• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tankar & kramar till Snorkissons i dessa dagar, från mig med Hjärta

  • Piggelin1

    Haha, här är en till - smygläsare allrså Älskade inläggen fr Kina, läste tom högt för mannen några ggr vill jag minnas Gav mig till känna ngn eller ett par ggr minns jag, men sen kom jag av mig igen av ngn anledning. Hade säkert ngt att göra med min dotter som är född ett par mån innan Monstret.

  • Piggelin1

    Hej förresten alla, long time no see!! Grattis t lillebror Snartis! Kände igen mig jättemkt i det du skrev om förlossn. Öppningsskedet funakafe båda gångerna, men sen att få ut bebisen är inte min grej. Trodde A banat vägen för lillebror, men han var ju ett helt kg tyngre så där hafe jag inget att hämta...

  • Piggelin1

    Skriver på mobilen så det blir lite knapphändigt. Hoppas alla haft en bra sommar. Nu jobbar bara mannen tre dgr till, sen börjar hans pappaledighet o vi är hemma tillsammans en hel månad Sen börjar jag jobba igen :Ot Här är allt väl, svävar fortf runt lite i glädjerus efter bröllopsfesten vi hade förra helgen! 58 kompisar i partytält på tomten Sååå kul att vi gjorde detta o inte bara nöjde oss m familjebröllopet i vintras!

  • Piggelin1

    Ojdå Gemma, minns du det? Innan jag började skriva här mer frekvent så var det i restråden m Lappis som jag hängde mest. Kul att du dykt upp igen, det blev tomt när er tråd försvann minns jag!

  • Piggelin1

    Nämen vad är detta?!?! Ett pluss??? Bara läst sista kommentarerna här så hag har ingen koll, men GRATTIS Nenne!!! Visste inte t Pri cken!att ni jobbade på syskon Måste rusa vidare! Vilken vecka förresten?

  • Piggelin1

    Tack f smset Mugglan förresten, så att jag fick veta att det var ett plussi trpden! Hittar inte hur man citerar nör man skriver fr mobilen, men en stor för ditt inlägg Nenne! Gud vad kuuul!

  • Piggelin1
    Tinga skrev 2011-09-08 22:40:34 följande:
    Oms - jösses, vilken cirkus i ditt liv! Förstår att du är trött o less och mer än så. Helt otroligt att lärarna lägger så mycket jobb på dig! Vilken tur för din dotter att hon har en mamma som kan och vill engagera sig, men hur skulle det gått för ett barn där de föräldraresurserna inte finns?!? Kramar till dig!

    September - du ligger verkligen i för att få ut bebisen! Hoppas den tittar ut snart.

    Här har det bakats knäckebröd för första gången någonsin ikväll och det gick finemang. Skickade maken att köpa en kruskavel, så jag kunde få till den rätta krispigheten. Bakade på rågsurdeg och rågmjöl och smaksatte med sesamfrön, chilipeppar, kummin, rosmarin och havssalt. Ska ha ost- & vinkväll med syrran plus sambo, så det gäller att få till de rätta tillbehören. Ett frukt- och nötbröd ligger redan i frysen och väntar och så gjorde maken sockersaltade hasselnötter ikväll. De ska vara särskilt goda till ädelost, men var väldigt goda rakt uppochner också.
    Jag DREGGLAR
  • Piggelin1

    Tror vi måste boka in en sväng till Skåne under mannens & min septemberledighet
    Hoppas allt är bra annars & att du inte stressar för mkt på jobbet/att det är kul! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!