• Ore

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    GRATTIS till gosnosen och make! Linnéa är ett jättefint namn. Tråkigt med sfinkterrupturen, jag fick också sådan men det har faktiskt läkt väldigt bra... Stort barn, och värkstimulerande dropp ska ju vara två av de saker som ofta orsakar sfinkterruptur.

    Nenne: Bäst springmusik är sådan man gillar och blir glad av. Det tycker jag är viktigare än att bpm är rätt...

  • Ore

    Alkoholfritt mousserande vin: Provade Billabong, och "Schloss någonting" (den fanns i olika stora flaskor på systemet, vill jag minnas). Båda var riktigt goda, rekommenderas!

    Men jag har inte hitta något annat vettigt alkoholfritt vin, utan bubblor i. Så det är bara att hålla sig till mousserande - mer bubbel åt folket!

  • Ore

    Nenne: Har liknande upplevelse med lillkillen, där jag och maken skrattade och lillkillen skrattade för att vi skrattade, vilket fick oss att skratta ännu mera. Helt underbart!

  • Ore
    fru AM skrev 2011-03-31 09:21:37 följande:
    Det låter som om jag ska vara tacksam för att ha blivit klippt, under två förlossningar med båda dessa ingredienser ... stora barn och värkstimulerande dropp.Mycket vackert namn - Linnéa! Inte ens min barska fröken i åk 1-3 med samma namn lyckades sabba namnets skönhet!



    För mig hjälpte det ju inte att bli klippt... Jag sprack ändå Och var ganska deppig över det ett tag, men fick mycket bra input här i tråden vilket hjälpte mig enormt mycket!!!
  • Ore

    Oj, det kan nog vara jag som blandat ihop gosnosen och andbeyond:s förlossningshistorier...

    Ber om ursäkt ifall jag förvirrat!

    BS: Tråkigt att det var så svårt att hitta ett spa...?

    Grape tonic, är det något du gillar i vanliga fall Mugglan eller är det typisk craving?

    Skräckhistoria du hittat på internet, förresten. Sådan otur kan man väl bara inte ha? (Och om det nu är möjligt, så borde det verkligen inte hända två gånger i alla fall?) Så det ska INTE hända er, har jag bestämt Drömmer

  • Ore
    muggles skrev 2011-03-31 13:48:52 följande:
    Ore: hur stor var lillkillen när han föddes?

    Jag fick ett litet klipp och det är jag tacksam för. Det krävde 2-3 stygn och jag läkte jättefint, hade aldrig ont av det, inte ens de första dagarna.
    Han vägde 4095 g, och var 51 cm. Minns inte huvudomfånget, men det var nog ganska stort. Han fastnade ju dessutom halvvägs, och fick tas ut med sugklocka. (Ytterligare en sak som ökar risken för sfinkterruptur).

    Jag fick aldrig reda på hur många stygn de lade... Men de klippte innan lillkillen kom ut, och sedan upptäckte de på operationsbordet (när moderkakan skulle tas ut, den ville inte komma ut självmant) att jag även hade spruckit. Innan dess hade de inte kollat, de visste ju att de skulle sy ihop där jag var klippt, efter att moderkakan kommit ut.
  • Ore

    Här är vädret litet småregnigt, men inste så farligt. Vad har ni för busväder? Ingen snö, hoppas jag...

    Däremot är det mycket mörka moln kring mitt huvud, var tyvärr inte ett aprilskämt när jag blev väckt vansinnigt tidigt imorses av ett telefonsamtal från jobbet. En slitdel, som vi har väldigt få i lager och väldigt lång leveranstid på, hade gått sönder. Igen. Denna gången efter mindre än två veckor... De brukar gå ett halvår. Suck, dubbelsuck och en massa svordomar. *hoppas att chefen tycker att jag hanterade det bättre den här gången, annars kan han dra åt pepparn för jag kan fasen i mig inte trolla med knäna...*

  • Ore

    Tittar in fast jag eg inte har tid.

    Noterar nackdelen med att bygga hus som inte är klart än, man är inte flyttbar mot västkusten där det finns mer jobb...

    Vickan: Mason Pearsons Nylon & Bristle - borste har både skön massage av hårbotten samtidigt som man får det mjuka, lena av den andra borsttypen

    Annars tror jag att det korrekta tillvägagångssättet, enligt den frisör som övertygagde mig om att köpa en sån borste en gång i tiden, är att skippa alla produkter utöver schampoo och balsam, reda ut vått hår med en grovtandad kam och sedan borsta det torra håret...?

  • Ore

    Är jag den enda i hela tråden som tror att mugglan har två killar i magen? (Trots Ada & Beda-nicken...)

  • Ore

    Fru E: Plusgrattis (i efterskott)! Hoppas att allt är bra med hcg:t också... Förstår att det är nervöst, men att få ett plus är ju ett vääääldigt viktigt första steg mot att i slutändan få en liten bebis (eller två?) Håller tummarna!

    Tinga: Det är så underbart att läsa om att ätandet går så bra för Piff och Puff nu, när man vet hur otroligt jobbigt det har varit för er

    AM: Hoppas att sjukdomsracet snart är över för er del, och att Hektor klarar sig undan!

    Porchez: Wiiihiii, vilken mysig helg du har haft Härligt!
    Rieker har ett par snygga skor med litet lagom höga klackar, jag har spanat litet på dem i en katalog från skoaffären som kom för några veckor sedan... Jag har ett par Rieker med ganska låg klack, som köptes inför när jag skulle på bröllop mitt i åttonde månaden och inte ville ha platta skor. De är supersköna, man kan gå jättelänge med dem!

    Nenne: Skönt att köksrenoveringen snart är klar, med allt extrajobb som blev. Rosa plagg, armband och handväska på samma gång? Wow!

    Själv försökte jag också ge mig på och shoppa i helgen, skulle bl.a. ha ett par jeans till mig. Tji fick jag, tyckte jag provade hundra par men inget som var bra. Kommer inte alls överens med de tighta jeans som finns just nu, storleken på höfter/rumpa är inte riktigt kompatibel med lårens omkrets, eller vadernas. Plus att det ser vansinnigt fult ut, när jag måste ha ett par stora stålhätteskor till ett par smala byxor. Tröstshoppade massa grejer till lillkillen istället

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!