• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    (att personalomsättningen är låg är ju bara positivt om man är nöjd med pedagogerna förstås)

    Hej Mrs B!

  • _koko_

    Mrs B - Håller med om att ni varit tillräckligt sjuka! Våra grannar som vi umgåtts rätt intensivt med har fått vattkoppor, men vi har mest varit ute så jag hoppas ändå lite att vi slipper. Gör vi det ska jag direkt boka vaccinering sen. Tycker det är rätt stressigt att gå och vänta på ett eventuellt utbrott...

  • _koko_

    Hej oupsie! Hoppas det onda ger med sig snart, verkar överjävligt jobbigt. Skönt att du verkar må lite bättre iaf.

    11/6 kan jag inte alls (ska på bröllop), så NEJJE! Övriga föreslagna datum ser bättre ut för mig.

    Välkommen ut snart, Ada och Beda.

    I övrigt är det FREDAG, och jag ska snart gå till systemet som så praktiskt har öppnat tvärs över gatan från mitt jobb och köpa BUBBEL. Såklart.

  • _koko_

    Nenne - Ska du börjar jobba?? Men pricken föddes ju typ igår?!

    snartis - Hoppas ni får det roligt och avkopplande! Så kul att se sina barn exalterade över sånt som vi tar rätt mycket för givet och inte alls tycker är så roligt alltid (tyå långa resor).

  • _koko_

    nenne - Jag köpte en prosecco faktiskt, valdobbiadene, fast den stavas nog inte så, drack den rätt mycket för ett antal år sedan, så jag tänkte ge den en ny chans. Och sen ett par olika röda till maten i helgen.

    telis - Jag trodde jag var teknisk, men jag förstod fan knappt frågan. Tur att du hittade svaret själv...

    nenne - Det är förvånansvärt hur lite pengar man kan gå runt på om man måste/vill (och hur mycket man kan spendera när man har möjlighet...)! Tror det blir bra att börja på halvtid, du får ju det bästa av båda världarna!

    porchez - Jag tycker det är grymt roligt att läsa om och leva mig in i dina våndor (förlåt!) med hunken, men jag hoppas såklart att det blir lite lugnare och tryggare för ditt hjärta snart.

    Hänga ut tvätt?? Nä, jag är alldeles för kär i torktumlaren. Håller med om att utehängd tvätt doftar ljuvligt, men det är ju så JOBBIGT att bära ut, hänga och bära in, nä se det orkar inte latmasken koko. Jag slängde till och med torkvindan vi hade för några år sedan. Fast några linor för lakan på balkongen skulle jag inte ha något emot iofs...

  • _koko_

    Åh, porchez, vad härligt!! Hoppas han fortsätter att visa sig från sin bättre sida nudå, så du kan njuta lite.

    msw - Hoppas det onda lugnar ner sig ordentligt, inte kul att ha ont oavsett orsak.

    smint - Vilken mardröm. Stackars brudparet!

    William & Kate - Jag gillar ju män i uniform, så bara plus där, men Kate?! Sorry, inte ALLS min smak. Gillade inte alls den djupa "mås"skärningen upptill, det med spetsen över gjorde att det bara såg ut som två blaffor som skulle dölja brösten. Ska man ha en sån urringning ska den se ut som jag har för mig att vår übervackra AMs brudklänning gjorde. Tycker jag alltså. Och sen var håret lite halvtaffligt lockat och sminkningen för svart på något sätt (lite svårare att sätta fingret på, men jag tycker hon är snyggast i "mjukare" sminkning). Nä, den "brud-tävlingen" vann Victoria med hästlängder om man frågar mig. Fast det är det nog inte så många som gör.
    Såg förresten inte bröllopet, men har tittat på lite filmer och bilder från vigseln.

    Lycka till på mammografin, AM! Skönt att höra att det inte är en så stor grej, telis, jag tycker som AM att det verkar lite läskigt...

  • _koko_

    cicci - Jobbig sits! Men bra ändå att han har talat om det, bättre att veta och kunna tänka på hur man själv beter sig, om han nu inte tror att det kan bli något förstås... Har man varit tydlig med vad som gäller kan man ju inte göra mer sen.

    Idag har jag tidrapporterat, betalat räkningar och deklarerat nu på morgonen, ska jag jobba något också kanske?

  • _koko_

    snaily - Jag mailar dig. KRAM! Och det går inte att jämföra pumpning med amning. Jag kunde bara pumpa om jag samtidigt ammade, annars fick jag inte ut någonting alls. Ingenting! Och conny klarade sig bra på enbart mina bröst iaf de första 4 månaderna.

    En varm kram till snorkis också. Och EA. Och muggles.

    Hej lappis!!

    Och hej alla andra också förstås.

  • _koko_

    snaily - Kram igen! Min uppfattning ang smakportioner är att man rekommenderar att prova när de är mellan 4-6 månader för att barn är olika och blir intresserade av mat vid olika åldrar. Missar man "fönstret" kan det bli svårare och ta längre tid sen (fast alla börjar ju äta förr eller senare ). Och sen finns det barn som Lillebror, som inte började äta förrän vid 9 månader, när pappa tog över matningen...

    EA - Jag slutar aldrig fascineras av dina tårtkunskaper!

    piggis - Blä för magsjuka, men skönt att den verkar snabbt övergående!

    msw - Jag var också mer nervös andra gången, men vet inte heller varför.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!