• fru AM

    Men gud, Lappis - så frustrerande! Att det plöstligt kan komma någon glidande från vänster. Men nu har ni varit anmälda så pass länge att det kanske verkar otroligt att så många andra skulle ha varit anmäld längre och byta kö till er kö? Eller vad tror du? Ni var ju himla smarta i alla fall som anmälde er "i god tid", om du förstår vad jag menar ...

  • fru AM

    Jag hittade inte heller 1up på FB - fanns många med samma namn ... 1up - tell us more!

  • fru AM

    När jag en gång i tiden fött Storsonen så tipsade BM om hormonspiral men då fick jag dförst testa minipiller med samma hormon som fanns i spiralen för att man skulle se om hormonet funkade på mig (så jag slapp ständiga blödningar). Då fick jag Mini-Pe vilket funkade strålande - så bra att jag aldrig satte in spiralen ens. Det kan ju vara så, Parnasia att just det hormonet inte passar för dig? Du kan ju inte gå och blöda för jämnan. Cerazette funkade inte på mig (testade för 6 år sedan) - drippelidroppade konstant. Koko: det kan ju inte vara meningen att det ska blöda hela tiden? HAr du fått någon tidsuppskattning på vad som är normalt när man börjat med Cerazette?

  • fru AM
    _koko_ skrev 2010-12-16 20:25:19 följande:
    Kvantitet skulle vara man...
    Undrar om då "kvalitet" då automatiskt blir "kvinna" och tvärtom ... på din telefon?
  • fru AM

    Godmorgon!
    Har varit på återbesök med Hektor på BVC. Han fick ju komma tillbakak för att han inte kunde gå sist - men det kunde han ju nu. Vi passade också på att blixtsnabbt mäta längden innan han hann koppla på misstänksamheten gentemot BVC-tanten ... 86 cm. Sedan var det ett litet snack med läkaren som ändå var inbokad (pga) bristande gåkunskaper sist). Fick några bra tips om nattrutiner ... Men sen tyckte hon att han var på gränsen till för smal (de verkar bli nervösa när längdkurvan är "högre upp" än viktkurvan) ... Sen spände hon ögonen i mig och sa:
    "men du då - du verkar ha ett väldigt lågt BMI!? Du är ju väldigt smal!"
    Vet inte hur jag ska känna inför att ha blivit underkänd på BVC vid 41 års ålder ... Men jag tror att hon menade att Hektor inte har så mycket Michelingubbe att brås på. Hon kollade även Livias kurva och konstaterade att även hon är långsmal men var fortfarande tveksam till lille nätte Hektor ... Inget återbesök inbokat dock.

    Nog med ego! Vad händer här! Sprialprat! Jag har aldrig tordats stoppa in en - inte heller vågade jag genomföra knipsknips. Jag förlitar mig på minipiller och på det faktum att jag faktiskt blivit äldre och inte borde vara så fertil längre. Ni som har spiral: känner man inte att man har något främmande i kroppen? Känner man trådarna?

    BS: skönt med att få "hjälp med barnen" idag! Och trevligt med gran. Jag berättade hemma om den kommande julgransbristen (var det PB som tipsade) och maken blev jättestressad och Livia med. Fast sen kom hon på att hon kunde göra som Lotta på Bråkmakargatan (gå ut på stan och hitta en tappad gran (är det väl?))

    Strumpor/pyjamas: Om man drar upp HMs eller Lindex strumpor till knät och drar ner pyjamasbenet så tror jag att de sitter hela natten. Fast Hektor sover barfota. Vet själv hur läskig det är att vakna och vara för varm om fötterna. Men han kanske fryser? Det är kanske därför han är så arg på nätterna!?

  • fru AM

    1up: det var det jag tänkte - att man kände av den ... JAg har haft p-ring - men den tänkte jag inte på efter några veckor ... Nä jag fortsätter med minipiller (det gäller bara att komma ihåg dem i rätt tid!). Håller med Lappis om att det verkar läskigt. Faktiskt värre än knipsknips.

  • fru AM

    Pessar var ju ett himla bra tips! Det glömmer man liksom bort att det finns. Det är väl för såna som vill skydda sig men som "kanske inte skulle göra abort om de råkade bli gravida". Det var i alla fall den frågan jag fick när jag skaffade pessar för 14 år sedan ... Rätt använt är pessar jättebra!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!