Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snigeln, kan inte maken komma hem och ta henne när det väl blir dags? Tror faktiskt att jag bokat in maken att stanna hemma vid ett sådant tillfälle, men det kanske inte gick just idag? Förstår dock att du är nervös även om det kommer att gå jättebra när det väl blir dags. Usch, förstår precis hur du känner just nu även om jag adrig varit i just den sitsen!

  • BrudSommar2006

    Muggles, va, är det sju veckor sedan, det känns som typ två!

    Sweet, jag såg faktiskt en snutt av ett tv-program för någon vecka sedan, där sade de att det oftast är ens lyckligaste stund i livet när ens barn föds. Sedan brukar det dock visa sig att förhållandet tar en massa stryk av allt slit och alla är trötta jämt och den där lyckan består inte. Typ, jag såg inte slutet på programmet så jag vet inte vad slutsatserna var men det var andemeningen av det i alla fall medan jag tittade!

    Snigeln, hur har det gått?!

    Astrid har inte sovit eftermiddag idag men om jag bara lyckas hålla henne vaken nu kan hon gå och lägga sig tidigt så det blir nog bra i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Våra grannar har en tjej som går på Iris dagis, hon fyllde tre i helgen så vi var där och fikade, hon är alltså nästan ett år yngre än Iris. Hursom, hon har fått börja gå både hos sjukgymnast och logoped, hon går men har inte så jättebra balans ännu och de törs tex inte låta henne gå upp eller ner för trappen själv hemma och prata gör hon inte än. Hon hade en svår förlossning och de har inte vetat förrän nu om hon kommer att få några men. Förhoppningsvis ordnar det sig, hon har börjat säga enstaka ord nu men jag tror inte det hjälper det hela att de inte pratar svenska hemma med henne, eller ja, pappan gör det men han pratar ju så dålig svenska själv, han är från Holland. Så då får man väl vara glad känner jag att vi inte har några sådana problem att oroa oss för.

  • BrudSommar2006

    Det går RS igen i Stockholm, vet flera med småbarn som hamnat på Astrid Lindgren och inte bara småbebisar så var försiktiga alla!

    Astrid har en ordförståelse som är fantastisk, säger man att vi ska gå och byta blöja så springer hon till tvättstugan, säger man att vi ska gå och sova springer hon till grinden vid trappen osv, men hon säger väldigt få ord själv, typ titta, ka för katt och mamma. Iris kunde säga många fler ord vid det här laget. Å andra sidan springer Astrid omkring så mycket så hon har väl inte tid att fundera på ord.

  • BrudSommar2006

    Maken har en bekant som stängt sitt Facebook-konto eftersom han blev så deprimerad att han fick en massa riktad reklam om hjälp vid barnlöshet och det faktiskt visat sig att de har svårt att skaffa barn. Han undrade hur FB kunde veta det men det måste väl helt enkelt vara så att de ger nygifta en viss tid och sedan antar att det ska skaffas barn eller nåt?

  • BrudSommar2006

    AM, det måste ju vara så att de börjar skicka sådan reklam till alla som varit gifta i ett år eller nåt för det kan de ju inte veta men han kände sig väl träffad.

    Aj då, stackars Livia! Jag är jättenervös för hur det ska gå för Iris - och oss.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag har heller ingen reklam på FB, jätteskönt, men det är för att jag har Adblock installerat.

  • BrudSommar2006

    Muggles, jo Astrid börjar närma sig 14 månader nu så hon är drygt ett bara. Jag är inte orolig, jag har bara konstaterat att Iris nog sade fler ord vid samma tid.

    Jag tror inte att FB kan spåra vad man söker på väl? Google gör ju det absolut men vad jag vet inte FB.

    Usch, återigen vill jag klaga lite på hur trött jag är på att vara föräldraledig, jag vill inte gå här hemma och ta hand om barn en enda dag till och så måste jag stå ut till i maj. Jag tänkte att det här gången ska jag passa på att få vara hemma länge för det är sista gången och så går jag runt och känner så här i stället.

    Snart kommer Iris hem, hon har varit hos mormor och morfar sedan igår morse. Har varit skönt att bara ha Astrid hemma faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag har ju meddelat mitt jobb att jag ska börja i maj och min vikarie kommer ju sitta på min plats fram tills dess plus att maken har massor på jobbet så det skulle fungera väldigt dåligt i planeringen för alla inblandade om jag kom och försökte ändra nu.

    Muggles, ja det skulle väl vara om de köper den informationen då, jag vet inte varför jag inbillat mig att de inte gör det, eller om de registrerar ordval som används i meddelanden då. Jaja, skönt att jag slipper reklamen i alla fall.

    Iris dagisfröken har svininfluensa och har varit jättedålig, fast nu är hon visst på bättringsvägen. Undrar hur många av dagisbarnen som kommer åka dit.

  • BrudSommar2006

    Oj, här händer det saker.

    Snartis, oj, vilken tur ändå att du inte led hemma utan faktiskt gick och kollade vad det var!

    Parnassia, en resa förtjänar ni efter det där eländet, konstigt att det tar så lång tid för lilltrollet att lära sig sova på nätterna, som ni har kämpat.

    Kul med Ada och Beda och livmodertapp och allt.

    14 grader går det väl för sjutton inte att jobba i, herregud.

    Pratades det inte tofflor här tidigare, mina Ugg som jag skaffade mig i början av året är helt fantastiska, skönaste tofflorna jag haft.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!