• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily - visst är jag! Men för att svara på EAs fråga märker jag stor skillnad! Jag har äntligen fått tillbaka min hållning! På diskbråcket tror jag dock att lasern gör mest skillnad. Och att jag är noga på jobbet, hur jag sitter och att jag står ibland osv. Och att jag inte bara lyfter längre, utan spänner bålen innan jag påbörjar några lyft.

    telis - åh, vad roligt att ni kommer iväg iaf! Och tack start för namnet på butiken.

    msw - förstår din frustration. Kram igen!

    NU är det dags för sängen, följ mitt exempel lilla kaninen. kram på er!

  • _koko_

    sweet - *poff!* Mycket champagne i tråden på sistone, men det är ju inget att klaga på. Vad härligt, hoppas du får en chans att vila upp dig nu, för SHIT vad du förtjänar det!!! SKITBRA JOBBAT!!!

    I min kommun får man stå kvar i kön till högre alternativ även om man tackar ja till en annan plats. Och det verkar även gälla sthlm, hittade det här på sthlms hemsida:

    "Kan jag stå kvar i kön till mitt förstahandsval medan mitt barn går på en annan förskola?
    Ja, det går bra. När du tackat ja kan du välja att fortsätta att köa till de högre rangordnade alternativen, men stryks ur kön till den erbjudna platsen och de lägre rangordnade alternativen. Tackar du nej till platsen kan du stå kvar i kön till övriga alternativ om sådana finns och behålla kötiden till dessa. I båda fallen förlorar du din platsgaranti då den är uppfylld genom erbjudandet."

    Nu ska jag försöka få till en riktigt produktiv hemmajobbardag, den tiden jag har. Kl 11 är det doktor!

  • _koko_

    Kikar in för skicka lite kramar dit det behövs. Till BS har allt redan sagts, jag lider med er. EA, vad jag önskar att jag kunde påverka utgången och spola fram tiden. AM, hoppas barnen kryar på sig snart! Nenne - håller tummarna för en bättre natt! Jag bäddade i källaren och sov där i 5 nätter när jag ville sluta nattamma, det var effektivt. nu ska jag hämta det där vinglaset jag hällde upp för längesen...

  • _koko_

    KRAM igen till BS!  Det låter som att ni fattat det beslut som är rätt för er.

    snorkis - Åh, en lillasyster, vad härligt!! Och vad skönt att du känner så mycket positivt. KRAM!

    Trådlunch i morgon hade varit toppen, men jag hinner inte. Ska iväg med jobbet till fjällen och måste hämta skidor på eftermiddagen och försöka jobba några timmar innan dess...

    start - Min hemmasnickrade teori (eftersom vi också hade en väldigt lindrig första vinter och en hemsk andra) är att folk var extra noga med hygienen förra vintern eftersom det var svininfluensa-panik, och nu är allt tillbaka till det vanliga och de virus som inte fick chansen i fjol har lagt i en extra växel...

    Lycka till på KUB, izzie!

    Har EA varit inne??

    Vi har också sjukstuga hemma, jag är rätt ok, sambon ligger nerbäddad och conny är snorig och hostig (men på dagis nu) sen i fredags.

  • _koko_

    God morgon i tråden, long time no see. Har dock skummat emellanåt och sett ömsom vin och ömsom vatten... Stora varma kramar till EA och ännu en gång en önskan om lite rättvisa. Grattis till MSW och sen har jag glömt... Men telis - i vår kommun får man tacka ja och stå kvar i kön till alla alternativ man har högre, gäller inte det i er kommun också? Nu jobbet!

  • _koko_

    Liten - Lycka till med försäljningen!

    telis - Är du säker på att era högre val har gjort sin planering redan? Vi fick besked från våra dagis med några veckors mellanrum, och till slut hade vi plats på alla och kunde välja fritt.

  • _koko_

    Åh, har hattis gjort rul?! Vad fort tiden går och vad SKÖNT att det gick bra!

  • _koko_

    telis - Tror vi stod rätt långt bak i kön på flera av våra val, men många ändrar startdatum, väljer ett annat dagis, flyttar osv, så det behöver inte vara kört för det. Men jag förstår att det är nervöst! De ska ju tillbringa mer tid där än med oss föräldrar...

    fossing - Det låter väl som en bra lösning. På vårt dagis är det glass som gäller (pinnar eller typ bigpack), helt ok med mig.

  • _koko_

    Det är allt annat än lätt att få dagisplats i stockholm. Senast idag stod det ju i dn om familjen som erbjudits plats på ett scientologdagis för att hålla "platsgarantin"... Flyttar man är det i princip omöjligt att få en bra plats. En kollega till mig fick olika dagis till sina barn när de bytte sthlmskommun, vilket resulterade i ca 2h lämning och hämtning varje dag...


    Det är väl klart att man vill ha sitt förstahandsval till sitt barn?! Och det är väl lika klart att man i slutändan accepterar om man inte får det och ev måste byta dagis senare, men att man vill gnälla lite om det isf?

  • _koko_

    muggles - Ok. Vi tolkade nog några inlägg olika tror jag.

    Jag är iaf grymt nöjd med vårt dagis och personalomsättningen som är mycket låg där. En har kommit tillbaka från mammaledighet under det 1½ året vi har haft barn där, det är den enda förändringen. De flesta som jobbar där har jobbat 10 år eller längre!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!