Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten, jag blev så förvånad, jag insåg att jag inte ens hade fattat att ni varit och tittat på något! Är det mycket ni behöver göra hemma nu innan ni säljer menar du? Vad roligt ändå, närmre dina föräldrar och lite närmre oss också!

  • BrudSommar2006

    AM, du milde, vilket litet busfrö! Men hur 17 kom hon in i porten! Måste varit någon som gick ut just då som släppte in henne?

    Själv funderar jag på när jag kan flytta ut kaninen i uteburen så att vi får tillgång till uterummet, hade verkligen varit trevligt att ha kunnat vara där idag. Vet inte om det är för kallt på nätterna fortfarande, han är ju väldigt skyddad där han bor nu även om temperaturen inte är så hög som inomhus.

  • BrudSommar2006

    EA, men det var väl självaste faan att det ska bli så där varje gång. Varför stannar det inte där det ska, skräp, skräp.

    Min graviditet gissar jag stannade av i princip när den började eftersom jag såg ut att vara i vecka fyra när jag borde varit flera veckor längre gången och mitt mf kom i så fall i vecka sju eller åtta så ibland verkar det vara segt för kroppen att fatta beslut att få ut det.

    Livias utflykt påminner mig om när Victor försvann när Cicci och jag var i samma parklek med Iris och Victor, fast honom hittade vi snart ett par grindar bort. Det är ju så himla många barn så det är jättesvårt att hålla koll och de var ju små då också och busiga.

  • BrudSommar2006

    Sitter och tittar på En unge i minuten men jag vet inte varför, rena självplågeriet, allt gör mig ilsk. En kille sitter där och säger åt sin sambo att slappna av och allt möjligt jag får spader av att höra, då är hon fullt öppen och ska börja krysta snart typ och då vet man ju vilken smärta det innebär, en annan, eller är det samma, står och riggar en videokamera och undrar om tjejen vill säga något till kameran och då ligger hon där med lustgasen och är öppen åtta centimeter. Alltså jag klarar inte att titta på det här programmet, jag blir så jäkla arg och ändå kan jag absolut inte låta bli, vad f-n är det för fel på mig.

  • BrudSommar2006

    Vickan, du är smart du, men hur gör man för att låta bli...

    Cicci, hur gjorde ni med sängplatser på Vildmarkshotellet, nu har jag kollat hemsidan och alla familjerum har sängskåp med två juniorsängar vilket verkar vara en över- och en undersäng. Vi känner inte att vi har något barn som vi kan lägga i översäng på många år än och eftersom det inte är full storlek på sängarna så kan ju inte maken ligga där heller.

  • BrudSommar2006

    Nu är det fullt med krukor med fröer överallt här, Iris fick sin vilja igenom och har fått så blommor som ska ut i rabatterna sedan.

    Själv har jag lyckats flytta om lite i uterummet så att kaninen bor mer i ett hörn så att vi kan få plats att sitta där. Fast nu återstår att skrubba golvet från all kaninsmuts och det har jag inte riktigt orkat ta tag i än, idag är det dessutom kallt och inte läge att sitta där i alla fall.

    Tror jag har löst det med vår oktoberhelg och allt spaletande också. Eftersom jag inte hittar det perfekta spastället jag vill åka till utan att få en sjuhelsikes restid så skippar jag det. Vi åker istället någonstans med barnen i oktober, Vildmarkshotellet kanske? Sedan åker vi i januari istället, till Orbaden Konferens & Spa, det verkar trevligt om än inte exakt som jag hade tänkt mig, och så åker vi skidor i Järvsöbacken. Det verkar vara en liten skidanläggning med typ en grön backe men det duger gott om vi ska åka en eller två dagar, kanske ska prova sådan där snöskotertur också. Det tar bara typ tre timmar att ta sig dit och så får jag bada lite och åka lite skidor och så blir jag nöjd.

  • BrudSommar2006

    Varje morgon när jag vaknar hoppas jag att min bror och sambo ska ha fått barn under natten, men icke, beräknat datum är nu i helgen och det kommer närmre och närmre. Om de inte klämmer ur sig bebisen snart kommer vi förmodligen inte att kunna åka till Öland, i alla fall inte med mina föräldrar, eftersom de måste vara hemma och kunna ta deras stora tjej. Får se hur det blir då istället, kanske åker vi själva, men jag hade tänkt åka ner med mina föräldrar och ta barnen med mig och vara där hela veckan, maken har ingen semester att ta ut just nu så då kan vi bara åka över helgen och det är lite väl långt för det med barnen. Annars hade han kunnat komma efter oss.

  • BrudSommar2006

    AM, hur har det gått med sommarhusplanerna förresten, ska ni börja leta igen nu under våren, eller har ni gett upp?

  • BrudSommar2006

    AM, ja i år verkar ni ju ha att göra ändå hör jag.

    Själv ska jag ju börja jobba igen om ett par veckor och det är väl med blandade känslor så klart men det jag ser fram emot mest är att få något som liknar en lön igen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!