• Oupsie

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, trevlig resa ni också. Spännande med Askersund, jag har åkt förbi det ett par gånger och det ser väldigt fint ut, där det ligger vid vattnet.

  • Oupsie

    Ah, där var radbrytstjuven framme, missade att fixa till det överallt tydligen.

  • Oupsie
    muggles skrev 2011-05-31 17:30:58 följande:
    Jag kan berätta ngt mer ointressant Jag gick upp 18 kg med A och B och nu har jag tappat ca 16-17 av dem. Men då var jag iofs muskligare före graviditeten; har ju tappat alla muskler. Men så vidare värst mkt fett plockade jag inte på mig denna gång, trots allt svullande i läsk och godis de sista veckorna (hade värsta godissuget och tröståt en hel del). Maken tror att tjejerna krävde en himskans massa kolhydrater för att orka växa...
    Nästan likadant som för mig. Inte riktigt lika många kilon, men det var ju bara en bebis i min mage. Tyckte också att det mest var godis och andra snabba kolhydrater som gick ner de sista veckorna. Ett par veckor efter förlossningen vägde jag till och med mindre än vad jag gjorde när jag blev gravid. Tyvärr har jag gått upp några kilon efter det... antagligen för att jag inte rör på mig så mycket som jag borde. Men det blir förhoppningsvis bättre när fogarna bli bättre.

    Har du blivit av med dina fogproblem efter förlossningen? 
  • Oupsie

    Oj Snorkis, det låter ju som att det är på G. Även om det kanske är lite väl tidigt än. Tänk om Leffelina är här snart !

  • Oupsie
    Snorkfröken77 skrev 2011-06-01 22:11:45 följande:
    Oupsie - Ja, det har ju känts så sen förra veckan och då stoppades det ju upp i fredags, så jag hoppas att det ska sätta igång i helgen och att de inte stoppar upp det Det kanske låter jättehemskt, men jag vill hellre ha Leffelina i en kuvös på neo än i min livmoder, det känns tryggare!
    Jag förstår. Jag hoppades också att Daisy ville komma ut tidigare än beräknat, men inte riktigt av samma anledning. Du är förbi vecka 34 nu eller hur var det?
  • Oupsie

    Här var det lugnt, är alla ute i det fina vädret?

    Själv sitter jag i telefonkö för att reklamera en möbel. 20 minuter än så länge...

    Angående det där med att det är rätt årstid att flytta till hus, vi har ingen trädgård än, bara en jordhög, så det är inte så himla stor skillnad mot att bo i lägenhet än . Eller jo, vi har så mycket mer plats, och vi behöver inte bära matkassarna lika långt när vi handlat, och vi har faktiskt grillat ett par gånger (det är en liten uteplats på framsidan), och det känns riktigt bra att äntligen vara här

    Snaily, grattis till huset .

    Telfonkö avklarad och reklamation skött på ett smidigt sätt.

    Vickan, fy vad läskigt med bilen. Verkligen skönt att inget hände.

    Porchez, känner också igen det där, så j*vla jobbigt . Och som Vänner säger, det är vissa som har tur som hittar någon tidigt, och jag förstår verkligen den där känslan av hur orättvist det känns. Skickar en bamsekram!

    Nu har jag inte tid att sitta här längre, måste fortsätta att fixa . Kram på er alla!

  • Oupsie

    Snorkis, hoppas att Leffelina kommer ut snart! Tror inte att man kan påverka så mycket själv, men jag lite hallonbladste här om du vill testa?

    Snaily, jag hade också kollat blocket. Och jag förstår precis hur otålig du är. Det tar tid att komma i ordning. Särskilt när man har en bebis att ta hand om också (och då behöver Daisy i alla fall inte sällskap när hon sover).

    BS, vad bra att du gick till doktorn, hoppas att det inte visar sig vara något allvarligt.

    Och inte din knöl heller September.

    AM, jobbigt med gallbesvär.

    Ego, jag har börjat äta sådana där tabletter nu. Kuratorn som jag har pratat med efter Daisys födelse tyckte att jag skulle prata med deras läkare där och bokade en tid till mig. Han var väldigt trevlig och sympatisk tyckte jag, och han förklarade varför han tyckte att jag skulle börja med tabletter, att han, efter att jag berättat hur jag kände och reagerade i olika situationer, menade att jag hade en depression och att han trodde att tabletter skulle göra att jag mådde betydligt bättre i kombination med KBT (som han skrev en remiss om att jag borde få genom vårdcentralen). På sätt och vis hade jag vant mig vid att må så här, att det kändes som det "normala" och att det nog inte var så farligt. Så det var lite blandade känslor när han menade att jag var så pass deprimerad att han tyckte att jag skulle äta medicin. Jobbigt att få stämplen "deprimerad" men samtidigt en viss lättnad, att det finns en chans att må bättre och att vara gladare. Skönt att få en förklaring till varför jag tappar ord, inte kommer ihåg, eller klarar av att koncentrera mig på saker, att jag inte är dum, så som jag känner mig. Så jag hoppas att jag snart kommer att märka skillnad. Har ätit tabletter i en vecka nu, och än har jag mest märkt av biverkningar som yrsel och trötthet men det ska gå över ganska fort.

    Nu ska jag gå och lägga mig, kram på er alla! 

  • Oupsie

    Jag tycker att det är jättesvårt att hitta parfym, och de som kanske luktar gott först, gör det inte efter ett tag och tvärtom för den delen också. Har en parfym som jag testade bara för att jag gillade flaskan, men tyckte att den luktade lite märkligt, men efter en stund tyckte jag att den luktade riktigt gott.  Och vissa som man tycker luktar gott på andra passar inte på en själv. Den där be deliciuos till exempel tycker jag inte luktar gott på mig, men både min syster och min mamma har använt den och då tycker jag att den luktar gott.

    Tinga, lycka till hos läkaren imorgon!

    Potatis och palsternacka går hem här också, och katrinplommon . Men det blir ganska kladdigt... .

    Jag har helt tappat vad jag skulle kommentera mer, tror att det är dags att gå och lägga sig istället för att sitta här. Daisy var svårnattad ikväll, men förhoppningsvis vaknar hon lite senare i gengäld. Förresten är jag inte lika yr längre, det är skönt .

  • Oupsie

    Snorkis, jag hoppas verkligen att ni får träffa en bra läkare idag så att ni får ut Leffelina så snabbt som bara möjligt! Stora stora kramar!

  • Oupsie

    Snorkis, jag hoppas att du får ett snitt snart. Om nu Bricanyl bara är placebo så borde de ju inte kunna stoppa sammandragningarna så länge till .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!