Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag ber om ursäkt för att jag har lite halvdålig koll men marängerna ser goda ut, ska provas.

    Maken var på Andys lekland med Iris i fredags och då passade de på att få hennes fötter mätta på Barnskospecialisten och köpte vårskor, sedan september har hennes fötter växt 0,4 cm, alltså nästan en halv centimeter, men jag vet inte om det är mycket eller inte. Första paret skor i storlek 31 är i alla fall inköpta. Måste komma iväg och titta på skor till Astrid också, plus allt annat barnen behöver just nu, suck. Iris behöver nya byxor, nästan allt är i 122 och det går inte längre.

  • BrudSommar2006

    Nej men precis, förmodligen var det inte som det skulle med den här graviditeten i alla fall för när jag väntade Iris och blev inlagd i vecka sju gick det ju tydligt att se men skit samma, ingen idé att fundera över det nu.

    Skosajten sparad, ska botanisera senare.

  • BrudSommar2006

    På lördag ska Iris på kalas, mitt ena gudbarn fyller fyra och hennes lillasyster, mitt andra gudbarn, har precis fyllt ett, så två presenter måste inhandlas men vad... alltid samma problem. Hittills har det bara varit killar som Iris varit på kalas hos så jag börjar bli bra på att köpa bergningsbilar och brandbilar men det vet jag inte om det blir så lyckat nu. Iris leker själv inte med leksaker alls eller pysslar med något speciellt så det blir lika svårt till henne framöver. q

  • BrudSommar2006

    Ja jag får se vad jag lyckas hitta, tack för bra förslag! Jag törs inte skicka maken för då vet man inte hur det blir så det får bli mot slutet av veckan här.

  • BrudSommar2006

    Ursäkta läbbigt inlägg - sluta läs här ni som vill.

    Jäklar vad med blod det kommer, med klumpar och allt, undrar om jag har sån tur att jag slipper den där proceduren på onsdag. Eller om de tar den ändå för säkerhets skull.

  • BrudSommar2006

    AM, nej det kan inte vara tabletten för jag hade redan börjat blöda när jag vaknade imorse och själva den här tabletten ska egentligen inte orsaka någon större blödning alls utan bara få det att stanna av i väntan på den tabletten som ska orsaka blödningen som jag ska ta på onsdag. I den mån man får några symptom av tabletten alls så borde de inte komma förrän imorgon eftermiddag för det var tydligen inte en speciellt snabbverkande tablett. När den initiala risken för illamående är över vill säga men det märkte jag inget av, man fick sitta kvar en timme och vänta i fall att. Så som jag trodde så är det mf, känns lite skönt faktiskt att beslutet aldrig var mitt att fatta.

    Ore, nej jag har inte haft så ont faktiskt, lite mensvärk men ingen fara, tog en alvedon bara. Fast om det här stannade av för flera veckor sedan och kroppen börjat stöta ut det först nu kanske det är skonsammare? Inte så där som vissa man hört som legat i kramp på badrumsgolvet. Det som ska göra ont är ju efter den utdrivande tabletten på onsdag men nu verkar det ju lösa sig självt, vet inte om det gör någon skillnad på onsdag. Kan ju inte vara särskilt mycket som ska ut ändå om det stannade redan i vecka fyra.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hoppas att ni inte har tolv grader inne fortfarande i alla fall? Har ni tjuvkikat något mer på kön eller har ni klarat att hålla er?

  • BrudSommar2006

    Den där skosidan var inget bra tyckte jag, går man in på Barnskospecialisten står det om skon passar till tex en bred eller smal fot, har stod det ingenting sådant, alltså vet man inte hur den kommer att sitta på foten när man inte sett skon själv. Iris har breda fötter, inte allt som passar, är väl samma för alla fottyper kan jag tänka.

  • BrudSommar2006

    Nej men det verkar gå rätt smärtfritt det här, det enda jag undrar över är om de ändå tycker att jag ska gå igenom hela proceduren på onsdag eller om de kan titta och se om allt är ute ändå. Det är ju ingen gynläkare jag ska träffa utan bara en sköterska.

  • BrudSommar2006

    EA, annars är väl det där programmet det bästa sättet att bli av med sin längtan kan jag tycka!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!