringer på oss att vi måste komma och hämta henne. Det vore ju verkligen trist. Mamma kan ju inte heller stå med Astrid och vänta i två timmar utan Astrid har det ju bäst hemma.

  • BrudSommar2006

    De där tassarna på spjälsängen hade vi till Iris och har nu till Astrid också, undrar hur vi skulle klarat oss utan, de är helt fantastiska!

  • BrudSommar2006

    Åh, Tupperware-party hos Lapinette, hur många vuxenpoäng får vi då?!

  • BrudSommar2006

    Hej alla, har haft Iris hemma idag, visserligen var hon lite snuvig så det var ingen nackdel att hon var hemma men själv ville hon inte gå för någon som heter Alex och hans kompis slår henne när hon är ute och leker i snön på gården påstår hon. Nu har jag tagit reda på att Alex är en kille som är lika gammal som Iris men som går på andra avdelningen och hans kompis får man anta är hans tvillingbror, de är nya på dagis. Jaja, lyckas vi få iväg henne imorgon får vi ju prata med fröknarna, även om det inte är fröknarna på Iris avdelning som ansvarar för den där Alex.

  • BrudSommar2006

    Igår blev jag så besviken för jag har sett fram emot att få se första avsnittet av Solsidan hur länge som helst men precis när det börjar skrek Astrid som en besatt och det bara gick inte. Fast maken var snäll och tankade hem det så att jag kunde se det nu ikväll istället och som en extra bonus fanns de två första avsnitten så nu har jag sett andra avsnittet också så kan Astrid skrika bäst hon vill nästa söndag!

  • BrudSommar2006

    Planeringsdax, så vi får ett bröllop på g i tråden igen, det händer ju inte så ofta!

    Smint, din kaka låter fantastisk!

    På lördag ska vi på 40-årsmottagning, alltid samma problem med present och hon som vi ska till är verkligen speciell så det gör det hela extra knepigt, men, men. Mamma fyller år i veckan också och vi ska dit på söndag så måste hitta något till henne också. Plus att Iris ska på kalas till en killkompis innan mottagningen på lördag och Iris vill att han ska få en buss i present så jag hoppas att jag lyckas hitta en sådan...

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, hur mycket skidor åkte Victor när ni var iväg nu sist? Skidskolan jag funderar på om vi inte skulle sätta Iris i nu i mars i alla fall är 1 tim 45 minuter i fem dagar, det låter ju väldigt mycket?? Tänker att hon kommer att ge upp efter en kvart och vi får komma och hämta henne!

  • BrudSommar2006

    Parnassia, jo man är ju orolig att hon inte ska orka hela och att vi skulle bli tvungna att gå dit och hämta henne men vi vill ju gå skidskolan själva samma tid, det är ju det som är problemet. Victor är lika gammal som Iris, hon fyller i juni, han i juli.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!