Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-01-28 14:07:28 följande:
    www.ramundberget.se/vinter/
    och så ser du ordet SPA i liggande menyn uppe mellan bilden och sidhuvudet (trea från vänster)
    Aha, det måste vara det som är förklaringen för jag har också kommit till den där sidan hur många gånger som helst, det är helt vitt för mig mellan bilden och sidhuvudet, jag har inga menyer. Får vänta tills maken och Iris kommer hem från Junibacken så han kan hjälpa mig ändra inställningarna i min dator, det är alls något sånt fel som gör att jag inte begriper hur man hittar dit.
  • BrudSommar2006

    Cicci, hjälp, tarmvred, det låter farligt, hur har du fått det? Ska det inte opereras? Usch, ta hand om dig!

    Nenne, strandad finlandsfärja, nej usch.

    AM, visst får du följa med, bara trevligt!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, skidåkningen är nu i mars! Sedan åker vi uppåt igen en vecka i sommar som det ser ut nu för att besöka trollskogen och poolariet vid Hundfjället bland annat. Spahelgen blir i höst innan det finns snö och måste inte vara förlagd till fjällvärlden, det bara lutar åt det just nu.

    AM, jo Storhogna ligger bra till om inte hemsidan luras alldeles men Nenne tycks ju ha varit där och blev inte avskräckt av en lunch i alla fall!

    Jaha, nu har Astrid somnat i mitt knä, jag visste väl att hon inte sovit färdigt.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, ja de är hopplöst skrikiga vid sju veckor men tyvärr går det ju inte över vid åtta veckor utan jäkligt mycket senare, typ ett par månader, om man har otur. Jag vet inte hur man håller ut tills det är över men helt plötsligt står man där och inser att man överlevt. Kram!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, du skämtar, jag blir av med mina klädkassar OCH selen om två veckor?! Aaahhh. Ni har plats i bilen för ett par påsar väl?

  • BrudSommar2006

    Telis, jag är ju ingen slalom-människa i grunden men en fjäll-människa är jag även om jag inte är så sportig att jag går på milslånga vandringar och så. Eller rättare sagt, jag börjar just upptäcka svenska fjällen men har hållit till i skotska högländerna i mitt tidigare liv.

    Snigeln, jag såg att de egentligen inte har de pooler jag skulle velat ha men jag får inte till det med det, rätt mysigt ställe och med rätt omgivningar. Jag såg däremot på deras hemsida att man kan rida både islänning och nordsvensk vilket lockar. Var det inte ni som var på Fjällnäs förresten eller varifrån har jag fått den länken? Trodde den kom härifrån tråden.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vi åker ju till Sälen nu i mars men eftersom skidskolan blev inbokad nu känner jag inte att vi kommer att hinna göra allt annat vi skulle vilja hinna med när vi är där, plus att det inte lockar att vara ute på sightseeing i minusgrader heller. Tror vi skulle få trevligt där uppåt en sommarvecka också så kan vi göra allt med Iris som vi inte hinner med nu plus att maken kan ta liften upp på fjället och fota, vilket han gärna skulle vilja och jag kanske kan få lite tid själv både på Experium i Lindvallen och Poolariet i Hundfjället.

  • BrudSommar2006

    Iris skrek. Och skrek. Och skrek. I ett år. Fy fan. Astrid är en liten goding, även fast vi kallat henne skrik-Astrid. Jag har inte många gånger velat ta livet av vare sig mig eller henne!

  • BrudSommar2006

    Liten, det jag är orolig för är att Iris ska vara ledsen när de blir äldre och Astrid kan ha vilka kläder som helst och inte hon. Vi får ju bara på henne mjukisbyxor som det är nu.

  • BrudSommar2006

    Oupsie, då hoppas vi på imorgon istället då!

    Omsan, vad trevligt ni verkar ha haft det!

    Hm, på vårt Babyland har jag inte sett plastad frotté på metervara men däremot finns det för stor säng. Fast jag hade ingen aning om att det finns både frotté och flannel, inga av våra bitar ser ju ut som frotté, alltihop påminner mer om flannel. Jag har i alla fall trott att det är plastad frotté jag köpt men vad vet jag. Tydligen har jag ingen koll som vanligt.

    Vem frågade om Iris vikt, det var länge sedan hon slutade med välling och jag tycker inte det känns som att hon äter för mycket i övrigt och hon får inte mycket onyttigt. När vi var hos dietisten berättade jag ungefär vad hon äter och då sade dietisten att då borde hon smalna av nu allteftersom hon växer men hitttills har vi inte sett någonting av det. Rör på sig tycker jag att hon gör, på dagis springer hon ju runt som de andra barnen, på fredagarna är maken föräldraledig för att göra saker med henne och då åker de till ett lekland eller till Junibacken, ibland till något museum och då får hon också röra på sig. Plus simningen, dansen och gympan varje vecka även om inte allt dragit igång för terminen än. Fast hon har ärvt mina gener, skit också, och det är i det närmaste omöjligt att hålla vikten nere om man inte är fanatisk med maten och det är svårt med ett barn. Varför kunde hon inte fått normal ämnesomsättning som Astrid fått, det är så orättvist.

    Själv började jag ta tag i min vikt från i måndags men det föll idag när vi fikade och åt middag hos mina föräldrar men nya tag imorgon...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!