Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snigeln, jag kan ju inte ploga så tyvärr är det inte något val men idag ska jag prova mammas skidor, de är vallningsfria precis som makens, dessutom är de längre än mina. Nackdelen är att pjäxorna blir lite stora men det får gå.

    Just nu är maken ute med Iris och försöker åka skidor, slutar säkret med katastrof precis som förmiddagens pulkaåkning, tålamod är ju inte hennes starka sida direkt. Fast man vet aldrig, han har faktiskt fått henne att hasa omkring lite lagom på skridskor efter enträget övande. Jag säger hasa, inte åka.

    I eftermiddag ska vi hämta ut våra slalomskidor, hoppas inte det blir en katastrof det också för Iris del!

    AM, om Livia har något annat än det Hektor var sjuk med så är det väl troligt att han också åker på det. Däremot finns det ju en chans att resten av er klarar sig, vi har klarat oss hyfsat ofta på sista tiden tycker jag.

  • BrudSommar2006

    Liten, jo, jag kan kanske höra med skiduthyrningen så får de sig väl ett gott skratt den här vintern också.

    Snigeln igen, jag har i alla fall inga bra sömntips för här har det inte varit någon succé på den fronten heller!

    Mina föräldrar är ute och åker skoter nu, jag bokade ju en tur åt mamma när hon fyllde år. Hoppas att det går bra för dem. Pappa har inga skidbyxor eller täckbyxor eller nåt att åka i så han fick ta jeans men det är ju inte så kallt idag och de ska bara vara ute ett par timmar. Tyvärr har vi ingen sol idag men det blåser ju inte i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Är så irriterad på en del föräldrar här som skickar ut sina barn i pulkabacken med slalomskidor på förmiddagen, antagligen för att de själva inte orkar ur sängen. Iris törs ju inte åka pulka då när det är fullt med killar som bygger hopp och far fram på skidor.

  • BrudSommar2006

    Det har löst sig med den läskiga farten i nedförsbackarna, jag lånade mammas vallningsfria skidor idag och med dem kommer man ju ingenstans! Perfekt, man får massor av motion på rakorna och börjar inte gråta i nedförsbackarna. Sedan får jag ju erkänna att mina skidor är roligare förutom nedförsbackarna men man åker definitivt stadigare överlag och det känns inte som att man ska ramla hela tiden.

    Nu har jag i alla fall kommit på vem det är som redan gjort Saades låt, bara med lite annan text, Bosson är det ju.

  • BrudSommar2006

    Den där tejpen används ju också av de som åker mycket så den borde väl ge lika bra glid som vanlig valla dessvärre?

    Idag har vi i alla fall klarat av första dagen på skidskolan, Iris kan nog tänka sig att prova imorgon igen tror jag och det gick bra för henne även om hon ramlade och slog i knät på slutet så hon var väldigt ledsen. För oss gick det också bra, jag var livrädd innan men det är ju mycket värre att åka längd. Ja, om man tänker sig knapplift och grön barnbacke då.

    Nu sova.

    Usch för bihåleproblem och sjuka barn. Iris var förresten jättedålig när hon fick vattkoppor, Astrid har ju inte haft det än.

  • BrudSommar2006

    MSW, vad tråkigt, hur blir det nu då om det inte går att göra något mer, du klarade uppenbarligen av en förlossning med dåliga värden, kan det bli problem vid tex en trafikolycka eller så, måste du ha någon information på dig i fall att eller är det inte så farligt?

    Jag måste säga att jag missat det mesta med EAs insättning, det enda jag snappat upp är vad ni andra skrivit, har hon bytt tråd kanske och att det är där ni läser? Ser ju någon liten kommentar ibland men har inte sett alls mycket om detta?

    Vi ställde Astrid i kö så fort hon fått personnummer, det är ju kö till dagisplatserna hos oss. Vi har två dagmammor på vår gata men vi gillar inte dem något vidare, skönare med förskola med flera i personalen. I och för sig har vi inte speciellt långt till den Iris går på heller. Vi är inte helt nöjda men Iris trivs så vi har lagt ner att byta.

