• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis: stackars dig som lider av att inte vara med Televinken! Du har ju varit med honom dygnet runt i ett år/hela hans liv, så det är inte konstigt! Stor kram - och hoppas att det känns bättre snart eller att du kan rucka lite på dina arbetstider. 

    Jag känner mig helt hemsk och okänslig men jag har haft en annan inställning till mina barn och tyckt att det varit skönt när de börjat på dagis. Men jag har ju å andra sidan aldrig lämnat över ett mindre barn till pappaledig pappa, för att jag själv ska vara iväg hela dagarna och jobba. De gånger jag jobbat och maken varit "pappaledig" har jag ju ändå suttit hemma i arbetsrummet och kunnat hoppa ut och tokgosa vid behov.

  • fru AM

    Tack för all slags input i mitt lilla dilemma! Jag vet att Cicci gör på ett väldigt smart sätt och jag planerar att ta efter men jag glömmer bort det hela tiden (sömnbrist?). Dela upp middagsätandet. Barnen först (gårdagens goda rester av föräldramiddagen) och sedan lagar man vuxenmaten och spar restena till barnens middag dagen därpå. Hur begåvat som helst! Måste börja!

  • fru AM

    Tack återigen för input!
    PB: du slår huvudet på spiken!
    Cicci: det är min målsättning att  testa din variant ett par veckor! 

    Jag ska inte vara orättvis - min man kommer hem mellan 17 och 17.30 (han har typ 2 minuter till/från jobbet) men middagen är ju då klar/påbörjad med en klängande och närhetstörstande Hektor kring benen - så jag drar bara lasset en timma själv på eftermiddagen. (Men då borde jag kunna "gå till jobbet" en timma tidigare på morgonen tycker jag. PB:s körschema låter superbra . förutsatt att morgontrötte far i huset kan tänka sig att gå upp tidigare...)

  • fru AM

    Heja Mugglan och Ada och Beda!!! Och herr Mugglan och doktorerna och dem som gav henne den goda mackan!

    Jag fortsätter att hålla tummarna men hoppas att min trevliga magkänsla har rätt! 

  • fru AM

    Tack för update PB/Mugglan! Att den där hemska 20%-aren skulle hända är ett scenario som inte får utrymme i mitt huvud i alla fall. Jag BESTÄMMER att båda klarar sig utan men! Hör du det, Gubben Gud! Och Sverker!

    Stor kram till ALLA - inkl G G och S

  • fru AM
    FruCicci skrev 2011-01-11 13:39:55 följande:
    Tack för infon PB!

    Vilken vecka är Mugglan i nu?
    Är det inte v 19-20 nu?
  • fru AM

    Ore: återstår bara att se om dymos textfärg är vattentålig ... har inte testat min eminenta märkningsidé ännu nämligen. Av ren lättja. Istället håller jag på och skriver med märkpenna från PoP i alla kläder jag kommer åt ... Quick-fix men måste ju göras om med jämna mellanrum.

  • fru AM

    Min man anser att han är mycket jämlik och till en viss del kan jag hålla med honom. Han delar verkligen på samvaron med barnen osv - men projektlederiet faller ändå på mig. Och så verkar det som sagt vara svårt att förstå att han måste anpassa sina morgonvanor till familjens samlade krav och åtaganden om man säger så. Dusch och frukost 60-75 minuter funkar inte.

    Hursomhelst. Han får gärna duscha i två timmar i fortsättningen om bara familjen Mugglas babiesar kan få må bra nu.

  • fru AM

    Ore: andas!  (och trist med dymovarianten!)

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!