• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis skrev 2011-01-24 21:46:14 följande:
    Förstår att det var läskigt med Lillebror i badet! Jag tyckte att det var tillräckligt läskigt när Televinken halkade ner under vattnet och jag ändå satt bredvid. Jag kommer aldrig att glömma hans klokrunda ögon av skräck under den sekund det tog innan jag fick upp honom.
    Nog för att Televinken är exceptionellt klok så menade jag förstås klotrunda ögon och inte klokrunda.
  • Telis

    På tal om afternoon tea förresten så kan jag tipsa alla stockholmare om afternoon tea på hotell Lady Hamilton i Gamla Stan - hemskt trevligt och gott! Vi rullade hem och behövde inte äta mer den dagen.

  • Telis

    God förmiddag!

    Ingen förbättring i sikte, snarare tvärtom, nu är jag snorig dessutom. Men i eftermiddag har jag tid på vårdcentralen, dom sa där att dom blivit mer restriktiva med en del behandlingar men inte när det gäller halsfluss.

    Det känns lite taskigt att ligga här i sängen när städerskan far runt och dammsuger och städar toaletter...

    Stor kram till Snorkis, hoppas du snart orkar komma tillbaka!

    Bra att veta att Junibacken även kan passa mindre barn, ska tipsa min man om det. Han är lite nervös för vad dom ska hitta på resten av vintern, hela våren och sommaren.

  • Telis

    Åh, jag älskar piller! Jag är så dålig på att ha ont så jag tycker att värktabletter är världens bästa uppfinning, tiga och lida är inte min grej. Tack gode gud att man inte levde förr i tiden!

  • Telis

    Nu är jag hemma från vårdcentralen. Fick ta ett sånt där svalgprov och det visade utslag på streptokocker så alltså kunde jag få penicillin - wihiiii.

    Men fy för den lede vad jag avskyr svalgprov, nu har jag haft turen att aldrig ha behövt någon sån där undersökning där dom stoppar upp en kamera i rumpan eller ner i halsen men tills dess så tycker jag att svalgproven är bland det obehagligaste man kan göra. Jag lägger hellre upp muffen för gynekologen varje dag i veckan tror jag.

  • Telis

    Tinga, det är ju helt fantastiskt att dina killar kan väga så pass bra ändå när dom ätit så dåligt hela livet!

  • Telis

    Åh, mugglan, jag förstår verkligen att du får hjärtat i halsgropen när sifforna helt plötsligt ändrar på sig. Men gravidmagar ska ju växa och om den inte har gjort det på flera veckor så var det nog dags för den att växa lite igen? Och det är nog lätt att mäta fel på någon cm hit och dit. Stora kramar, hoppas att du oroar dig helt i onödan!

  • Telis
    sweetstreet skrev 2011-01-25 19:46:36 följande:
    Heeej Telis!!!!


    vinkar glatt  
    Hej hej!!

    Vinkar glatt men matt tillbaka!

    Hoppas att det går vägen med den där Green Card-ansökan! Det verkar vara krångligt, dyrt och oförutsägbart - inte tre egenskaper som främjar ens själsliga lugn precis.
  • Telis

    september, GRATTIS!! Vad skönt att det såg bra ut på VUL! Och vad duktig du är som kämpar på med Fragminet, det blir en hel del sprutor under en hel graviditet. (Fast det är ju värt det förstås, jag menade inget annat!)

    Tack för tipset om Intradiskbänkarna! Vi har en katalog därifrån här hemma och dom verkar ha mycket att välja på. Bra att veta att dom int eligger högst i pris, jag har inga prislistor så jag trodde nästan att dom skulle ligga högt i pris för katalogen är nog den bästa och snyggaste av dom allihopa.

  • Telis

    Här går allt åt fel håll, jag kan faktiskt inte minnas när jag mådde så här dåligt sist. Borde inte penicillinet börja verka snart?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!