• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Smart där med glashyllor, Koko! Det visste jag inte att det fanns i serien!

  • fru AM

    EA: kan du inte bygga ihop tre lägre o smalare (40 cm) Billyhyllor då? Med vitrindörrar i rätt färg (om de nu passar i storlek) Och sedan montera en enhetlig skiva över. Tror det blir jättesvårt att hitta en så pass grund möbel annars. Såg du länen till auktionen - äldre vitrinskåp verkar vara grundare *tips*

  • fru AM

    EA: tar tillbaka mitt tips om att bygga ihop tre billyhyllor! Det blir ju bara en massa mellanväggar! Sorry. JAg letar vidare!

  • fru AM

    EA: anade att det inte var din stil men det är inte lätt att hitta. Tycker din idé med att bygga ihop överskåp var väldigt smart! Som sagt behövs då "bara" en bottenplatta. Och ben/hjul Och så kanske man får åtgärda sidorna eftersom det annars syns mycket skruvar. Men lite tapet där, eller spackel och färg, eller kakel eller vad som nu passar, så blir det kanon!

  • fru AM

    Och medan jag hade googlingsångan uppe så passade jag på att leta reda på några gamla dagisbarn jag var fröken för för 22 år sedan ... Några etsade sig fast i minnet och jag har undrat SÅ hur det gått för dem. Och jag hittade dem! Trots att jag bara hade förnamn och ungefärligt födelseår!

  • fru AM

    Någon som har BS:s recept på laxstroganoff tillgängligt? Klantiga jag har glömt att spara ner det!

  • fru AM

    Start Sept: problemet med chili är att det är så olika hur starka de små frukterna är ... Jag brukar antingen smaka på en bit rå chili och sedan avgöra mängden, eller ta sambal oelek som alltid är lika starkt. I denna rätt tror jag det går utmärkt att byta ut chili mot säg 1 tsk sambal ...

  • fru AM

    Den där måttangivelsen på sambal var nog i fegaste laget förresten - 1 tsk är nog vad jag brukar klicka på min egen tallrik om jag vill hotta upp maten lite (ett måste i barnfamljen ...)

    Hej Cicci! Tack förresten för de vackra tulpanerna - de samsas nu med A&U:s tulpaner i en gigantisk rödvit jättebukett i köksfönstret!  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!