Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jaha, så är Iris hemma sjuk. Fast det var väntat för en gång per termin går dagis på teater och det är idag, hittills har Iris varit sjuk då varenda gång om jag minns rätt.

  • BrudSommar2006

    Liten, grattis till Lilleman, så klart han gillar muffins!

    Piggelin, är det förkylningsastma som har chans att växa bort eller kan ni räkna med att han kommer att dras med det nu?

    Imorgon ska katterna till ett ställe och kaninen till ett annat och sedan ska vi försöka hinna packa också, får se hur vi får ihop det, allt beror på hur sjuka eller friska barnen visar sig vara gissar jag.

  • BrudSommar2006

    Jag har gått från att köpa hyfsat dyrt smink till hyfsat billigt till det billigaste jag kan hitta. Det händer nämligen rätt ofta att jag knappt hinner använda det innan det gått sönder. Jag har sminkväskan med mig när jag inte duschar hemma och det händer ju trots allt lite då och då, nu under skidsäsongen har det hänt oftare än vanligt eftersom mina föräldrar passat barnen och då har jag duschat där efteråt, men annars om jag åker och simmar eller vad som helst, och det slår aldrig fel, pudret spricker och pulvriseras, likadant med rouget, plasten spricker runt ögonskuggan, ja det enda som verkar klara sig ett tag är mascaran. Händer inte detta på resande fot är det Iris som får tag på det med samma resultat. Som tur är har jag ändå inget handlag för att sminka mig vackert så jag har inte märkt någon större skillnad på slutresultatet faktiskt.

    Locka sig med plattång??? Själva namnet har fått mig att tro att de är till för något annat men, men.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det känns ju som att åtminstone Island har gjort sitt på vulkanfronten för ett litet tag framöver men vad vet man!

    Imorgon åker vi till Sälen, ser inte fram emot en hel dag i bilen men det blir väl som när vi åker till Öland, man överlever på nåt vis.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det vore bra om vi kom iväg tidigt, jättetidigt vore det allra bästa men lustigt nog blir det sällan så för oss... Ska ni upp över dagen?

    Vad har era barn sina ryggsäckar till? Iris har en, hittills oanvänd, som kommit med någon prenumeration. Men den är fin, en Nalle Puh, i och för sig är den inte helt oanvänd för ett par gånger har hon haft den till dagis, tom.

  • BrudSommar2006

    AM, Hello Kitty är kanske just vad Hektor behöver?

  • BrudSommar2006

    Snyft, missade Let's dance, har hållit på och packat tills nu. Visserligen har vi spelat in det men jag orkar inte börja se det nu i alla fall. Nackdelen med semester, när man har packat är man helt slut så att man börjar semestern helt utmattad.

    Smink - nix, kan inget om det. Handväskor - samma där. Vem var det som behövde en handväska man kan hänga över axeln så att man får händerna fria. En sådan behöver jag också. Var finns det en snygg sådan?

    Lapinette, klockan sju redan, ojoj, ja då får du vinka när vi åker förbi, eh, framåt lunch.

    Babymassage, gick på kurs med Iris men hon fick ju spader så klart.

  • BrudSommar2006

    Första kvällsturen i elljusspåret avklarad men mina skidor är så jäkla snabba. Vi kom till en backe som maken åkte nedför och stannade och väntade. Sedan åkte jag och det var tur att det var dubbla spår för mina skitskidor fick så klart upp en jävulsk fart och iväg for jag i en helvetes fart och långt, långt bort förbi honom innan jag lyckades stanna. Han har nog inte riktigt fattat tidigare när jag försökt säga att mina skidor jag fick i julklapp av mina föräldrar är jättesvåra att hantera och så jäkla snabba i nedförsbackarna. Jag bara grät och skakade när jag väl kom ner. När vi lånade längdskidor för två år sedan var den där backen ett nöje, lång och inte brant, men nu lär jag få gå ner.

    På väg upp kom vi till Mora och sedan hände ett antal saker som allihop var till min nackdel. Maken bestämde sig för att han var trött och att jag fick köra resten. Precis då kommer det en skylt från Vägverket - nu orkar vi inte salta mer, good luck, typ och in i isgatan körde man. Samtidigt har Astrid tröttnat och börjar skrika och gråta och håller på tills vi är framme en och en halv timme senare. Kö blir det också.

    Men framme är vi, barnen sover och premiärturen på längdskidor är avklarad.

  • BrudSommar2006

    RS är det väl slut med någon gång efter mars men just nu är det som värst tror jag.

    Ploga skulle jag inte klara i alla fall, fast när man åker i ett spår är ju inte det aktuellt i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Vad heter förresten den där mörkhåriga sångaren som har en låt som låter precis som Saades Popular? Fast jag har cdn någonstans kommer jag inte på vad han heter, det var ju ett tag sedan han var poppis också.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!