Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snartis, har varit på Såstaholm och ätit julbord, mysigt med julgran och alla tomtar men jag undrar om inte matsalen känns lite konferens så där utan juldekorationer? Har varit på Pontus också och tyckte att servicen var urusel. Så jag röstar för något av de andra, som för mig är oprövade kort!

  • BrudSommar2006

    Snigeln, du verkade ju ha det väldigt tufft på ditt gamla jobb så jag hoppas du hittar något annat bra istället.

    AM, jättesnygg klänning!

    Ikväll är vi bortbjudna på middag hos dagiskompis till Iris, skönt att slippa laga mat själv och så brukar det inte bli så sent heller eftersom både dem och vi har barn som blir trötta fort.

  • BrudSommar2006

    Snigeln igen, vilken tur att du aldrig gick ur den där kön då! Det har inte jag heller gjort men jag hoppas ju i och för sig att jag aldrig kommer att få användning för köplatsen, inte innan vi blir gamla och inte orkar bo kvar här i huset längre åtminstone! Annars tycker jag att det är ett jättemysigt ställe ni ska flytta till, jag skulle gärna bo där egentligen.

  • BrudSommar2006

    Ingen fredagsdrink här, inte med alkohol i alla fall, pencillinkuren tar slut efter helgen. Enda fördelen är väl att man sparar en massa kalorier. Imorgon kväll ska jag ut på tjejmiddag på restaurang, minns inte när jag gjorde det senast. Nu får det ju bli bilen och jag tjänar in både tid och taxipengar när jag ska hem så det kanske också kan räknas åtminstone som en halv fördel.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, va, du menar att vi kunde ha supit oss aspackade hela veckan och har missat chansen? Verkligen skräp. Jag förstår att det kan bli långt att pendla, inte för att jag vet var maken ska jobba.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, jag har inte provat lämna barnen med maken på kvällen än men det blir väl lika knepigt för honom att lägga båda barnen själv som det är för mig antar jag, varken mer eller mindre.

  • BrudSommar2006

    Ja jag vet inte vem men någon har i alla fall länkat till det där knullpastareceptet här förut för jag har tidigare sparat ner länken. Råkade låta utskriften ligga framme så att svärföräldrarna såg det någon gång för länge sedan, tror inte att de blev så imponerade... Har dock ännu ej försökt mig på att laga det.

    Porchez, jag tror inte att du behöver lägga ner det här med killar rent generellt men jag tycker att den här senaste du haft på gång inte har varit något vidare redan från början och det är nog på sin plats att avskriva honom faktiskt. Hoppas att du inte misstycker att jag skriver det och jag har ju dessutom inte mer än det du skrivit här att gå på.

    Sweet, nu vet jag ju inte om jag ska hålla tummarna eller inte och i så fall åt vilket håll, men spännande är det i alla fall! Vad är nästa steg i greencard-ansökan, dvs när får ni veta något mer?

  • BrudSommar2006

    PB, vart skulle du nu igen för att hämta lillkillen?

    Håller absolut med om Smint och galleriet!

    Telis, jag tycker det känns för krångligt/stressigt att ta mig in till stan en vardagskväll, maken är ju normalt sett aldrig hemma från jobbet före sju och sedan jobbar han ändå hemifrån fram till midnatt för att klara sitt jobb och ändå vara hemma hela fredagarna med Iris. Jag skulle kunna be honom komma hem ett par timmar tidigare men jag skulle ändå ta bilen för jag skulle aldrig orka ta mig hem hit sent i kylan och mörkret så njae, jag skippar nog faktiskt.

    Snorkis, att jag inte tänkte på en kvast, jag var ju inne på schampoflaskor annars!

  • BrudSommar2006

    Porchez, var det inte ditt ex som träffat någon annan och fått barn redan? Eller är det här ett annat ex? Eller så har jag blandat ihop det helt, är väl mest troligt.

    Muggles, jaså det blev valpen från Piteå, jösses, fanns det inget närmre!

    Jo, nog skiner solen, inte för att man vill ut, men man får väl vara tacksam, morgonens -25 har nu blivit -10.

  • BrudSommar2006

    God morgon, jag har också hängt med lite halvdåligt men jag tror att jag läst ikapp nu. Maken har åkt till London och jag är själv med barnen, det går kräksjuka på dagis så jag håller tummarna för att vi klarar oss till på onsdag minst när maken kommer hem igen. I och för sig är mina föräldrar nyss hemkomna från Öland så blir jag liggandes får de väl hoppa in men de är iväg och tar halsprov för streptokocker nu på morgonen och vi äter sista pencillindagen idag så om de är smittade också vill jag ju inte ha hit dem för då åker väl vi på det igen. Jaja.

    Snurrig var jag också ibland under båda graviditeterna, vet dock inte om det hade något med lågt blodtryck att göra eller inte. Var i alla fall aldrig så illa att jag svimmade men det ska väl vara hyfsat vanligt väl?

    Lapinette, vad trevligt med skidåkning! Säger jag som inte tagit mig igenom vår skidvecka än, det kanske inte blir så bra som jag hoppas men då har vi i alla fall försökt!

    Här åker vi till landet. Inte för att vi har något att åka till men ändå. Om man inte räknar Öland förstås. Makens föräldrars stuga i Sörmland börjar bli så risig att vi inte vill bo där. De vill inte lägga ner några pengar på den heller för de hyr bara på makens farbrors gård, först började de leta eget ställe eftersom de inte fick köpa loss den men nu har de ju köpt i Spanien istället.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!