Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Så jag tvättar mig som om jag spelade luftgitarr.

    apropå hårdrock, vi ska på Foo Fighters i sommar, YIHAAAA! 

  • nennesjuttioåtta

    apropå inboxen, fasen vad otydligt det är att man fått ett meddelande där nufrtiden

  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-07 21:59:34 följande:
    Nenne - Lol, vad fint av din man! *skrattar lite åt upplysningen om halva priset* Som min galna moster som alltid "glömde" prislappar på dyra julklappar till oss men det fanns alltid rester kvar av en annan prislapp så man fattade ju att hon köpt på rea, lol.
    Mohahah!
  • nennesjuttioåtta
    _koko_ skrev 2011-02-07 22:08:27 följande:
    Åh telis, absolut bättre än MS!!! Fast det trodde nog jag aldrig att det var, det var bara det att när jag Googlade på domningar i benen var typ 90 procent MS-länkar. Jag ska sova nu, tror nog att det kommer att kännas bättre i morgon. Förlåt, jag vinner kvällens ego.
    Sov gott!!!
  • nennesjuttioåtta
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-07 22:11:10 följande:
    Nenne - Här knips det hysteriskt oxå, minst en gång per dag, men inte verkar det hjälpa. Känslan att  det skulle ramla ut hade jag ett bra tag, vågade inte sätta mig på huk med rädsla att få fiska upp livmodern och sedan få stoppa in den igen Märkligt nog så känns allt likadant på utsidan, men när jag känner inuti (förlåt alla känsliga!) så känns det slappare, som att det liksom rasat lite, lol, vad sexigt det låter. Kanske ett lättare slidväggsframfall?! Vad vet jag...Bra att maken gjort tummen upp iaf! Och fungerar det som det ska är det ju bara att tuta och köra
    Åh om han ändå kunde sluta tuta innan han körde, det är sån turn off. 

    Nej, nu skämtar jag aprillo
  • nennesjuttioåtta

    Sweetie – ooh jag är alldeles enormt (kåt pppfff) glad och tacksam åt fina tulpaner en måndag, men han hade ju inte behövt säga att det var halva priset, han kunde ju lagt på en hundring Nancy äter på några av blommorna här, men inte vissa sorter. Tror de smakar illa, haha! Mest om hon är uttråkad eller vill ha uppmärksamhet. Och om det rör sig i något vinddrag. 

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – nä favors håller jag med om är konstigt, jag gjorde tvålar till toaletterna. Godis är en bra sak, men ett graverat/målat glas. När ska vi skåla i Berit & Börje 3/7-83 liksom.

  • nennesjuttioåtta

    Vi skrev roliga beskrivningar om alla gäster, det var riktigt roligt och uppskattat. Fast svårt på vissa som man inte kände, kusiners nya respektive och så. Lite jobbigt blev det när vi höll på att skriva ut dem på mitt gamla jobb och maken läste igenom dem och insåg att det blivit en miss, bordsplaceringen hade ändrats men inte texten så det kunde stå att kusin Bodil var gift med min mamma och så. Men det hann vi ädnra men det blev ju panik...

    sid 1178... 

  • nennesjuttioåtta

    jag vill också ha creme brulee med körsbär och allt!

    festprogram, vi hade några sånger i men det var mest utifall. Det sjängs väl någon så där men mest var det ju presentationer (nästan 100 pers) och parlör för dem som råkade hamna bredvid en som pratade dialekt (fast den förstod ändå bara de som pratade så eftersom jag hade översatt helt tokitok, mooahahha jag är så fånig för jag tycker fortfarande att jag var så himla fyndig) 

    hej fru muffins L!! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!