Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis, jag tycker det låter smart med snitt, man inbillar sig ju att det kan bli lite utdraget och plågsamt med igångsättning? Inbillar sig var det ja, koll har man ju inte...

    Jag gissar att jag hade lite taskig rygg innan och att det därför var lätt för mig att dra på mig sådana här sviter i samband med den press en förlossning ändå utsätter en för. Eller också hade jag bara otur. Först trodde jag att det var ischias eftersom det strålade ner i ena benet men egentligen spelar det väl ingen roll vad det är om det inte vill gå sin väg. Nu har det i alla fall slutat stråla ner i benet så något har ju i alla fall förbättrats.

    Jag klarar inte att ringa om någon lyssnar, jag måste få vara själv i rummet om jag ska ringa någonstans, fast jag gillar det fortfarande inte.

  • BrudSommar2006

    Jag har fått hjälp av barnvagnen ett flertal tillfällen i vinter, hade definitivt hamnat i backen vid många tillfällen om det inte varit så att jag hållit i vagnen. Visserligen kan jag inte ta stöd ordentligt om jag verkligen skulle ramla utan att välta vagnen, med det lilla att jag fått lite stöd har hjälpt mig stå på fötterna hittills. Iris däremot brukar fara som en vante på väg till och från dagis, stackarn.

    Idag gick hennes vinterskor sönder, som tur är det ena av två par. Fast de som nu är kvar är ett par renodlade kängor för minusgrader, de som gick sönder nu hade gummerad fot och stod emot väta vid eventuella plusgrader så nu kommer hon att bli blöt om fötterna när det börjar tina om jag inte hittar något nytt och det är ju inte lätt nu gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Sitter och tittar på Melodifestivalen, har inte haft tid förrän nu och Eric Saades låt är ju så himla lik en låt med Evan, tycker det känns som om var och varannan låt är låtstölder den här omgången.

  • BrudSommar2006

    Hej AM, där var du ju! Iris är ju så stor så hon har ju rätt stora fötter, 30. Hur blir det med klänningen nu då, inte ska du väl skippa kvällen? Hon får väl fixa till det, klantskallen.

  • BrudSommar2006

    AM, men hon hade sytt bra va? Det var när hon spillde på den som eländet började väl? Hon borde kunna klara att fixa något bara hon kan sy tycker man? Jag vill ju att du ska gå, glammigare än så här blir det ju inte här i tråden!!!

    Jag misstänkte att Iris skulle ha större fötter!

  • BrudSommar2006

    Nu har maken landat på Arlanda, hoppas att han får väskorna snabbt så att jag orkar vara vaken och vänta tills han kommer hit. Jag har haft mina föräldrar här alla tre kvällarna han varit borta så det har egentligen inte gått någon nöd på mig men det är skönt att inte vara själv här med barnen på nätterna.

  • BrudSommar2006

    Tänk vad vanligt det verkar vara med telefonskräck! Det tänkte han inte på, Bell, när han höll på.

  • BrudSommar2006

    AM, hon måste ju ha tyckt att det var väldigt pinsamt - får man hoppas.

    Ore, tack för äpplen!

    Min zumba-dvd har kommit nu, fast jag har inte öppnat kartongen än, ska prova lite här hemma och se om det är något jag kan klara av. Misstänker att ett helt pass blir för mycket men då är det ju bra att man kan trycka på stop när man vill. Samtidigt är det lätt att trycka på stop-knappen vid minsta motgång då också förstås...

    September, vad kul med så bra värden!!

    Koko, visste inte att vissa körde med laser, tydligen finns det något jag inte provat än.

    Undrar vad maken ska hitta på med Iris imorgon, det är skönt när de är ute på någon heldagsaktivitet så man slipper hålla hela familjen med lunch, samtidigt vet jag att hon nog vill åka skridskor och det tar ju inte så särskilt lång tid med hennes tålamod.

    På lördag ska vi fira jul med mina kusiner och barnen ska byta julklappar, det ni. Plus att vi tar Astrids födelsedag samtidigt. Tror det blir haggis om den hinner komma. Typ som ett försenat Burns-firande och allt annat på en gång. På söndag ska vi klippa oss allihop, det behövs verkligen, barnen har luggar som går ner över ögonen.

  • BrudSommar2006

    Ja ens snåla sida säger en ju att inte betala. Ens generösa sida om man nu känner att man har lite pengar över säger en ju däremot att man kan vara lite generös och visa sin goda sida när hon nu gör sitt bästa för att rätta till det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, törs man verkligen ha sådana gäster på middag!! Fast om det är några som fixar det galant så är det väl ni! I och för sig har jag bjudit Cicci på lunch och hon har inte dött än... men det är ju ändå skillnad.

    Skoskydd tycker jag man har överallt, på bvc, hos läkaren, tandläkaren, Iris simning, ja jag vet inte allt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!