Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vi ska inte flytta förresten, det blev väl husprat här pga att andra här letar nytt och då uttryckte jag min förtjusning över Vaxholm bara.

  • BrudSommar2006

    Jag har så många sidor att läsa ikapp att jag börjar med ett par saker här med risk för att de kommer illa.

    Lergigan - ta inte vanliga Lergigan som man blir jättesömnig av, kom ihåg att det ska vara Comp! Om nu någon skulle slå till på det förstås.

    På Öland har vi inget skötbord utan bara sånt där i skumgummi som vi lägger på sängen och man får apont i ryggen av att försöka stå och byta på sängen. Alternativet skulle väl vara att kräla runt på golvet men om man har ont i kroppen är det ändå värre, knappt man kommer upp sedan!

    Angående adoptioner, kan det inte vara så att det liksom ligger nere lite i december så att det var därför det inte gick så fort fram i kön men att det tagit fart igen nu i början på året?

  • BrudSommar2006

    Äsch jag glömde, inte kunde jag märka att man blev piggare av Comp-versionen, alltså inga problem att sova med den.

  • BrudSommar2006

    Angående vantar, de spelar väl ingen roll om de har tumme eller inte, jag stoppar aldrig Astrids tummar i ordentligt, helt omöjligt. Hon har rejäla täckvantar nu för att inte bli kall om händerna, med dragkedja så att de är lätta att få på.

    Lapinette, på tal om Hawaii, inte för att de gift sig där men min bror och hans sambo är där nu i sju veckor med Iris lilla kusin och sambon är dessutom gravid nu med tvåan. Då träffar de en kvinna som undrar om det är sant som hon hört att i Sverige rullar kvinnorna sig i snön efter att de fött barn?!

  • BrudSommar2006

    Oupsie, skötbord på skrivbord eller köksbord tror jag blir bra, säng, soffa eller annat ryggknäckande ställe tror jag däremot inte på.

    Vilken tur att ni skrivit lite mindre nu så jag har hunnit ikapp.

    AM, om det bara är dig det kliar på och varken barnen eller maken har samma problem är det väl mindre troligt att det är löss, barnen borde väl få det först i så fall. Låt bli den där hårprodukten ett tag och satsa på gamla favoriter och se om det går över kanske?

  • BrudSommar2006

    Hur har det gått för Hattis?

    Hittade någon Blivande på FB?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vi funderade ju på Julia till Astrid innan vi insåg hur populärt det är. På Iris dagis finns ett par Julia, en Wilma, tre Ella och en Alva tror jag. Plus tre Elias och en Theo.

  • BrudSommar2006

    Liten, det viktiga är ju att man väljer ett namn man gillar. Det finns för- och nackdelar med allt, Iris kommer förmodligen aldrig kunna köpa sådana där saker med namn på i leksaksaffärerna...

  • BrudSommar2006

    Oupsie, varför skriver du att det verkar som att ni kanske måste titta på pojknamn istället, har jag missat något??

    Nenne, det är ju inte alltid det går att sätta fast åkpåsen på vagnen tyvärr och alla åkpåsar passar inte på alla vagnar. På vår vagn går det typ inte att sätta fast någon åkpåse så vi har satt fast den hjälpligt med påsklämmor!

    Både maken och jag har våra tilltalsnamn som andranamn men jag har alltid tyckt att det är lite onödigt besvärligt att ha det så så för barnen har vi inte gjort så.

  • BrudSommar2006

    Nenne, aha, ja då vet jag inte, hoppas ni kommer på det! Annars brukar det ju vara en kant upptill som ska vikas över ryggstödet och hål för selen och that's it typ.

    Maken och hans bror har båda samma andranamn som deras pappa har, det är ju också riktigt kreativt... Ja vem var det som sade det - Tinga? - det är något speciellt med släkten jag är ingift i! Fast jag har i och för sig sällan problem med dem, det är de själva som aldrig kan hålla sams. Jaja.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!