• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    lappis - Det är ju två olika saker. Det nya jobbet ska kännas bra i magen, men det är klart att det samtidigt känns jobbigt att lämna en arbetsplats som man trivs på och där man känner att man sätter dem lite i skiten. Men då ska man minnas att de, om situationen hade varit omvänd (dvs uppsägning pga arbetsbrist), inte hade tänkt på dig i första hand.

    AM - Läste på lite till och det känns som att jag har många b12-brist-symptom (hade glömt vilka de var sen jag kollade sist), men det stod också att b12-brist kan bero på sköldkörtelproblem.

  • _koko_

    hattis - JUBEL!!!!!!!!!!

    lappis - Ja, men det är ju för att du har passat in i verksamheten och antagligen dragit in mycket pengar. Och kanske för att de gillar dig också.  Men efter 7(?) år har du ingen tacksamhetsskuld till dem! Jag menar alltså inte att du inte ska tycka att det är jobbigt att sluta, jag kommer gråta den dagen jag äntligen får ändan ur, men om magkänslan är bra med det nya jobbet kan du byta med rent samvete.

  • _koko_

    muggles - Vi har haft ett (köpt på volvo, haha), men det passade så dåligt i vår bil att det åkte ut...

  • _koko_

    muggles - Ja!!! Läs andra inlägget under "Skriv din tankspridda berättelse" (han som "ofta drabbas av gnomer"), det slår allt jag hört hittills med hästlängder!!!

  • _koko_

    *På väg till dagis*

    Muggles - Jag minns inte att det stramade alls efter de första två dygnen.

  • _koko_

    Frullan - du inte bara får utan måste. Jag har tom förvarnat att du är glutenintolerant ju! Och du behöver inte äta någon ost, och de har massor med bra vita viner. Så. Vi ses ikväll!

  • _koko_

    Nu sitter jag vid en dator och kan skriva bättre.

    BS - Vilken story med din mamma! Förstår att hon tycker det är läskigt, men jag tror hon går säker.  Bra gjort att ringa polisen!

    AM - Låter ju som helt rätt slut på den historien (nästan, helt rätt vore ju att han tog sitt pick och pack och flyttade, kanske till det där 14M-huset jag såg häromdagen, i mina krokar men på behörigt avstånd... ).

    porchez - Kram tillbaka!

    smint - Ni kanske kan vila tillsammans iaf? Det brukar jag och conny göra när båda är hemma från dagis, lillebror sover och conny och jag går och vilar framför pippi eller nåt.

  • _koko_

    Jag köpte begagnade skor till mina barn, minns inte ens märket, men jag tror de gör mycket pengar på att sälja dyra skor "för att det är så viktigt med de första när de ska lära sig gå". Och sen när de blir äldre "är det så viktigt för att de ska gå rätt" osv osv i all oändlighet. Alla småsyskon som i alla tider fått ärva skor av sina äldre syskon då? Vi borde ha många vuxna med allvarliga problem eftersom de aldrig fick nya skor när de var små.

    Förlåt, jag är grinig idag. Helt utan anledning, känner mig rätt personlighetsförändrad på sistone. Förutom den förlamande tröttheten är jag håglös, orkar inte ta mig för minsta lilla, har noll stubin och gnäller om allt och inget. Skitmysig att vara med helt enkelt. Ska bli skönt att få träffa husläkaren nästa vecka och häva ur mig lite, för nånting är ju inte riktigt som det ska.
    Tur att min sambo har en bättre period och kan "ta" mig...

    Anyway, kram på er!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!