• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    SkålSkålSkålSkålSkål för att det är fredag och för lappis köplats! Kom igen nu!
  • _koko_

    smint - Åh, jag läste den i morse, så fullkomligt VIDRIGT!!!!! Hoppas hon klarar sig utan men...

  • _koko_

    snaily - Hahahaha! Kom ihåg generna också, hon har ju inte direkt fått några "tjocka" gener av varken dig eller maken. Och som sagt, nyckeln är ju hur hon mår, inte vad det står på vågen (det är ju därför det finns fler än en normalkurva).

  • _koko_

    Hemma efter en mycket lyckad kväll hos goda vänner i en fashionabel sthlmsförort. Barnen var vakna och glada och somnade i bilen när vi åkte vid 22, overkligt. Kram till alla, nu ska jag sova ruset av mig.

  • _koko_

    Jag blir ju hemskt nyfiken på vilka som rekommenderar och varför... Kolla psykfallen eller fina vännerna?

    Ligger i sängen och lyssnar på mina småkillar som vaknat och skrattar tillsammans, underbart! Helgen har varit fullbokad med besök hos svärfar, städdag på dagis och 3-årskalas. Igårkväll avslutade vi med hemmagjord pizza när barnen somnat. Nu dusch och jobb! Kram på er!

  • _koko_

    Hehe, vi tar våra 18000 inlägg och drar.   {#emotions_dlg.djavulsk}

    Bra jobbat cicci! Jag var bakis i lördags, men det konstiga är att det bara blev värre och värre (och nej, jag var inte full när jag vaknade ), så jag somnade mycket illamående i connys säng vid läggning, vaknade ett par timmar senare och fick släpa mig tillbaka till min säng fortfarande illamående och med huvudvärk.
    Väldigt skönt då att vakna pigg och välmående på söndag morgon till strålande sol och glada barn.

  • _koko_

    cicci - Anonyma är vi ju inte, oavsett rekommendationer på FB, men med tanke på hur fort saker sprids där kan man ju tänka sig att fler och fler hittar hit... Vi har nästan 335000 klick hörrni! Förvånad

    Nu ska jag hasta iväg och köpa lite lunch innan ett möte.

  • _koko_

    (och jag hade inte ens nuddat en cigg och inte blandat alkoholsorter heller - håller med dig om att det brukar vara de vanliga anledningarna till baksmälla)

  • _koko_

    Åh, snyggt, AM, se till att det blir av nu!!! Jag och min frisör säger alltid "det växer ut" i kör, och sen sätter hon saxen (eller kniven) i håret.


    Vi kommer nog åka till kolmården i sommar, och jag tror helt klart att lillebror (som nu är ca 1 år och 9 månader), kommer tycka det är skitkul! Vi var på djurpark när vi var utomlands nyss (och här måste jag skrika JAAAA till slutet forum, förvånar mig själv, men jag har helt bytt ställning i frågan), och båda barnen tyckte det var jättekul.

    parnassia - Härligt!!

    liten - Håller tummarna för bra budgivning, men vad skönt att det iaf passerat er nedre smärtgräns!!

    sweet - Hoppas du får napp på ett eller annat sätt! 

    msw - Hoppas det blir medicinering, om det är det du hoppas på, alltså.

    Hållbara lockar gör jag förresten med plattång, men det har jag väl redan avhandlat här en gång så jag ska inte tjata.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!