• Piggelin1

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB - har inte kört gröt ännu, men köpte häromdagen. Däremot börjat testa lite nu i veckan med gourmetmåltiden mixad plasternacka uppblandat med smör & bröstmjölk. Det åker lite fram & tillbaka, det lilla han får, men snart ska det nog ge sig & han kommer på rätta knycken!

    Nu hör jag att maken backar in på uppfarten - tjing på er & ha en fin helg!

  • Piggelin1

    Välkommen hit, Mugglan!
    Tänkte just ringa dig - det strular med sms till min mobil just nu. Gammalt sim-kort & måste även ladda ner ny mjukvara för mobilen tydligen. Sånt där som jag bara tycker ska funka Blä!

    Många kramar till dig, BS Hjärta

    Måste nog sätta fart här innan Mugglan kommer...! Ser ut som kriget här Dessutom hantverkare som kommer & går (div fix ism garantbesiktningen).

  • Piggelin1

    Grattis till lilla stora tjejen, Gosnosen! Vilket vackert namn!

  • Piggelin1
    BrudSommar2006 skrev 2011-03-31 20:43:47 följande:
    Parnassia, nej men ska du till Asia Spa i Varberg! Lyckos lyckos dig, aaahh!! Jag tror ju att det är helt fantastisk om deras hemsida stämmer, det bästa jag hittat hittills i badväg, jag är jäkligt avundsjuk. Jag ser verkligen fram emot att höra om det stämmer, jag vill höra allt om den där poolen med olika massagestationer! Sedan vill jag veta om det är varmt och skönt i vattnet också, jag är en fryslort.
    Det är bra & duktigt folk därnere i den staden
  • Piggelin1
    BrudSommar2006 skrev 2011-03-31 20:54:05 följande:
    Min bror och sambo är precis på väg att flytta tillbaka till Varberg, eller ja, min bror har ju aldrig bott där då, men hursom, kanske får tillfälle att hänga på det där spat i framtiden i alla fall.
    Jag har kanske frågat dig innan BS - men kommer din brors sambo därifrån? Tänkte att jag kanske vet vem det är, beroende på hur gammal hon är förstås Kan du inte messa det på FB (glömmer alltid kolla inboxen här nämligen)!
  • Piggelin1

    Hej Vänner! Vad mysigt det lät med Karlaby Krog - det är ett ställe som jag vart sugen på att testa i flera år! Fast nu har vi ju vårt andra favvoställe i de krokarna - Karnelund

  • Piggelin1

    Ahhh, denna veckan har lilleman börjat sitta mer i sin barnstol & även upptäckt sina fötter sen en vecka tillbaka! På köpet är han mkt nöjdare & gladare - & hans mamma med... YESSSS, ljusare tider stundar, hoppas jag & håller tummarna för! Har längtat i flera månader på detta, eftersom vare sig filt, babygym eller babysitter funkat.

    Måste hoppa i säng - tjing på er!

  • Piggelin1
    Fru E skrev 2011-04-01 10:22:09 följande:
    Springa i sådant här väder är överkurs
    Springa är väl alltid överkurs .-)

    Hej Tinga ...och ni andra med!
  • Piggelin1

    Vänner - håller med - det är superfint med fina riktiga dukar - men min mangel heter "Kemtvätten"
    Ism att jag fyllde 40, så använde jag stora fina dukar i linne som min mamma vävt & veckan efter lämnade jag in det på kemtvätten. Värt varenda spänn!
    ...och fönsterputs tar vi också hjälp utifrån för att göra numera, 200 spänn för oss att betala när rutavdraget är borträknat & de kommer var tredje månad. 200 spänn för alla fönster utvändigt känns nästan för billigt

    Nu hojtar Amanda - hon vill pussla. Strax ska vi göra chokladbollar, yummie! Fredagsmys

  • Piggelin1

    EA - försiktigt grattis! Måtte måtte det funka denna gång för er! Kramar!

    Snorkis - jag rös i hela kroppen när jag läste ditt inlägg, hur kändes det då inte för dig... Så otroligt skönt att allt var väl, håller alla tummar att det förblir så i tio veckor till.

    Cicci - tur att jag inte åkte tåg med er - jag hade rest mig & satt mig ngn annanstans (eller stått i värsta fall) om jag suttit i närheten...och hit hade ni (eller ngn annan i dylikt tillstånd) inte fått komma heller på planerat besök om ni var/varit sjuka, men så skyr jag verkligen alla såna baciller som pesten, & gärna fler än de där stipulerade 48 timmarna, för att vara på säkra sidan

    Sept, jag var ockå lite fundersam innan vi byggde om Bugaboon till liggvagn igen, hur A skulle ta det, men jag involverade henne i shoppingen av ståbrädan & sen var hon helt inne på den. Hon har faktist aldrig frågat efter att sitta sen lilleman kom. Däremot har jag glömt ståbrädan hemma ett par ggr när jag hämtat henne, så att hon fått gå hem - inte så poppis, men med lite lock & pock så har det gått det med.
    När det var som mest snö i vintras såg jag andra med Bugaboo som hade skaffat vinterhjul (ist för de små framtill), men jag kom aldrig till skott. När det var som halkigast och/eller mest svårkört, så hämtade jag faktist med bil (mannen lämnar på vägen till jobbet). Ofta kanske vi åkt iväg på ngt litet ärende eller hälsat på ngn direkt efter hämtningen, & då har det ju blivit bil med automatik. Så syskonvagn har faktist inte varit ngt som vi funderat på alls. Vill till & med minnas att en granne här på gatan blev avrådd i barnvagnsaffären från att skaffa syskonvagn, just pga att storasyskonet var runt tre år eller strax under.

    Hade Mugglan på lunch här idag igen - hon har så fin mage

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!