• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga - När var det ni skulle till läkaren, i morgon?

  • _koko_

    Smint - Vår granne köpte uv-tält förra sommaren och tyckte det var värdelöst. Men deras barn var lite äldre och kröp, dvs satt aldrig kvar i tältet. Dessutom hade det botten, så gräva i sanden, vilket de flesta barn vill, var omöjligt. Känns som att det borde bli väldigt varmt i ett sånt tält också, men det vet jag inte. Vi har en solfilt (aussies finest tror jag märket heter), som vi har hängt på vagnen som vi i princip alltid har med, och sen använt det som solskydd. Flexibelt och enkelt, och spf 50+.

  • _koko_

    BS - Usch, lider med dig!!! Kan de inte göra magnetröntgen av ryggen samtidigt som hjärnan? När du ändå är där liksom? Har förstått att många har diskbråck som inte gör ont, så jag hoppas fortfarande på det. KRAM!!!

    ore - Jag förstår precis hur du/ni resonerar!

    Nä, nu är det visst lunch, hur gick det till???

  • _koko_

    OOOOOOOOOoooooooohhhhh!!! VIlken tajmning att kika in precis nu!!! Tusen miljarder grattis till familjen snorkis!!! Äntligen!!!!! Ryser av glädje över hela kroppen!!! Så obeskrivligt skönt att det gått bra!! KRAM!

  • _koko_

    BS - Skickar en KRAM och är glad att förskolan tog kommentaren på allvar och hoppas som AM att hennes reaktion fick pojkarna på bättre tankar. Gud, vad jag skulle skämmas om mina söner kläckte en sån kommentar, även om de nog ofta inte vet vad de säger är det ju viktigt att vara tydlig med att det absolut inte är ok. Conny är ganska känslig och blir SUPERledsen om någon säger något dumt eller retas, typ "du är en bajskorv", han tar allt på allvar.

    Muggles - Skickar en KRAM till dig med och hoppas att vården skärper till sig ang din mamma, men som du och oms beskriver det är det väl att hoppas på för mycket.

    Tinga - Hoppas ni får några bra tips inför sommaren då och att remissen går igenom till hösten (usch, låter trist att skriva så, men det går fortare än man tror... snart är det jul ).

    Semester - Jag är nog en kombination av alla typer som presenterats här. Jag älskar värme, men är gärna i sverige på sommaren. Kan chansa eftersom vi har möjlighet att resa till solen billigt på vintern. I år blir det inga större äventyr vilket känns skönt. Får se hur det känns efter 3-4 veckor med sommarlediga barn om det regnar varje dag...

    Namnlappar - Jag syr fast tyglappar i stickade vantar, stryker namnlappar (med efternamn och tfnnummer), och har tappat bort märkpennan, så strumporna får vara omärkta. Ett tips är dock att inte stryka på t ex skalkläder utan att kolla märkningen innan, jag lyckades smälta ett par (som tur var rejält begagnade) pop-skalbyxor för att märklappen skulle strykas på med högsta värmen...

    Kram på er!

  • _koko_

    Åh, BS, vad ska jag svara på det...  Vi har fått ett nytt förslag från arkitekten nu, men problemet är att vi inte kan få allt vi vill ha, så vi måste kompromissa. Antingen förlorar vi kvällssolen på altanen, eller så får vi bara plats med två sovrum där uppe, eller så får vi inte vardagsrummet där vi vill ha det,  osv osv... Vad är viktigast för oss? Och sen har vi naturligtvis olika smak, min sambo åt det mer excentriska hållet... *hjälp*


    Vi räknar inte med byggstart förrän 2012 i vilket fall, viktigare att få till en bra lösning och bra byggare än att stressa fram något för att bli klara.

  • _koko_

    Liten - Spännande med flytten! Jag trodde ju att vi skulle bo hos svärfar en del i sommar, men så kommer det inte bli tyvärr. Men dagsturer kommer det ju bli iaf, vore kul att få svänga förbi er och kika lite då, är hemskt nyfiken.

  • _koko_

    muggles - Glömde skriva förut: Vad otroligt mysigt det låter med era kvällar!!!

  • _koko_

    AM - Det var väldigt ordentligt av dig, jag lägger de kläder vi får hem som inte är våra på en hylla i tamburen på dagis, och så får andra föräldrar/personalen lösa det bäst de vill. Oftast är det dock dagis egna lånekläder.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!