Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, fast jag simulerar inte, jag känner mig verkligen så jäkla risig. Därför är jag glad att amningsträsktiden snart är klar för skulle jag bli liggandes i magsjuka är det verkligen vidrigt att ha en snuttare som är beroende av en. Det är min största fasa. Skulle det hända nu är det inte värre än att maken blir tvungen att gå upp halv sex med Astrid, annars kommer hon över till mig då och snuttar och sover lite till till framåt sju.

  • BrudSommar2006

    Porchez, jag tycker att det verkar lite struligt med den här killen, om du sagt till honom att du vill att ni bara är vänner så är det väl inte troligt att han kommer att ta något första steg till något mer bara för att du börjat skicka lite fler sms än vanligt? Sedan har han det ju rätt bra som kan åka runt bland en massa tjejkompisar och ligga och kramas med alla... Kommer det här väntandet med förhoppningen på något slags kryptiskt sms eller annan kontakt från honom verkligen att leda till något menar jag? Därmed inte sagt att han inte är intresserad för det är ju fullt möjligt men vem av er ska egentligen fråga den andre om en riktig dejt? Är det särskilt troligt att han kommer att ta sådana initiativ när du redan sagt ifrån om jag förstått saken rätt??

  • BrudSommar2006

    Fossing, jag tror att Nezeril är det tyngsta artilleri man har att komma med tyvärr?

  • BrudSommar2006

    När jag loggar in kan jag i alla fall inte skriva innan jag uppdaterat sidan för jag får inte ställa markören i rutan. Skumt.

    Kramar till Tinga, vad bra att ni tog er in idag i alla fall.

    Det tog över en timme att få Astrid att somna ikväll och maken är så klart ute med jobbet. Sånt jäkla slöseri med den lilla egentid man längtar efter att få en bråkig Astrid att somna. Så fort jag inte satt och tryckte ner henne så ställde hon sig upp.

    Det känns som att den där arbetskalendern är det bara jag som kommer att hantera och bry mig om, men jag kan ha fel!

    Klockarbol, sist jag kände mig dålig hade jag 37,8 och var jätterisig!!!

  • BrudSommar2006

    Men herregud, de lever!!!! Vet ni, innan jag loggade in satt jag och tänkte att 50% ju inte är så mycket, bara halv chans liksom. Fast sedan tänkte jag att vi har haft så mycket otur här i tråden och Mugglan själv har ju haft massor med otur. Så rent statistiskt borde väl det här gå bra tänkte jag. Åh jäklar, jag vill också dricka skumpa och fira!

  • BrudSommar2006

    Vet någon hur det blir med fostervattnet nu då? Har den stackarn som var utan förut fått något i sig än? Får väl vänta på svar senare antar jag. Vad skönt för Moa att mamma och pappa förhoppningsvis kommer hem imorgon också.

  • BrudSommar2006

    Tänk att jag tycker Ada och Beda som arbetsnamn passar Mugglan så bra. För min del skulle det väl blivit Skrutten och Plutten eller Skorpan och Norpan eller annat liknande totalt ointellektuellt...

  • BrudSommar2006

    Efter två sådana där gratispaket har jag fortfarande inte sett till någon blöjhink men det gör inget, vi har klarat oss bra med hundpåsar, både till blöjor, kattlådan och nu kaninbursstädning.

    Fossing, här förväntas jag sköta markservicen även när jag jobbar heltid!

  • BrudSommar2006

    FruLLan, eländes elände, vilken hemsk sits att hamna i, stackars, stackars er. Det är så orättvist och jag kan förstå att det är lätt att fokusera bara på det dåliga och inte tänka på de fina barn du ju har kvar. Kanske bra ändå att du har dem att tillbringa tid med så att man nästan tvingas att ha lite bra stunder emellanåt mitt i allt det jobbiga? Kram!

  • BrudSommar2006

    Usch att de andra små tvillingarna dog, då stämmer det ju verkligen med 50%, det ville man ju inte veta.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!