Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Muggles, går de med på igångsättning så pass innan BF alltså? Det är ju jättebra i så fall, jag trodde att man alltid fick lida in i det sista, typ att de sket i en. Jag hade noll förtroende för allt och alla båda gångerna jag var gravid, märks det!! Jag tycker du verkar ha stött på riktigt bra personer inom vården i alla era turer? Usch vad jag lider med dig nu i alla fall, jag hoppas så att de bestämmer sig för att titta ut på stört. Jag fattar bara inte att du hamnat i den här sitsen när de skulle komma så tidigt...

    Här är vi ruskigt förkylda jag och maken, med tanke på hur förkyld maken är så ser jag inte fram emot de närmsta dagarna för det verkar som att det bara kommer att bli värre för min del, jag ligger ju några dagar efter honom. En riktigt segdragen historia verkar det vara.

    Porchez, trist scenario på jobbet!

    Har för mig att vi hade på zinksalva för att torka ut när Iris hade vattkoppor.

  • BrudSommar2006

    AM och Cicci, ni är inboxade.

    Smakportionerna i affärerna är ju från fyra månader. Vid fem månader hade vi ju hållit på med smakisar i en månad redan och både Iris och Astrid åt på rätt bra. De hade inte klarat sig på bara amning. Däremot slutade jag ju inte amma förrän de var ett år, någon av dem. Iris klunkade massor av ersättning, Astrid började inte med flaska förrän hon var äldre och helt plötsligt blev förtjust i välling.

    Snartis, jag är din motsats! Jag blir tokarg på alla barnmorskor som inte lyssnar på den som ligger och föder.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag såg fasen inte ditt meddelande förrän nu, de där jäkla små siffrorna uppe i  ena hörnet, bah.

    Men vad ser jag, plats 30!! Tjoho!

    Iris är och simmar och sedan ska vi lämna barnen hos mina föräldrar och ta med hunden istället. Ha en trevlig helg alla!

  • BrudSommar2006

    Hoppas budgivningen går bra Liten!

    AM, den där frisyren är skitsnygg och du skulle absolut passa i den men har du tänkt på att modellen faktiskt inte ser ut genom den där långa luggen. Skulle driva mig till vansinne att gå runt och försöka se ut så där.

    Andra kvällen utan barnen här men det är så jag börjar önska att de skulle vara borta ett par dagar till, bara två kvällar kvar nu och jag har varit borta båda de här kvällarna så inte mycket tid kvar att få mysa hemma, en kväll är det städning också så det lämnar en enda kväll själv kvar hemma. Och så sovmorgon på lördag förstås.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, de flesta burkar man kan köpa från fyra månader har ju inte mjölk i sig, potatis, palsternacka, morot, majs osv. Det är ju blandat med rapsolja om jag minns rätt. Jag brydde mig aldrig om att stå och göra själv för det är nästan ingen vits när det går åt så små mängder, arbetet står inte i relation till användbarheten känner jag jämfört med att köpa ett gäng burkar men det är ju valfritt.

    Snorkis, hoppas att det inte är blindtarmen! Gravidkrämpor i övrigt som man kan drabbas av verkar det ju inte finnas någon hejd på men hoppas att det inte är något allvarligt hursom.

  • BrudSommar2006

    Mugglan, åh vad bra om du slipper detta jobbiga redan i helgen, sedan blir det ju jobbigt med förstås men på ett mycket roligare plan! Men var kom den här misstänkta havandeskapsförgiftningen ifrån, nyss skrev du att det inte var någon äggvita så ingen havandeskapsförgiftning?

     *Förvirrad smygläsare får tummen ur och skriver ett inlägg*.

  • BrudSommar2006

    Skit samma, bebisar blir det låter det som och det är ju fantastiskt! Heja!

  • BrudSommar2006

    Själv har jag sista kvällen själv hemma men ska strax gå och lägga mig, jag har gått och blivit sjuk, ja, ingen kris eller så men har nästan ingen röst och hostar så att jag undrar hur det kommer att bli med nattsömnen inatt. Iris saknar mamma tydligen men själv måste jag erkänna att det här har varit så jäkla skönt så jag önskar nästan att de var borta en vecka till.

    Har letat handväska den här veckan men utan resultat, vill springa på en som jag känner att ah, den var snygg, den tar jag, men det har hittills inte inträffat. Billig ska den vara, alla mina går sönder förr eller senare, jag ska ju använda den varje dag och det är oundvikligt att den slits. Den jag har nu har fodret gått sönder i, verkar inte hjälpa att satsa på riktigt skinn, då är det något annat som går istället. Jag trycker ner rätt mycket i väskan till och från ska väl erkännas. Har faktiskt spanat in den där Maria Montazamis (vet inte hur hon stavas) väskor men det är inte aktuellt med så många tusenlappar på en väska jag ska slänga med till och från jobbet. Jaja, får väl slå till på en ful väska och vara nöjd med det.

    Jäklar vilken stor och läbbig spindel jag såg i uterummet igår, jag törs knappt gå ut där nu för jag såg inte vart den tog vägen.

    Porchez, fasen vad trist med den där Hunken som lät så lovande och så visar det sig att han inte är något att ha trots allt. Kram!

    Snart slår syrenerna ut, regnet har verkligen hjälpt trädgården att ta fart.

  • BrudSommar2006

    Hej MSW, jo, det är bara den här jäkla förkylningen eller vad det är, känner mig helt sänkt, vet inte om jag hade feber imorse, maken har med sig termometern eftersom barnen var lite febriga när de åkte ner till Alingsås men nu är det halsen och hostan som är problemet. Har bara blivit sämre och sämre den här veckan, det är en jäkligt segdragen historia måste jag säga. Men annars är det bra, har fått en del gjort här hemma den här veckan, projekt som legat. Önskar att jag tagit mig för att sitta i soffan och läsa lite mer men, men. Ikväll satte jag mig i soffan redan klockan sex och började titta på en film, var klar i tid för att se Arga Snickaren, fasen, det kunde varit min pappa som var med, samma totala oförmåga att avsluta projekt och till sist är det påbörjade byggprojekt överallt.

  • BrudSommar2006

    Hur har det gått med dina värden MSW, har du fått börja medicinera nu eller hur är det? Är allt bra annars?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!