• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Faktum är att på de flesta ställen måste vi hyra två rum - vi får inte plats alla i samma ...

  • fru AM

    Cicci: Hjärta
    Kroation ska vi titta på det lovar jag. Fast det gälelr ju att vi är där samtidigt ... Vi funderar på att åka iväg efter midsommar.

  • fru AM

    PB: Hej! Där var du! Hoppas du får en underbart rolig födelsedag och att hotellvistelsen blir skön. Passa på att hoppa i sängarna!

    Vår Sea Cloud-kryssning startade i Istanbul och vi hoppade sedan mellan olika grekiska öar och turkiska hamnar (Kusadasi, Bodrum, Mykonos, Patmos är väl de jag minns). Jag tror att de lägger om rutterna mest hela tiden - men just juni i östra medelhavet kan jag verkligen rekommendera! När sparkontot fyllts på alternativt trisslotten hittat hem. En sådan lyxsemester var något jag kunde kosta på mig då - när det bara var jag och sonen och ingen annan framtid fanns i sikte.

  • fru AM

    TAck alla för input angående semester - jag är lite klokare men samtidigt snurrigare nu
    Problemet är väl att vi tycker lite olika maken och jag - han verkar vilja välja barnens (och sina) lekkamrater medan jag tycker det är spännande med nya människor av olika sorter  ...
    Nu har jag även börjat titta på husbyte - påhejad av en FB-kompis som enbart reser på det sättet  ... Fast där ingår ju inga lekkamrater alls.

  • fru AM

    Frank Sinatra! Bra tips Nenne! Det stod helt stilla i min lilla musikhjärna! Jag gillar även Nat King Cole

  • fru AM

    Muggles: De varmaste kramarna i hela världen till dig och din familj. Det är helt omöjligt att ta in det hemska att det du fasat för blev verklighet. Förra gången du skrev om TTTS så kollade jag runt lite och just de sidor jag hamnade på beskrev mest lyckliga utgångar så jag tänkte inte så mycket mer på det, men jag förstår att för er så är det i nuläget inte självklart att fokusera på de lyckliga procenten. Jag har själv en väl utvecklad katastrofberedskap så jag förstår dig. Jag skickar er alla mina lyckobringande tankar till på måndag. Du kan nog tänka dig att för alla oss i tråden kommer världen stå stilla på måndag klockan 13. 

    Fy sjutton vilken situation. Jag förstår hur du klandrar dig själv och det du sagt om tre barn - men det har inget med detta att göra. Det kan jag i alla fall lova dig. Sånt här bara händer.

    Igen: VARM och STOR KRAM 

  • fru AM

    Grattis i förskott PB! Hoppas rakbladen avlägsnar sig i ilfart och att du får en underbart bra födelsedag! Välkommen till Jurassic Park!

  • fru AM

    Whisky är mycket bra - att gurgla med. Att svälja lite. Vips så mår man bättre!

  • fru AM

    Hoppas innerligt att Frullans helvete vad det nu innebär snart går över.

    Vännerfan: håller med om att graviditets- och förlossningsproblem eskalerat i tråden. Vilket är jättetråkigt! (Något man ofta glömmer (även vi själva) är att Livia faktiskt hade hjärtfel när hon föddes.Hade det inte upptäckts på BB hade det kunnat gå riktigt illa. Så början var inte heller helt problemfri.) Men visst hade vi väl några övervägande "lyckligt rosa trådår". Hoppas de kommer tillbaka. Och att alla bebisar från och med nu - inklusive de som väntas - får vara fullt friska och att alla förlossningar går komplikationsfritt!

    Alla lyckobringande och stärkande tankar till Mugglan med familj!
     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!