Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Eller alternativt, med din franska?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ha, njae, jag tänkte att ska ni börja prata japanska nu sinsemellan hemma kan det ju bli riktigt rörigt... Jag tänkte att smartast vore om du alltid pratar svenska med barnet, maken alltid franska och att ni väljer ett av de två när ni pratar allihop? Och skippar engelskan liksom? Var det inte något sådant som den där utredningstanten dillade om eller minns jag helt galet nu.

  • BrudSommar2006

    Jag saknar verkligen dagens namnsdagsbarn här på BT!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, om ni börjar redan nu med att du pratar svenska med maken och han svarar på engelska när han inte kommer på rätt ord då? Då kanske det blir lättare och lättare för honom att börja blanda in svenska ord också och då är ni ju mer än halvvägs redan nu?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hur går det med husletandet förresten, ska ni gå på kristallkronevisningen?

  • BrudSommar2006

    Tack AM, jag gillar verkligen namnet Iris! Jag tycker mycket om blomman också, men jag har haft svårt att få den att ta sig bra i vår trädgård. Nytt försök till våren. Håller du amaryllisen vid liv än?

  • BrudSommar2006

    Jag blir galen, jag har tappat bort Astrids vällingflaska någonstans här i huset. Eller jag och jag men Astrid har väl lagt den någonstans. Visserligen har vi fler men det är ju inte kul att den ligger och möglar. Jag blir så irriterad när jag inte hittar saker.

    Sedan till någonting mycket värre, jag var ikväll orsaken till att Astrid ramlade ner för trappen. Duns, duns sade det när hon studsade ner, ett trappsteg i taget. Etsat fast är bilden när hon står överst i trappen och har lyckats ta sig förbi grindjäveln på något sätt och jag inser att jag inte kommer att hinna fram i tid. Paniken i det. Fast hon verkar ha klarat sig och jag är otroligt tacksam för det men jag själv mår så in i h-e dåligt av hur jag kunde stänga grinden så dåligt och vilken dålig mamma jag tydligen är som gör så här mot mitt eget barn. Så jag har bara suttit här i soffan och gråtit ikväll. Kommer nog inte kunna sova inatt.

    PB, är ändå glad att du tittat in, jag började undra så och var in i andra tråden och letade men hittade dig ju inte där heller.

  • BrudSommar2006

    Förresten, resa med en tremånaders, fy sjutton, när allt är som jävligast och bebisen vrålar dygnet runt, man själv inte har sovit sedan gud vet när, och så ska man ut bland folk och så stressen i att bo så att man stör folk när bebisen skriker halva nätterna och så behöva sitta ute bland folk och försöka äta och så behöva slänga fram tutten för man måste amma minst en gång i kvarten, äta gjorde man ju antingen ståendes eller med bebisen på amningskudden och ena tutten framme vid den tiden.

    Man ska inte måla fan på väggen och det behöver inte alls bli så säger ni? Nänä, men jag har haft två som båda varit likadana så skulle vi få en trea, vilket vi inte ska ha men i alla fall, så vet jag vad det mest troligt skulle bli... Några Pricken-gener har vi inte i min släkt i vart fall.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, oj, blir det flytt redan! Du står inte kvar i den där lägenhetskön i Norrtälje som jag inte har lyckats lista ut hur man tar sig ur?

    AM, vilket jäkla skräp att två av tre kom iväg och du blev den som blev kvar hemma! Fast ni hade säkert haft det jättetråkigt med knepiga svägerskan så du har det säkert bättre här hemma!

    Jaha, så äter fyra av fyra pencillin och har streptokocker här hemma, fast bara Astrid och jag har varit sjuka. Nu har vi städat och dammsugit hela huset men inte ska vi ha några gäster, vi är ju sjuka...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!