Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, jag är väldigt lättad att det blev som det blev för jag är inte en person som klarar av att fatta några beslut över huvudtaget utan att oroa mig för hur det blev efteråt, jag klarar inte ens av att välja mellan jordgubbsglass och päron utan att ångra mig efteråt. Jag blir helt gråtfärdig av att fatta de enklaste beslut om det finns flera valjmöjligheter och det inte är uppenbart vad som ska väljas.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag är osäker på om jag känner några som sitter mindre i soffan än ni men vad trevligt med mitt-i-veckan-date!

    Som jag misstänkte och hoppades behövde jag aldrig gå igenom aborten idag, redan avklarat, fick med mig några tabletter hem bara som skulle dra ihop livmodern fortare så att jag jag slutar blöda fortare. Ska hålla mig inne idag efter att ha tagit dem, bara för säkerhets skull, men maken är ju ändå planerat hemma idag även om han försvunnit upp på övervåningen för att få arbetsro.

    Minus sju imorse, usch vad kallt det var att stå och vänta på tåget, kunde inte ta bilen för jag skulle inte få köra hem men sedan fick jag ju ta tåget hem igen direkt istället, då önskade jag verkligen att jag haft bilen trots allt.

    Nu har jag ju en hög tidningar här som jag skulle läsa idag, undrar när det kan bli av nu då.

    Astrid har förresten blivit totalt galen i sin napp, jämt ska den sitta i munnen, nu kommer hon väl aldrig att börja prata bara för det. Resten av livet får hon nöja sig med att kunna säga mamma och kaka.

  • BrudSommar2006

    Vi var ju nästan på väg till Åland i sommar men nu blir det ju Sälen istället, kanske blir det Åland nästa år. Eller Gotland som var ursprungsplanen, fast skönt att slippa färja av något slag med barnen i år. Minns hur jobbigt det var att ta sig på och av färjan med Iris när hon var ett, hon var så arg att behöva sitta fastspänd i vagnen och det tar ju sin tid att stå i väntrum, köa ombord osv. Sedan är det rätt trångt så vi fick inte plats med riktiga vagnen utan fick ta en liten sulky och den kunde hon inte sova i utan vi fick hålla henne vaken hela tiden vilket resulterade i jäkligt grinig Iris och många passagerare som stirrade, plus svettiga föräldrar. Skönt att ta detta när Astrid är lite äldre.

  • BrudSommar2006

    Hej förresten. Märkte inte av några sammandragningar eller ökad blödning av de där tabletterna jag tog igår men oj vad risig i magen jag blev, och mådde illa, trodde nästan jag blivit magsjuk. Tänkte googla på vanliga bieffekter men då hade jag ju slängt förpackningen och kom inte ihåg vad de hette så klart.

  • BrudSommar2006

    Gosnosen, grattis till lilla Linnéa! Väldigt fint namn måste jag säga, Iris heter det i andranamn. Fast om jag minns rätt har vi vanligt e för att det skulle bli lika som svärmors andranamn.

  • BrudSommar2006

    Själv har jag ju letat spahotell till i höst men jag måste säga att jag är besviken på väldigt många, jag har nog trott att det skulle finnas mer badmöjligheter på dem när de nu kallar sig spahotell än det faktiskt finns, de allra flesta har bara vanlig simbassäng och så en bubbelpool. Men som sagt, de där bubbelbaden får man ju sitta i i typ tolv minuter, sedan ska de renas och sedan är det dags för nästa omgång människor, jag vill ha någon slags varmt bad att vistas valfri tid i. För att få det verkar Varberg, Göteborg och Halmstad ha de bästa men det var inte till något av de hållen jag tänkt mig... Nova Park vid Arlanda eller Grand Hotell verkar också bra men det är ju inte bättre det liksom. Möjligen kan jag tänka mig att åka över dagen någonting framöver till Arlanda, är ju mer görbart än att lämna bort barnen en hel helg, men det löser fortfarande inte ursprungsproblemet. Har tagit mig igenom samtiliga anslutna till svenska spahotell nu, ska börja leta bland de som inte är anknutna nu. Sedan får jag väl vidga mina vyer till grannländerna eventuellt men jag struntar snart i det här nu och stannar hemma. Inte trodde jag att det skulle vara så knepigt att få sitta i ett varmt bad och slippa frysa ett tag. Ja det får väl bli bubbelbadkaret här hemma då, billigt och bra.

  • BrudSommar2006

    Jäkla katter och kräkas överallt jämt, eller ja, alltid sker det ju på natten så klart så att man inte upptäcker det förrän långt senare. Tror det är Oskar, dels äter han en jäkla massa gräs ute jämt, dels har han mer päls än Elsa så det ökar väl chansen/risken för hårbollar. De gånger jag faktiskt kommit på honom har det alltid varit han som kräkts. Fasen vad jag är trött på kattkräks, alltid på någon matta eller i någon fåtölj.

  • BrudSommar2006

    AM, jag vill liksom lagom långt bort, Hasseludden och Nynäshamn känns lite nära och Torekov lite väl långt bort. Grisslehamn blir att överväga även om jag har för mig att min bror och sambo var där och tyckte att det var lite slitet. Fast det var några år sedan.

    Annars liksom fastnade jag på den är beskrivningen av Varbergs Asia Spa: "Vår Vitality Pool är en helt unik massagepool som har ett 30-tal massagefunktioner. Vid varje massagestation finns en liten skylt som talar om vilken kroppsdel som masseras. Vid vissa stationer ligger du ner, vid andra sitter du och vid några av stationerna är du stående. Dessutom har vi integrerat en bubbelpool i massagepoolen. Den är placerad vid det stora panoramafönstret och ger dig en vidunderlig utsikt över Varbergs hamninlopp, fästningen och västerhavet."  Fast jag vill ju inte till Varberg egentligen, min brors sambo är därifrån och vi har ju varit där en del nu. Kul att åka någonstans där man inte varit. Ska man bli tvungen att åka ända till Halmstad i alla fall, jag ville ju norrut. Har inte helt slagit Åre ur hågen faktiskt, i oktober har de öppet torsdag till söndag men det är ju också långt. Fast det där Copperhill du föreslog förut verkar helt fantastiskt.

  • BrudSommar2006

    Muggles, ändå fantastiskt att småttingarna tagit sig så här långt när prognosen var att de skulle titta ut så tidigt. Finns väl chans till det fortfarande men många milstolpar är ju ändå nådda.

  • BrudSommar2006

    Muggles, om det skulle bli så att ni hamnar på neo ett tag, stannar du där då och maken är hemma med Moa eller vad är planen?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!