• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ore: håller med dig - när man köpter dyra grejer som granitskivor så ska de vara perfekta. Är dessutom tjockleken angiven i millimeter så är det just 30 du ska ha. Har man istället beställt "3 cm" så kanske det skulle kännas mer ok om den var 2,8 ... Men å andra sidan är väl stommarna inställda på en 3 cm-skiva. Fult och opraktiskt med nivåskillnad ju! Ska bli spännande att se foto på köket sen!?

  • fru AM

    Ore: vilken stad är det du jobbar i nu igen ...? Undrar om det är den jag är i ibland på somrarna ....? Inboxa?

  • fru AM

    1up: vilken söt dotter! Och en Mönsteråsmamma minsann! Då får du också hälsa till "min" gamla båt när du är i krokarna!

  • fru AM

    Bra idé: sno skutan och skicka sedan alla räkningar på renovering till ägarna!

  • fru AM

    Inte jag! Jag har fortfarande vigselringarna där ...?


    Telis skrev 2010-12-16 10:52:25 följande:
    Men vad fint, nu får vi njuta av det där härliga lila hjärtat även uppe på flikarna i browsern.
  • fru AM

    Storlek 50/56 alt bara 56 skulle jag köpa - mina bebisar har alla varit 51-53 cm långa. Och när de är små och inte rör sig så mycket så kan man alltid vika upp ärmar och ben. OMLOTTBODIES är det du ska köpa (H&M har). Köp även H&Ms utmärkta långa nervikbara sockar (3-pack) De är de enda som suttit någotlunda på mina bebisar.

    Spjälsäng "måste " du ju ha förr eller senare... Jag har haft mina i spjälsäng från kanske två månaders ålder - innan dess såg de så små ut att jag inte hade hjärta att lägga dem där ... Då fick de sova i barnvagnen där det var lätt att bädda bebistrångt = mysigt. 

  • fru AM

    Näe pyjamas med fot tycker jag inte är bra! Foten stannar ju inte där nere utan när bebin böjt på benet några gånger så sladdrar nedre delen av byxbenen och fötterna alldeles tomma ... Fick någongån tipset att sätta en frottesnodd (hårnodd) runt vristen för att hålla fast foten men det verkade så läskigt - tänk om den satt för hårt ... Håller på vanlig pyjamas och strumpor (förslagsvis H&M:s de där långa i 3-pack).

    Gosnosen: Gallerfilt är fantastiskt! Glömde ju att påminna om det förut!

  • fru AM

    Andra bra produkter:
    Mjuka babyfiltar att ha till allt möjligt - tex att rulla ihop till korvar att staga upp bebis i sidoläge, att linda arg bebis lite lätt i, att gosa lilla kinden mot, att skyla en ammande bebis med (eller snarare skyla omvärlden för ammande bebis): http://www.onetex.se/skotfilt-m-applikation-4-p/127-0

    Bodyförlängare - funkar inte på alla bodies men på många märken i alla fall. Ökar livslängdenpå bodyn med minst ett par månader ... : http://www.onetex.se/bodyforlangare/262-0

    (här fanns också en babyvakt som verkade bra:
    http://www.onetex.se/babyvakt-padwico-903/907-0. Leta recesioner på nätet) 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!