• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    snaily, det är INTE ditt fel, glöm inte det! I en bok jag läste så menade författaren att barn inte är redo att födas förrän vid tre månaders ålder, dom bara måste födas tidigare för sen blir dom för stora rent fysiskt för att komma ut. Så under de första tre månaderna trivs barn bäst om dom får ha det som om dom vore kvar i livmodern. Dom har ingen dygnsrytm, dom vill ha ett nästan konstant gungande och bakgrundsbrus. Det är först efter dom första tre månaderna som dom är redo för att börja vänja sig vid livet utanför livmodern. Det kanske ligger något i det?

    Om du vill får du gärna låna den boken!

    Jag vill inte heller komma med tips om du har provat allt men jag kan ju säga att lägga Televinken under fläkten på högsta hastighet funkade ibland när han var som mest hysterisk och jag som mest desperat.

  • Telis

    Vickan, japp så är det med Televinken också. Fast om han bara får någon mat att plocka med själv så brukar man kunna smita in en sked mat emellanåt utan att han verkar märka det.

    AM, jag föredrar nog också en kant, vi har det idag och jag tycker inte att det blir så smutsigt.

  • Telis

    snaily, jag skickar boken!

    AM, jag pratade med Vårdguiden förut och hon sa att jag skulle ringa till vårdcentralen imorgon. Så vi får se vad dom säger. Det kan tydligen vara farligt men det är bara i mycket sällsynta fall.

  • Telis

    snaily, det är lätt att tro att andra föräldrar är så himla lyckade när man känner sig helt slut själv men så är det ju inte. Jag tror att nästan alla har fått kämpa med olika saker. Det finns kanske ett par A-barn som är undantag från den regeln men dom föräldrarna har haft en j*vla tur, inte skicklighet. Stor kram!

  • Telis
    Oupsie skrev 2011-01-24 20:09:48 följande:
    Telis, du är nog betydligt bättre på att städa då än vad många andra verkar vara . Jag blev avskräckt efter att ha sett andras sådana hällar, så jag har egentligen inte testat att städa med en sådan själv eftersom vi valde en utan kant.
    Nu för tiden har vi en städerska så det är kanske hon som förtjänar beröm och inte jag.
  • Telis

    Oupsie, åh vad skönt med ett bra besök på förlossningen! Nu är du verkligen på slutspurten!

  • Telis

    Hurra för Lillebrors mage! *gör vågen*

  • Telis
    BrudSommar2006 skrev 2011-01-24 21:28:19 följande:
    Till i höst vill jag hitta ett ställe där man kan bada bubbelpool, helst kunna ta sig ut i uppvärmd del utomhus och helst också kunna simma lite för motionens skull. Var finns det ett sådant ställe?
    Hasseludden har det väl precis så? Eller deras utomhuspooler är kanske utan bubbel? Och ni hade kanske iallafall tänkt er liiiiiiiite längre hemifrån?
  • Telis

    koko, ja det är helt galet vilket halsont jag har, och i öronen. Fast nu har jag kommit på att om jag tar Alvedon+Voltaren så kommer jag ner på ett lite mer normalt halsont under några timmar. Har iallafall fått i mig lite soppa ikväll, Keldas svampsoppa är riktigt god, tilloch med med halsont.

    Förstår att det var läskigt med Lillebror i badet! Jag tyckte att det var tillräckligt läskigt när Televinken halkade ner under vattnet och jag ändå satt bredvid. Jag kommer aldrig att glömma hans klokrunda ögon av skräck under den sekund det tog innan jag fick upp honom.

  • Telis

    Parnassia, hurra för att första dagen är avklarad!! Grattis!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!