    Det har gått rätt så bra för Iris i skidskolan och vi har också överlevt, maken åker bra nu men jag är rädd fortfarande. Inte i lättaste gröna backarna men även bland de gröna finns det lättare och svårare har jag lärt mig och vi åkte i en som var lite brantare idag. Jag plogade och plogade och fick inte ut så mycket av det, så fort skidskolan var slut bytte jag backe och det var jättekul igen.

    Pulvriserat smink, nej, inget för mig, tänker delvis på Iris som stod och pudrade sig och skulle hålla själv nu ikväll innan vi gick ut och åt middag.

  • BrudSommar2006

    Telis, vad bra att du får åka lite skidor!

    Usch vad alla är sjuka förresten.

    Parnassia, det låter ju galet att ha feber så länge, mig fick de testa två gånger innan provet visade på körtelfeber, har de testat honom?

  • BrudSommar2006

    Tänkte bara klaga lite, jäklar vad jag har ont i smalbenen, det började redan igår, det är som blåmärken, har så himla ont av pjäxorna. Försökte spänna lösare idag men det gick ju inte, kändes livsfarligt i backen så det var bara att spänna på igen.

  • BrudSommar2006

    Ännu en bra dag för oss här. Compeed är det som gäller alltså, hm, vet inte om jag orkar åka iväg och leta reda på det.

    Vad det gäller pencillin så sade läkaren sist att eftersom det görs på mögel så smakar det illa vad man än gör, de försöker smaksätta med än det ena, än det andra och i med en massa socker men inget hjälper egentligen. Iris får ett glas saft, förut fick hon sin flaska, och så lite medicin och så dricka fort och så lite medicin till och så dricka. Med Astrid kör vi välling, båda barnen kräks nämligen annars.

  • BrudSommar2006

    Hej alla, jag mår lite sådär just nu, det var värre igår men nu har jag börjat komma lite mer till insikt så det känns lite bättre men ni får ursäkta att det här inägget blir lite sådär för ångesten är fortfarande rätt stor av olika anledningar. I alla fall så är det skönt att det är dags att åka hem i morgon så att vi slipper sitta fast här med mina föräldrar längre och inte kan prata med varandra eller nåt.

    Dit jag vill komma är att jag är gravid men att jag tror att vi bestämt oss för att inte behålla barnet. Vi har en treåring och en ettåring här som båda kräver och har rätt till sin tid, Iris har fått stå tillbaka så jäkla mycket när jag först låg och kräktes i nio månader och sedan varit tvungen att ta hand om en bebis i ett år och jag håller på att missa det sista av hennes småbarnstid helt. Astrid kräver fortfarande mycket och jag tycker inte att det är rätt mot dem. Sedan vill jag inte vara gravid mer, jag är överviktig, har inte sovit en hel natt sedan jag minns inte när, tillvaron utan bebis skulle just börja nu ju, jag har ont i kroppen, vill inte ligga och kräkas i nio månader och ha ännu ett sömnlöst år, det var rätt nyss som jag slutade amma och tanken på att börja om igen är inte lockande. Sedan är det ju så att vi bara vill ha två barn, vi får inte plats fler i vårt hus, vi vill inte flytta, vi har inte ekonomi att bygga ut och hålla på och inte lust heller, vi vill ge de två barn vi har det vi kan och inte hålla på och snåla mer för att ha råd med en till.

    Sedan är det ju så att det känns jäkligt sorgligt att ta bort ett liv som bitit sig fast och just nu växer på där inne och det är ju det som känns så jävligt.

    Men kontentan är ju ändå att jag inte vill något av det här, fan också. Men att börja om med bebis och allt vad det innebär är ändå det jag vill minst, det är bara att inse.

    Jag ber om ursäkt om jag bara kläcker ur mig det här nu.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!