Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Va, har Oupsie inte varit här, det har jag inte ens tänkt på! Vad nu då???

  • BrudSommar2006

    Jag kan absolut inte gå på sådana där hemmapartyn utan att köpa något, vare sig det är något jag vill ha eller inte, jag tycker att det är så pinsamt att inte handla. Typiskt mig.

    Vilken kanal är den där clearblue-reklamen på, den har jag missat tror jag? Eller så har jag bara inte lagt märke till den.

  • BrudSommar2006

    Liten, varken din eller min andra hälft tillhör väl tyvärr det mer dansanta släktet, länge behöll jag mailadressen till den där Anders (tror jag han hette) som gick på vår danskurs och som var med ut och dansade ett par gånger sedan, förresten kanske jag har kvar den fortfarande. Fast sedan blev det ju inte att vi hann ut så många fler gånger. Maken är dessutom för lång att dansa med vilket gör det extra hopplöst för oss båda.

  • BrudSommar2006

    September, jag minns faktiskt inte hur många jag tog per dag, kanske var fjärde timme eller så. Fast jag vet att man kan ta nästan hur många som helst utan att det är skadligt, mer än rekommendationen på burken definitivt i alla fall, jag frågade nämligen. Fast jag tyckte man blev så jäkla törstig så det var nästan olidligt till sist så jag försökte dra ut på det lite. Jag blev rekommenderad att köpa någon tub på apoteket med något som skulle stimulera salivproduktionen men jag fick kväljningar bara av tanken på att stoppa det i munnen. Kan du varva med Novalucol? Vet inte varför det hjälper men det är ju gott som godis! Saknar det.

  • BrudSommar2006

    Aha, reklamen är här på BT, det förklarar saken, jag kör Firefox och Ad-block, inte en reklam i sikte, skönt.

  • BrudSommar2006

    Snartis, ingen vits med att må mer illa än man ska, mår man riktigt illa hjälper inte Postafen, se till att få Lergigan utskrivet.

  • BrudSommar2006

    Lergigan Comp menar jag, inte den vanliga Lergigan!

  • BrudSommar2006

    Jag har för övrigt aldrig varit på någon bal och lär väl aldrig få gå på någon heller så jag behöver ju inte bekymra mig om det där med klänningar i någon hast.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, jag förstår verkligen att du inte orkar hålla på och rensa nu, vi har fortfarande inte lyckats komma i ordning i Astrids rum och eftersom vi inte har någon press på oss eftersom hon än så länge sover i vårt sovrum så blir det aldrig gjort heller. När bebisen har kommit kommer ni nog inte heller orka hålla på med sådant till att börja med gissar jag men så småningom kommer ju allt att flyta lite bättre och då kan ni väl ta tag i det igen?

  • BrudSommar2006

    Cicci, ja visst ja, så var det ju, Iris kom sent och Victor tidigt och så är han ju inte alls född i början av juli. Det visste jag ju egentligen!

    Mumintrolljakt, det är grejor det, ja jag säger då det! Iris älskar mumintrollen. Fast hon är rädd för spöken och monster men har ännu inte börjat oroa sig för att de finns i hennes rum tack och lov.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!