Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis - hoppas du får bli positivt lugnad idag!

  • Liten med Mindre

    AM - om det ändå är din egentid han tar av - vad händer om du bestämmer dig för att t ex morgonpromenera på din egentid?

    Saker man stör sig på ska man nog generellt inte prata om när de inträffar, utan när båda är på rätt ok humör. Och sen det där klassiska - "Du gör fel" brukar inte bli så bra som att ta upp hur man själv mår av beteendet "Jag blir stressad/känner mig förbisedd..."

    Lycka till igen!

  • Liten med Mindre

    Grattis Hattis! Hipp hurra för plus idag!

  • Liten med Mindre

    FruLlan - klart du har rätt att känna dig avis på andras graviditeter. Det är ju fler här inne som har gjort och vi har överlevt det med. Du är inget ufo i såna frågor! Page sätter ju huvudet på spiken i att vi alla har "förbjudna" tankar emellanåt. Man få ha dem, det kan vara lite osjysst att yttra dem kanske, i alla fall för den person vars huvud man slaskar till med spaden. Däremot är det inte ok att agera enligt alla sina förbjudna tankar.  KRAMISAR och en låda näsdukar till dig vid behov!

    Page - vink vink! Tack för att du delar med dig och törs sätta ord på det "förbjudna".

    Hattis igen - hurra!!!

    Vickan - trevlig Trollfri helg!  

    Nu behöver jag lite fler shoppingtips som inte berör väskor. Snygg varm jacka, typ dun, eftersökes. Blixtlåset i min gamla har gett sig och jag kan nog unna mig en ny. Har redan en knallröd o lila skidjacka i goretex o ytterst lite foder, så något för kallare väderlek som ser lite jobbmässigt ut eftersökes. (Vid -25 grader vill jag ha mer än skaljacka). Kände mig riktigt tjusig på t-banan imorse med lysade röd o lila jacka och avdankade lila täckbyxor med kjol över. Kan någon piffa till mig lite kanske...

    Sen - lite mer tips på uppfettande mat för lilleman mottages tacksamt. Han klarade varken vikt eller längdkurvan på 10 mån kontrollen, eller att banka klossar. När man aldrig sitter på sin rumpa i leken så är det svårt att lära sig bankande... Läkaren vill nu börja kolla ev allergier. Märkligt då han äter sover och skiter som han ska tycker vi. Men better safe...

  • Liten med Mindre

    AM - sail racing var i min smak. Kanske blir en tur till Kungsgatan. Stadium ska ju även ha jack o byx-rea över helgen för mer budgetalternativ. Muchas gracias!

  • Liten med Mindre

    Mugglan- välkommen hem! Som vi har längtat!
    Har det löst sig med jacksituationen?

  • Liten med Mindre

    AM - länken du skickade om sovande - Mindre är examensbevis på att hon gör ett fint jobb. En kanontjej det jag sett av henne.

    Parnassia - lite själva grejen med sova-hela-natten är att barnen lär sig hantera sina uppvaknanden själva utan att bryta ihop. För att sen kanske kunna slappna av o sova hela natten.

    Sjösjuka även här efter lägenhetskoll. Urrk! Snickare som löpt amok med mdf-skivor eller vad det nu heter. För många inredningsprogram i samma huvud helt klart.

  • Liten med Mindre

    Fossing - Bland Anna Wahlgren-anhängarna finns det många som hjälper till på hemmaplan. Med eller utan betalning. Tror säkert någon ställer upp o ramsar dig med vid behov.

  • Liten med Mindre

    BS - har inte prövat gooh. Men av vad jag hört så slår du huvudet på spiken.   Kanske slänger man i sig maten så fort att inget beståede intryck blir kvar...

  • Liten med Mindre

    Godmorgon!

    Nenne - välkommen tillbaka! Hoppas lukten börjar vädra ur. Skivad lök i skålar har jag också hört om någonstans tror jag. Vet inte om man ska ha vatten på oxå.

    PB - härligt med nya glas och att se fantastiskt ut.

    Klockis - er larmhistoria lät som en höjdare, i fel bemärkelse. Tur med rådiga grannar.

    Izzie - välkommen åter och massor med lycka till!

    Snaily - kan Yngla somna innan ni promenerar iväg tror du? Medan vagnen står stilla? Det kan ju kanske underlätta att sova vidare när ni promenerat klart, och ett litet uppvaknande blir inte så dramatiskt då allt är som det var när hon somnade.
    Vad är det för jobb maken söker?

    Vi har själva haft en lugn helg. Första tandläkarbesöket för Mindre, och det gick som smort. Någon hoppade upp i stolen och gapade enormt när lampan tändes. Varför gör barn aldrig så när de ska borsta tänderna hemma för?

    Själv har jag gosat barn, och kanske framför allt bebis, så mycket det går. O i alla fall Lilleman tycks inte ha nåt emot det. *myser*
    Tyvärr råkade vi på endra magsjuka natten mot söndag, eller matförgiftning. Hittills har bara jag varit risig, och jag hoppas att det förblir så. Åt nötter ur en öppnad påse och när de kom i retur på natten var det det vidrigaste i den vägen jag varit med om. hoppas på matförgiftning för då är det över nu. Men sån tur har vi väl inte...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!