Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Klämde lite på Fix-overallen igår, såg bra ut, men lite stelare än Reima är det. Dessvärre fanns det bara rösa och svart, tyckte mig se röd på webshopen men det var en annan inte lika bra modell. Hade nästan lovat en röd. Avvaktar Gneis lite till, annars blir det nog Reima ändå.

  • start september

    Snartis, det låter som du är vid gott mod.  Hoppas också på snar start. Kram!

    Lapinette, så orättvist att det är just nu det blir stopp. Förstår att det blir en tung diskussion, hoppas ni kommer fram till något klokt. Läste fina artiklar om sn-adoptioner i ACs tidning för ett tag sen, men det är ett svårt beslut. Kram!

  • start september

    Tänk Cicci att V kom ungefär där jag är nu... Jag är inställd på att gå tiden ut tror intedet drar igång när det gick nästa två v över sist.

    Jag har nu fått klart att jag får ta Fragmin fram till förlossningen vilket känns tryggt och bra. Lite trix med antal timmar mellan spruta och epidural, fast jag vill helst inte ha sådan om jag kan slippa så det ska nog gå.
    Vi får ett extra UL i v 40 för att hålla koll på tillväxten och sen tas diskussion om det ska sättas en gräns för hur mycket jag får gå över, det känns som bästa möjliga läge just nu. 

  • start september

    Hattis, det är bara att försöka släppa oron och glädjas lite. Inte så lätt, jag vet. Jag har också shoppat lite på sistone, så nu är det laddat med såväl blöjor och ett par små plagg till hemresa.  Jo, det verkar som även läkaren tror att Fragminet har haft nytta och hon lyssnade väl på mina nojor. Jag har lämnat prover med jämna mellanrum och det har varit någon koalgulationsparameter som periodvis varit väl hög trots Fragmin vilket överraskat henne tydligen.

  • start september

    Funderar också på det här med att uppleva förlossningar olika. Undrar om man själv kan uppleva smärta olika också? Sist hade jag knappt sovit eller ätit på länge, funderar på hur det påverkar en. Nu hoppas jag ha hunnit med det om det kan gå snabbare eller blir igångsatt. Sen det faktum att smärta ine är helt okänd - undrar hur det påverkar?

  • start september

    Kul att du tittar in Kikki Kikki: Lycka till med bröllopet och hoppas att det snart blir bättre med allergin.

    Aktiviteter: Jag vill nästan försöka hålla emot så länge det går av logistiska skäl. Nu är hon bara drygt tre, men hon är ett vattendjur av stora mått så något slags simlekis eller simskola vore bra. Hon hittade ett reklamblad för babysim och vattenlek och sade själv - dit vill jag!!! Nu funkar det inte med liten spädis i höst känner vi, men på sikt känns det bra.

    Bamsegympa och liknande verkar vara från 4 år, men det ska jag kolla upp och köa till. Känner igen mig mycket i det BS skriver om eget obehag för redskapsgympa. Hon är ganska kavat redan nu för att vara själv i nya omgivningar så kanske kan det vara en bra grej nästa år som AM skriver att det rastar henne en stund och övriga familjen kan göra något. Tänker mig alltså på helgen, undrar om hon orkar med långa dagisdagar nästa höst och aktivitet på kvällen. Och så ska liten nyinskolad ettåring hänga på. Nja.  

    Hästar höll jag på med själv och hon är jättenyfiken, men maken tycker det är livsfarligt så den striden får hon ta själv framöver tror jag. Har hållt tyst med eget intresse inför henne. Jag ska kolla upp Skogsmulle och sånt framöver, det tycker jag verkar jättekul och nyttigt. Sånt höll både jag och maken på med själv dessutom.

  • start september

    Och viktminskningstråden - vill också läsa och peppa, även om jag får vänta med för stora åthävor till amningen är avklarad. Men ett par Easytones skor för höstpromenader är inköpta och lite kostmedveten ska jag vara från start. Vet inte om jag gick ner så mycket av amning sist, det v ar nog mer att jag gick långa promenader, vilket ju var lättar med nr 1.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!