Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing77 skrev 2011-02-08 16:55:11 följande:
    Den 3/7 -93, -03, osv? Skrattande
    ja fast brukar ni fira andras bröllopsdagar?

    Snartis – grattis till fint KUB!

    Fast jag slår ett lag för byxor med bred mudd (fast Snartis har väl koll sen innan) för på vintern värmer det så himla skönt! Jag skulle kunna ha såna jämt.
  • nennesjuttioåtta

    idag har vi fikat på stan, och för första gången sen han slutat skita varje kvart så blev det detonerad bajsbomb så vi fick testa skötbordet på toaletten. Fasen vad bökigt! Och de där våtservetterna var ju inte så effektiva, vilket slöseri, herregud. Fast jag har väl inte rutinen, hahaha! Men som tur var sket han när han stod i mitt knä, hade det hänt när han låg i vagnen så vet jag inte hur vi hade gjort. Återigen så var det svallvågor när jag öppnade blöjan och jag tror också det gick gäss. 

    Varsågoda! 

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie –krya på sig, lilla tjejen!!

  • nennesjuttioåtta

    jag tror jag håller på att få mjölkstockning, fast det känns ingen knöl men det gör ont i utsidan och i bröstvårtan. AAaaaargh!

  • nennesjuttioåtta

    Telis – det var så lite så!
    AM – Jag kan skicka en provfärgkarta i cellstoff på lite olika brungröngula nyanser. 70-talets porslin är på återtåg, tror jag! Orange eller kanske den här svårdefinierbart gröna färgen?  
    Oupsie – Jag som tänkte på dig idag och hoppades att foglossningen blivit åtminstone lite bättre, vilket jävla skit!
    Fru E – Skönt att huset står kvar! Önskar er en fin eskimå men utan akut operation efteråt, testade det men då fick jag ju ingen macka.  

  • nennesjuttioåtta

    Idag har jag varit hos frisören och kapat nästan 2 dm. Pricken hälsade på hos maken efter tjat (från makens sida) och jag funderade allvarligt ett tag om inte frissan skulle bli ledsen om hon inte fick träffa Pricken. Herregud, skjut mig! 

  • nennesjuttioåtta

    OMs – yeiks, vilken dramatik! Vad skönt att det inte var malaria, krya på sig!

  • nennesjuttioåtta

    vad är ett slott på Bali...

     

  • nennesjuttioåtta

    snorkis – har köpt en footsack men inte hunnit använda den än. Men om du sneglar på en emmaljunga – skit i åkpåsen, den är sämstast.

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – gör en shot av lactulos och paraffinemulsion. Jag fick bara paraffin efter förlossningen, mjukt och fint och inte fisig alls (fast det var ju vidöppet så det kanske smet ut ändå). Paraffinemulsion ska också finnas på apoteket. Namn, namn... Stella, Dante, Ture, Nils, Hedvig, Livia, Filidutt (det sista kom spontant) det finns så många fina och jag får nya favoriter hela tiden. Ture heter en kompis son, jag höll på att skratta läppen av mig först men dels är han vansinningt söt och sen har jag ju vant mig såklart. Hillevi, smaka på det – rätt tufft faktiskt!

    Sweetstreet – jag hade sånt flyt med bajset (höhö) att kläderna klarade sig! Men som sagt, hade han legat eller suttit ned så hade den kvantiteten inte fått plats ens om han haft svart sopsäck på sig.

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!